Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
σωστός

Κι αλλες...Αλλα με ελαφρυ οχι καθολου...Η Nayla Paiva ας πουμε και αυτη ηταν με πολυ ελαφρυ φωτοσοπ..Για μενα πιο αξιοπιστο ειναι να δεις κανα βιντεο της κοπελας..εκει θα δεις αν οντως σαρεσει η οχι...

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αν η κοπελα ειναι καλη γιατι πρεπει να εχει ΤΟΣΟ επεξεργασμενες φωτο??? Ειναι υπερβολικο το φωτοσοπ ρε παιδια!! Που να την εμπιστευτεις αυτην να πας....???? :huh: :huh:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Αν η κοπελα ειναι καλη γιατι πρεπει να εχει ΤΟΣΟ επεξεργασμενες φωτο??? Ειναι υπερβολικο το φωτοσοπ ρε παιδια!! Που να την εμπιστευτεις αυτην να πας....???? :huh: :huh:

ετσι την πατησα μια φορα εγω
ολες ειναι επεξεργασμενες >:(

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Δεν διαφωνώ gus.. Περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό,πάντως η συγκεκριμένη μου αρέσει-αν πάω φυσικά θα γράψω κριτική αν και τα 100-150 είναι πολλά για το ρισκο να ειναι ξεπέτα/πολύ διαφορετική από τις φωτό

Ναι δεν το συζητω ειναι παρα πολλα...και το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο σπιτι στον Αλιμο που ειναι η κοπελα βαζει αποκλειστικα φωτογραφιες με παρα πολυ φωτοσοπ...Για μενα ειναι απατη οπως και να εχει..Εγω θελω να ξερω τι θα δω οταν παω...Οχι πως θα ηθελα να ειναι η κοπελα..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Μονο η izabelly strayt
k η jessica versace ειχαν ερθει χωρις φωτοσοπ

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
το υπερβολικό φωτοσοπ ήρθε με τον άκρατο συναγωνισμό. Λίγο η μία , περισσότερο η άλλη, πιό πολύ η τρίτη, γάμησε τα στο τέλος :wanker:

Κοιτα σιγουρα ολες βαζουν φωτοσοπ..Ειναι δεδομενο..Αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα οριο...Σε αυτην την περιπτωση εχουν παρει ενα προσωπο(φουλ και αυτο επεξεργασμενο) και το εχουν βαλει σε ενα σωμα τεζα στο φωτοσοπ..Ε ειπαμε!

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Μονο η izabelly strayt
k η jessica versace ειχαν ερθει χωρις φωτοσοπ

Κι αλλες...Αλλα με ελαφρυ οχι καθολου...Η Nayla Paiva ας πουμε και αυτη ηταν με πολυ ελαφρυ φωτοσοπ..Για μενα πιο αξιοπιστο ειναι να δεις κανα βιντεο της κοπελας..εκει θα δεις αν οντως σαρεσει η οχι...

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλα σιγουρα
αλλα εχω φαει κολλημα με την jes
Θυμαμαι οτσν την επαιρνα της χαιδευα το προσωπο συνεχεια κ της ελεγα u r so beautiful
Τρελο κολλημα :grin:

Μάλλον όλοι το ίδιο κάναμε!  :grin: Να αιτηθούμε στην ιβάννα να την ξαναφέρει..

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Η Jessica ίσως η ωραιότερη ξένη τρανς που έχει περάσει,για εμένα και αυτό που μου αρέσει τουλάχιστον..

Θα συμφωνησω εν μερει...Για μενα η καλυτερη και σε παρουσια και σε συμμετοχη και στα παντα ηταν η Nayla που ανεφερα πριν..... :smitten: :smitten:

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλο αλλα προτιμωjessica

Τις εχω παρει και τις δυο....Και οι δυο ηταν πανεμορφες απο κοντα..Αλλα η συμμετοχη της Nayla δεν παιζοταν.....τετοια ορεξη για γαμησι δεν ειχα ουτε εγω που ειχα παει εκει!! χαχαχαχα Βεβαια ολα ειναι και θεμα χημειας...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Τις εχω παρει και τις δυο....Και οι δυο ηταν πανεμορφες απο κοντα..Αλλα η συμμετοχη της Nayla δεν παιζοταν.....τετοια ορεξη για γαμησι δεν ειχα ουτε εγω που ειχα παει εκει!! χαχαχαχα Βεβαια ολα ειναι και θεμα χημειας...

καλα σιγουρα
Θυμαμαι οτσν την επαιρνα της χαιδευα το προσωπο συνεχεια κ της ελεγα u r so beautiful

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλα σιγουρα

Χαχαχαχαχα και γω ετσι της εκανα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom