junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
καλησπερα μαγκες εχει κανεις καμια εμπειρια με αυτην ή με την φιλη της?
Η εν λογω ''κορασιδα΄΄απο την Βραζιλια ειναι πολυ αξιολογη σε γενικες γραμμες.Συναντηση για 1 ωρα που εφτασε σε 1 και 20 λεπτα.πολυ χαλαρη με τον χρονο.Απο σωμα ειναι τουμπανο.γυρω στο 1,94 με τακουνια.απιστευτο βραζιλιανικος κωλος με φοβερη επιδερμηδα.απο στηθος δεν εχει(πολυ μικρο δεν εβγαλε το τοπ αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου προσωπικα εφοσον ολο το σωμα της ηταν αψωγο!!!γουστα ειναι αυτα! ).οσοι ειναι φαν των μπαζουκας δεν την προτεινω.πολυ θυληκη με παρα πολυ ορεξη.δν φερνει αντιρρηση.κανει τα παντα.στο ενεργητικο της δεν την δοκιμασα αλλα το πιστονι της λειτουργει καλα.ηταν μονιμως καυλωμενη.δεν νομιζω παθητικος να φυγει με παραπονο και γενικως το θελει το ενεργητικο μου το ειπε 2 φορες.για την ακριβεια ''come on,no cry''εκλαψα. . τα αγγλικα της σε καλο επιπεδο για τετοια συναντηση εκτος αν εχεις σκοπο να συζητησεις τους ορους του μνημονιου. ! πρωτη μου κριτικη εδω γενικα.δεν το εχω και πολυ οπως καταλαβατε με τις κριτικες αλλα σας παρακολουθω 8 χρονια και εχω καποια σχετικη εμπειρια στο θεμα με αρκετες ξενες/ντοπιες τρανς!
Αυτα τα ολιγα απο εμενα.τα παραπανω ειναι καθαρα η αποψη μου και αυτο που ειδα με τα δικα μου τα ματια.αν καποιος την επιλεξει ελπιζω να περασει καλα οπως εγω και να μην με βριζει μετα..
Υ.Σ
Δεν το πιστευω οτι κανενας δεν πηγε με καρινα μπεκερ.δεν υπαρχει πουθενα μια κριτικη!θα με βαλετε σε εξοδα παλι!!οταν επιστεψει δλδ..
Το κοστο ειναι 150/1 ωρα.ατελειωτα γλωσσοφιλα και ακαποτο στοματικο.γενικα ειναι ανοιχτη σε ολα.
σορρυ για τους συναδελφους που στελνουν ΠΜ,προσπαθησα να απαντησω αλλα δεν μπορω.νομιζω οτι πρεπει
να ποσταρω 5 φορες?? κατι που δεν εχω κανει ακομα.
Τυπε τι επαθες?
150 ρε μουτρο?????ελεως πολλα
150 ρε μουτρο?????ελεως πολλα
Ε ΜΑ ΠΙΑΑπο εσενα τα πηρα ρε τυπε η' στα εκλεψα?
Να σαι καλά βρε βάτραχε που μας σώζεις από τις αρπαχτές....οκ αμα γουσταρεται αρπαχτες τραβαται
πολύ δυνατό... ... γυμνασμένο , μπουτάρες, ωραίο πρόσωπο...άλλο επίπεδο..
αλλά ας όψεται η γαμημένη κρίση...
τι μας κανεις ρε Τζον μεσημεριατικοπολύ δυνατό... ... γυμνασμένο , μπουτάρες, ωραίο πρόσωπο...άλλο επίπεδο..