Είμαι καινούργιος στο φόρουμ αλλά πολύ παλιός στον τομέα από ιβανας χρόνια .
Ήθελα να πω γιατί γράφω επιδει κατεβικα Βραζιλία με τους ολυμπιακούς αγώνες και μετά από ψάξιμο και μέσα από γνωστό μου φίλο που έχω στην Βραζιλία και αφού βρήκα και την ιβανα .... Μου είπε τα γνωστά ότι όλες εμείς ερχόμαστε για να κάνουμε μπάζα στην Ευρωπη και να γυρίσουμε σπίτι μας με λεφτά τώρα εάν περάσουμε και καλά δεν μας χαλάει καθόλου αλλα όλες σχεδόν όλες περνούν διεργετικα χάπια για να έχουν στύση γιατί δεν μπορούν αλλιος οι περισσότερε από εμάς ήμαστε παθητικές αλλά εδώ που ερχόμαστε κάνουμε το αντίθετο γιατί Αλλιος δεν θα είχαμε πελατια καθόλου και έτσι αναγκαστικά περνουμε ότι κυκλοφορεί από τα φαρμακεία ,τώρα εάν καμία χύσει και με τον πελάτη είναι γιατί τον γουσταρει αλλιος κάνουμε εμετό από πίσω τους ,οπος και οι περισσότερες έτσι και εγώ έκανα την μπάζα μου και έφυγα,και φυσικά ήμαστε εμείς οι shemale μία μεγάλη οικογένεια και ξέρουμε ή μια την άλλη και βοηθαμε ή μία την άλλη με τους πελάτες το Πίος είναι και τη γούστα έχει γιατί Αλλιος σιγα μην θυματε Πίος ήταν αυτός που εφυγε,αλλα γενικά ή δουλειά αυτή έχει καλά λεφτά και μπορεί στο μέλλον να ξαναρθω Ελλάδα όχι τώρα για δικούς μου λόγους .
Αυτα ήθελα να σας πω για το κύκλωμα που υπάρχει και το πώς διακινούνται όλες αυτές....