sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Μαρτης 2015....
για την δευτερη εχω διαβασει για τρελο φωτοσοπ στισ φωτο
Μαρτης 2015....
για την δευτερη εχω διαβασει για τρελο φωτοσοπ στισ φωτο
Η πάντως είναι ακριβώς όπως στις φωτό. Την είχα επισκεφτεί τη περασμένη φορά που ήρθε και είναι ίδια. Σε όποιον αρέσει πηγαίνει άφοβα από άποψη εμφάνισης. Τα 25 εκκατοστά είναι λίγο υπερβολή βέβαια, αλλά είναι αρκετά τεράστιο το εργαλείο της.
το βυζι ειναι τοσο τεραστιο οσο φαινεται στις φωτο?!?! :o :o :o :o
Γεια σε όλους. Μήπως έχει πάει κάποιος ή γνωρίζει κάτι για την . Θέλω να την επισκεφτώ άλλα θέλω να δω και άλλες φώτο με όλα τα προσόντα...
δυνατο εργαλειο!!!...σαν παθητικη τι λεει...αξιζει να παει κανεις?Η πάντως είναι ακριβώς όπως στις φωτό. Την είχα επισκεφτεί τη περασμένη φορά που ήρθε και είναι ίδια. Σε όποιον αρέσει πηγαίνει άφοβα από άποψη εμφάνισης. Τα 25 εκκατοστά είναι λίγο υπερβολή βέβαια, αλλά είναι αρκετά τεράστιο το εργαλείο της.
τουλαχιστον στις φωτο ειναι απίθανο το ατιμο...αυτό το μαυρούλικο άνετα θα το ξέσκιζα αλλά είναι πολλά τα λεφτά ...
αυτό το μαυρούλικο άνετα θα το ξέσκιζα αλλά είναι πολλά τα λεφτά ...
πω ρε φίλε, είναι για πολλά ......άλογο η μαυρούλα...
δείχνει ωραίο μωρό.....εχει ερθει η vivi carhvallo δειχνει κουκλαρα και με φοβερο εργαλειο!!ξερει κατι κανεις?
δεν βλέπεις κριτικές γιατί δεν υπάρχουν χρήματα...έχω κάνει πλέον στροφή στο εγχώριο...Ρε μαγκες ολο βλεπετε καινουργιες ολο σχολιαζετε οτι ειναι καλες και μια κριτικη δεν βλεπουμε....Δεν παει κανενας δλδ...???? καντε καμια κριτικη να μην πεταμε τα λεφτα μας τζαμπα...