johnkaulas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιζει κανενα καλο μωρο θες/νικη;;;
Κανας συναδελφος επισκεφθηκε τη Βρετανίδα;
Τα έχω δοκιμάσει ολαCarolina
Duda
Natalia
Ωραία στο διάταγμα όμως ποια αξίζει περισσότερο;Τα έχω δοκιμάσει ολα
Να το πω σωστά.Τα έχω δοκιμάσει ολα
ζημιά θα πάθεις με τα 23 εκατοστά τηςόποιος πάει εδώ
ή εδώ
ας πει εντυπώσεις...εχω πάθει ζημιά..
δεν με τρομάζουν...θα τα περιποιηθώ όπως πρέπει ....ζημιά θα πάθεις με τα 23 εκατοστά της
δεν με τρομάζουν...θα τα περιποιηθώ όπως πρέπει ....
έπιασες καθόλου κουβέντα; πως ειναι σε σχέση με τις φωτό?
κατάλαβα, αν δεν πέσει σοβάτισμα υπάρχει θέμα...μπα ηρθαν οταν εφυγα
Αβαφτες κ οι 4
Ελαφρως χαλια
κατάλαβα, αν δεν πέσει σοβάτισμα υπάρχει θέμα...
κατάλαβα, αν δεν πέσει σοβάτισμα υπάρχει θέμα...
Ε ναι ετσ πως τις ειδα
Λοιπόν 3 σύντομες κριτικές για κάποιες που συνάντησα μέσα στον τελευταίο μήνα.
Σε καινούργιο τρανσόσπιτο κοντά στο κέντρο. Είναι όπως στις φωτογραφίες και με υποδέχτηκε με ένα κορμάκι και stockings. Έχει όρεξη και φαίνεται ότι γουστάρει αυτό που κάνει. Είναι κυρίως ενεργητική, γουστάρει γλωσσόφιλα και πιασίματα και χύνει κιόλας χωρίς εξτραδάκια. Τίμια επιλογή.
Στο ίδιο σπίτι με την παραπάνω. Με το που άνοιξε η πόρτα είδα μία κοπέλα εντελώς απαιρηποίητη και άβαφη. Βαριόταν που ζούσε με το καλημέρα. Γενικά δεν είχα πολύ καλό προαίσθημα. Με το που πήγαμε να ξεκινήσουμε διέκρινα και μία δυσωδία να το πω από κάτω ... Ξενέρωσα τη ζωάρα μου, την έβαλα να με πιπώσει προσπάθησα να την καρφώσω αλλά ήταν αστερίας αυτή, εγώ δεν γούσταρα καθόλου και σηκώθηκα και έφυγα. Κατ' εμέ αξίζει μία αιώνια ζωη στο μαύρο. Και χέστε την όρεξη, δηλαδή εγώ μαλάκας είμαι που πάω πάντα φρεσκαδούρα και ξανακάνω και μπάνιο εκεί αμα προβλέπεται?
Μεταμεσονύχτια συνάντηση την προηγούμενη φορά που ήταν στην Αθήνα. Καθαρά παθητική αν και το εργαλέιο της δουλεύει και φαίνεται ότι το ευχαριστιέται. Δεν είχαμε ιδιαίτερη χημεία με την συγκεκριμένη. Ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά ίσως να φταίει και η ώρα. Ενδείκνυται για τους ενεργητικούς που θέλουν να σκίσουν έναν γιγαντιαίο κώλο.
Τώρα στο στόχαστρο έχω την Dominique και βλέπουμε. Ως τώρα Lohany, Giselle και Sarah είναι οι καλύτερες από τις ξένες και άσχετα με το τι διαφημίζουν γουστάρουν και τους δύο ρόλους.