ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.844
- Πόντοι
- 34.538
Αυτην που εννοεις..εννοω...Πρέπει να εννοείς άλλη. Εγώ λέω μια κοκκινομαλα πορνσταρ με τεράστια βυζια.είχε έρθει πριν κάτι μηνες
Αυτο το παρταλι...
Αυτην που εννοεις..εννοω...Πρέπει να εννοείς άλλη. Εγώ λέω μια κοκκινομαλα πορνσταρ με τεράστια βυζια.είχε έρθει πριν κάτι μηνες
Σ στέλνω πμΑυτην που εννοεις..εννοω...
Αυτο το παρταλι...
Τελικα η izabelly strayt δεν ηρθε???
εχει ερθει 2 φορες ελλαδα η izabellyκαλα ρε μουτρο πυστευεις κ εσυ σ αυτο που λεν οτι η ελληνες τ σκαν στ ξενες ??
Τι κάνετε συναγωνιστές;
(...)
Έχει κάποιος πληροφορίες για κάποια από αυτές;
Παρακαλώ στείλτε.
Κοιτα,ορισμενες αξιζουν να τα σκασεις αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απλα εχουνε πιο μεγαλη ποικιλια στο προγραμματα τους,π.χ. αισθησιακο μασαζ,γλυφοκωλι,και αλλα.καλα ρε μουτρο πυστευεις κ εσυ σ αυτο που λεν οτι η ελληνες τ σκαν στ ξενες ??
μόνο από Νότιαμαγκες καμια απο αμερικη ερχεται γενικα?
μόνο από Νότια
χαχαχαχχααχα ναι.. μονο ενα μηνιατικο θελειΟχι ρε, ερχεται και η μαυρη απο Σικαγο απο το swdish harmony σε τιμη ευκαιριας
σωστός.. την τίμησα και πέρασα πολύ ωραία..Η πιο γνωστη που θυμαμαι να εχει ερθει απο Β Αμερικη ηταν η Danika Dreamzπου ειναι Καναδη. Παντως ειμαι σιγουρος οτι ερχονται και αλλες στην Μυκονο οχι για δουλεια ομψς
Ελα ρεσωστός.. την τίμησα και πέρασα πολύ ωραία..
εγώ την πέτυχα στη Λιοσίων στο ξενοδοχειο Οσκαρ έμενε...Ελα ρε
Ζηλεψα τωρα
Οσες φορες εχω παει Καναδα δεν την εχω πετυχει
Φιλαρακι η rosita ειναι οπως εδω στις φωτο κουκλιτσα 'η παχυνε και εγινε αντρουα?καλα ρε μουτρο πυστευεις κ εσυ σ αυτο που λεν οτι η ελληνες τ σκαν στ ξενες ??
Κανας συναδελφος επισκεφθηκε τη Βρετανίδα;