Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Ρε μαγκες ολο βλεπετε καινουργιες ολο σχολιαζετε οτι ειναι καλες και μια κριτικη δεν βλεπουμε....Δεν παει κανενας δλδ...???? καντε καμια κριτικη να μην πεταμε τα λεφτα μας τζαμπα...
να τα πετάξουν δηλαδή οι άλλοι για σένα... σσσσωραίοςςςςςςς

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
δεν βλέπεις κριτικές γιατί  δεν υπάρχουν χρήματα...έχω κάνει πλέον στροφή στο εγχώριο...
σωστος ο Μarikos στροφη στο εγχωριο και σε αυτες που σεβονται τα χρηματα που βγαζουμε δυσκολα πλεον και δεν ζητανε οτι να ναι απο τιμες...μεχρι 50ευρω ειμαστε καλα...κι αυτο αμφιταλαντευεται με το περασμα του καιρου..

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
σωστος ο Μarikos στροφη στο εγχωριο και σε αυτες που σεβονται τα χρηματα που βγαζουμε δυσκολα πλεον και δεν ζητανε οτι να ναι απο τιμες...μεχρι 50ευρω ειμαστε καλα...κι αυτο αμφιταλαντευεται με το περασμα του καιρου..
:thumbsup: :thumbsup:

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
να τα πετάξουν δηλαδή οι άλλοι για σένα... σσσσωραίοςςςςςςς

Δεν είναι έτσι το πράγμα. Όταν πάω εγώ ας πούμε κασκαντέρ θεωρώ πως είναι το σωστό να γράψω μετά για λόγους στοιχειωδους αλληλεγγύης. Αν είναι φόλα να μην πάει κανείς και όσο να ναι να βοηθήσω να καταλάβει κάποιος άλλος τι παίζει. Εμένα δλδ γιατί να μη με βοηθήσει κανείς..?

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
δεν βλέπεις κριτικές γιατί  δεν υπάρχουν χρήματα...έχω κάνει πλέον στροφή στο εγχώριο...

Δεν παίζει να μην πηγαίνει κανείς! Αν ήταν έτσι δεν θα έφερνε για παράδειγμα η Ιβάνα ανά δεκαπέντε ημέρες καινούργιες κοπέλες

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Δεν είναι έτσι το πράγμα. Όταν πάω εγώ ας πούμε κασκαντέρ θεωρώ πως είναι το σωστό να γράψω μετά για λόγους στοιχειωδους αλληλεγγύης. Αν είναι φόλα να μην πάει κανείς και όσο να ναι να βοηθήσω να καταλάβει κάποιος άλλος τι παίζει. Εμένα δλδ γιατί να μη με βοηθήσει κανείς..?
αγαπητε ...εχεις γραψει κριτικη εσυ για καμια κοπελα???εχεις να μας πεις κατι για να μας προστατεψεις τα ευρω μας???39 μνμτα εχεις στο forum...

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε ...εχεις γραψει κριτικη εσυ για καμια κοπελα???εχεις να μας πεις κατι για να μας προστατεψεις τα ευρω μας???39 μνμτα εχεις στο forum...

Αγαπητέ λες να ζητάω κριτικές χωρίς να έχω καταχωρήσει ο ίδιος? Με το ψευδώνυμο panhdonisths13 θα βρεις κάποιες. Μάντεψε τίνος είναι.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Δεν παίζει να μην πηγαίνει κανείς! Αν ήταν έτσι δεν θα έφερνε για παράδειγμα η Ιβάνα ανά δεκαπέντε ημέρες καινούργιες κοπέλες
δεν είπα ότι δεν πηγαίνει κανείς. Μίλησα για το άτομό μου

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
δ γαμιουνται λεω γω

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
καλο καυλακι φαινεται και θα πηγαινα..Αλλα εκτος του οτι τα μπικικινια ειναι λιγοστα εχω βαρεθει να  :fuck2: μαυροτσουκαλα...Ας ερθει επιτελους και κανα ξανθο!
πόσα χρεώνει? 100  το μισαωρο?Εγώ είμαι  fan αυτού του ειδους  τύπε γενικά στις γυναικες  οπότε και σ'αυτό τον τομέα εκεί ψάχνω. .. ;)

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
πόσα χρεώνει? 100  το μισαωρο?Εγώ είμαι  fan αυτού του ειδους  τύπε γενικά στις γυναικες  οπότε και σ'αυτό τον τομέα εκεί ψάχνω. .. ;)

Τοτε πρεπει να βουτηξεις...Στην Ιβανα ειναι αρα ναι 100 για μισαωρο..Παιζει να εχει ακομα πιο σκουρο χρωμα παντως..Στις φωτο υπαρχει φουλ επεξεργασια

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Τοτε πρεπει να βουτηξεις...Στην Ιβανα ειναι αρα ναι 100 για μισαωρο..Παιζει να εχει ακομα πιο σκουρο χρωμα παντως..Στις φωτο υπαρχει φουλ επεξεργασια
γι'αυτο  ρώτησα αν έχει πάρει κανείς..δε με ενδιαφέρει τόσο το χρώμα όσο το να μην εμφανιστεί  κάνα μπαζο  και ξενερώσω. .. :2funny: :2funny:
Anyway θα το σκεφτώ πάντως γιατί όντως 100 για μισή ώρα είναι αρκετά τσιμπημένα. ..Thanks! !

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινή άφιξη αν δεν κάνω λάθος-βρήκε κανείς πληροφορίες από ξένα σαιτ γιατί εγώ δεν μπόρεσα? Η μήπως πήγε κάποιος? Δείχνει πολύ δυνατό αν και οι φωτό επεξεργασμένες

Συνημμένα

• 32958nas93245.jpg
    32958nas93245.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 22

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αν η κοπελα ειναι καλη γιατι πρεπει να εχει ΤΟΣΟ επεξεργασμενες φωτο??? Ειναι υπερβολικο το φωτοσοπ ρε παιδια!! Που να την εμπιστευτεις αυτην να πας....???? :huh: :huh:

Δεν διαφωνώ gus.. Περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό,πάντως η συγκεκριμένη μου αρέσει-αν πάω φυσικά θα γράψω κριτική αν και τα 100-150 είναι πολλά για το ρισκο να ειναι ξεπέτα/πολύ διαφορετική από τις φωτό

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
το υπερβολικό φωτοσοπ ήρθε με τον άκρατο συναγωνισμό. Λίγο η μία , περισσότερο η άλλη, πιό πολύ η τρίτη, γάμησε τα στο τέλος :wanker:

Αν η κοπελα ειναι καλη γιατι πρεπει να εχει ΤΟΣΟ επεξεργασμενες φωτο??? Ειναι υπερβολικο το φωτοσοπ ρε παιδια!! Που να την εμπιστευτεις αυτην να πας....???? :huh: :huh:

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι δεν το συζητω ειναι παρα πολλα...και το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο σπιτι στον Αλιμο που ειναι η κοπελα βαζει αποκλειστικα φωτογραφιες με παρα πολυ φωτοσοπ...Για μενα ειναι απατη οπως και να εχει..Εγω θελω να ξερω τι θα δω οταν παω...Οχι πως θα ηθελα να ειναι η κοπελα..

Σωστός..Δεν έχω πάει ακόμη στο συγκεκριμένο,στον Άλιμο,αν και είχα δει πολύ καλές κριτικές για την Dominique TS αλλά από εμφανιση δεν μου άρεσε-παρά το photoshop :P.ίσως να είναι στο ίδιο επίπεδο υπηρεσιών και αυτή η Jacky

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom