Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
τ γαμο  σιτε που ανευαζουν αγγελειες δεν θ επρεπε να τ κλοισουν ??
Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ για να μη κλείνουν για άλλο λόγο με ανάποδη φιλοσοφία.

Παρακολουθώ, ποια βάζει αγγελίες φρέσκες για να ξέρω, ποια δεν εκτιμάει τη υγεία μου και τη ζωή μου, και σε σας όλους το συμβουλεύω. Κάποιος ποιος βάζει τα λεφτά πριν τη υγεία του έχει λάθος. Και στο τέλος της ημέρας να βρει το λογαριασμό του.

Από τη άλλη οπτική γωνία δεν αισθάνομαι υποχρέωση να εμποδίζω κάποιον, ποιος αποφάσισε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Και, μάλιστα, ούτε Νομική ούτε ηθική και ούτε καμία άλλη. Αυτό το πρόσωπο αποφάσισε από μόνο του, με τη ελευθερία απόφασης.

Ξέρεις, φίλε, οι μαύρες σακούλες με νεκρούς μέσα μετά να διορθώσουν την ιδέα τους, αλλά θα είναι αργά.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606

Παρακολουθώ, ποια βάζει αγγελίες φρέσκες για να ξέρω, ποια δεν εκτιμάει τη υγεία μου και τη ζωή μου, και σε σας όλους το συμβουλεύω. Κάποιος ποιος βάζει τα λεφτά πριν τη υγεία του έχει λάθος. Και στο τέλος της ημέρας να βρει το λογαριασμό του.

Από τη άλλη οπτική γωνία δεν αισθάνομαι υποχρέωση να εμποδίζω κάποιον, ποιος αποφάσισε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Και, μάλιστα, ούτε Νομική ούτε ηθική και ούτε καμία άλλη. Αυτό το πρόσωπο αποφάσισε από μόνο του, με τη ελευθερία απόφασης.

Ξέρεις, φίλε, οι μαύρες σακούλες με νεκρούς μέσα μετά να διορθώσουν την ιδέα τους, αλλά θα είναι αργά.
ανατριχιασα μουτρο!!!!!!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Που ζεις ρε τυπε;;; Σε αλλο κοσμο;;;
Αυτοκτονικές τάσεις έχεις; Οικογένεια γονείς παππούδες;
Αλλά και μόνος σου να ζεις σαυτό τον κόσμο σεβάσου
έστω τον περίγυρό σου κ μην πας με καμία.
Τη δεδομένη στιγμή οποιαδήποτε εκδιδόμενη τρανς ή μη είναι χειρότερη επιλογή από το να ταξιδέψεις χωρίς μάσκα μέσα σε γεμάτο Κτελ λεωφορείο.
Φιλικά πάντα,.
Μη σου πω ότι αυτές τρανς και κορίτσια μπορεί να ηνε και οι μόνες πιο αφοβες ακριβός λόγο αυτού που φοβόμαστε τόσο και προσέχουν γιατί δεν πάω κανης
πιο επικινδηνα ηνε να πας στο φαρμακηονκαι στο σούπερ που παη καμία γιαγιά που ήταν εκκλησία πριν καμία βδομάδα και φιλαγετιςνεικονες και έφτυνε μιλοντας πάνω στα λαχανικά και φρούτα που πας σπίτι σου παρά να τον χοσης με προφιλαξι σε κάνα τρανσακι
Μην προκαλητε εντιποσης Να μου έλεγες κάνα σεξικο μεταδειδομενο νόσημα να πο οκ, εσυι λες αφτες να θελουν να αρπάξουν τιποτες;;;

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Ολόκληρος αυτός ο κόσμος βασίζεται σε μια αμοιβαία ισορροπημένη σχέση όλων έναντι όλων (Κομφούκιος). Στη φύση, στην επιχείρηση, στις εργασιακές σχέσεις, απλά σε όλα. Εάν ορισμένοι κοινωνικοί μηχανικοί προσπαθούν να ανατρέψουν αυτήν την ισορροπία με διαφορετικούς κανονισμούς και περιορισμούς, κάποτε το καταφέρουν προσωρινά μέχρι να φθάσει η φύση και οι νόμοι της. Πρέπει να αντλήσουμε διδάγματα από αυτό, αλλά είμαστε βασικά απαράδεκτοι. Ακόμα και ένας σύμμαχος και φίλος μπορεί να γίνει εχθρός ανά πάσα στιγμή, αν το προσωπικό του συμφέρον υπερβαίνει  το κοινό συμφέρον. Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε σήμερα με τον ιό COVID-19. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο παγετός δεν προέρχεται από το Κρεμλίνο αλλά από την Ουάσινγκτον.
Ο κοροναϊός είναι γνωστός στους κτηνιάτρους από τα τέλη της δεκαετίας του '60. Υπήρχαν περίπου 30 είδη  αυτού του ιού εκείνη τη στιγμή και δεν θεωρήθηκαν επικίνδυνες, γι 'αυτό είναι ανοησία ότι τα ΜΜΕ να ισχυρίζονται σήμερα ότι κάτι άγνωστο μας έχει συμβεί! Στη Ρωσική Ομοσπονδία, το φάρμακο από το 1973 οφείλεται σε έρευνες τόσο στην εποχή της Σοβιετικής Ένωσης όσο και στη Βουλγαρία, αλλά δεν είναι δυνατή η καταχώρισή της στο Γραφείο Καταγραφής Φαρμάκων λόγω σύγκρουσης μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών. Πρέπει να σημειωθεί ότι η σύγκρουση είναι καθαρά οικονομική.
Οι "Λόρδοι του Κόσμου" ανάγκασαν τις κυβερνήσεις να επιβάλουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τις συνέπειες ότι οι πλούσιοι θα είναι ακόμη πιο πλούσιοι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Η υστερία εξελίχθηκε για να αλλάξει την οικονομική δομή. Σίγουρα ο καθένας παρατήρησε την πτώση των μετοχών παγκοσμίως. Ο μόνος τομέας δεν χάνει, αλλά αντίθετα αυξάνεται και αυτός είναι ο φαρμακευτικός τομέας. Βεβαίως, οι μετοχές των εταιρειών παραγωγής ιατροτεχνολογικών προϊόντων αυξήθηκαν ελαφρά.
Πρέπει να ειπωθεί ότι ορισμένοι πολιτικοί έχουν δει αυτό το τέχνασμα (όπως πολλές φορές πριν) και η συμμαχία και η φιλία έχουν τελειώσει. Όλοι κοιτάζουν το τόπο τους. Η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών  BND έχει αποτρέψει τη διοίκηση των ΗΠΑ και τη CIA να αναλάβουν το CureVac για να αποτρέψουν την ανάπτυξη ενός εμβολίου για την Ευρώπη! Η αμερικανική εταιρεία Gilead ανησυχεί ότι το εμβόλιο θα διανεμηθεί δωρεάν όταν έχουν ήδη σχεδιάσει μια τιμή που κυμαίνεται από $ 50 έως $ 100 ανά άτομο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα επιδιώκουν μια απόφαση στο αμερικανικό δικαστικό σώμα. Ευρεσιτεχνία είναι μαγική λέξι. Και πολλά λεφτά!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσέφεραν σημαντικά ποσά στη γερμανική εταιρεία CureVac για να αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στο εμβόλιο που δημιουργείται για το κοροναϊό. Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, οι Αμερικανοί θέλουν από την εταιρεία με έδρα τη Φρανκφούρτη και τη Βοστώνη να μεταφέρουν την έρευνά τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και να αναπτύξουν ένα εμβόλιο "μόνο για τις ΗΠΑ". Την Κυριακή έγραψε η εφημερίδα Die Welt.
Το απόλυτο μαργαριτάρι είναι η πληροφόρηση του γερμανικού BND ότι παρεμπόδιζε στη Γερμανία τις προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης να πάρει τον έλεγχο του γερμανικού κορυφαίου εργαστηρίου CureVac, το οποίο συνεργάζεται με το εργαστήριο αναφοράς του Βερολίνου για τις ιογενείς και βιολογικές λοιμώξεις. Τόσο η αμερικανική CIA όσο και ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump συμμετείχαν . Σύμφωνα με το γερμανικό BND, οι Αμερικανοί πράκτορες προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν χρήματα για να χρησιμοποιήσουν τα στελέχη της CureVac για να μεταφέρουν ολόκληρη την εταιρεία κάτω από την αμερικανική δικαιοδοσία στις ΗΠΑ και η εταιρεία προσέφερε μεγάλα χρήματα για τη μετακίνηση. Οι ΗΠΑ θέλουν το εμβόλιο Coronavirus μόνο για τον εαυτό του.
Οι ΗΠΑ δεν έχουν εμβόλιο; Αυτό είναι το αστείο. Οι ΗΠΑ, βέβαια, έχουν εμβόλιο, αλλά δεν θέλουν να επιτρέψουν σε κανέναν να έχει το εμβόλιο. Το γερμανικό CureVac θέλει να δώσει το δοκιμαστικό εμβόλιο που δοκιμάζει τώρα στον κόσμο δωρεάν. Και, όπως διαπίστωσε η γερμανική μυστική υπηρεσία BND, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να την αποτρέψει πάση θυσία. Αν η ρωσική μυστική υπηρεσία και ο Βλαντιμίρ Πούτιν επρόκειτο να ασκήσουν αυτές τις πιέσεις σε μια γερμανική εταιρεία, θα ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο. Αλλά μόλις κάτι τέτοιο πηγαίνει στους Αμερικανούς εταίρους, κανείς δεν φωνάζει, κανείς δεν κραυγάζει, ουσιαστικά σιωπά στο μονοπάτι.
"Το καθεστώς των ΗΠΑ έχει διαπράξει μια εξαιρετικά εχθρική πράξη", δήλωσε ο σοσιαλδημοκρατικός ευρωβουλευτής Karl Lauterbach. «Και ο καπιταλισμός έχει όρια του!», πρόσθεσε.
Οι ανησυχίες πρέπει να είναι άλλες από αυτές που έχει αυτή την αμερικανική εταιρεία ... Αυτή η αμερικανική εταιρεία έχει διαθέσει αυτό το εμβόλιο τουλάχιστον πριν από έξι μήνες ... Είναι πιθανόν αλήθεια ότι οι Illuminati τους θέλουν να κρατήσουν τον αριθμό των ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη μέχρι 500.000.000 ... Έτσι σίγουρα δεν χρειάζεται να κάνουν αυτό το αποτελεσματικό εμβόλιο, το οποίο οι Illuminati τους  έχουν στη διάθεση τους και δεν θέλουν να είναι  σε διάθεση στους απλούς ανθρώπους.
ρε Γράψε τομζουμι θα στραβοθουμε να διαβασουμε μας γαμησεε

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297

ρε συ μην ΗσΕ κυρηκας του Θεού , δηλαδή όλοι όσοι πήγαν παραλίες Κυριακή βάζουν το χρήμα πάνω από όλα μην το γαμάτα ρε παιδιά αυτοί δεν έχουν παππού γιαγιά ; Απλά άμα ΗσΕ νέος λες δε θα κολησω και να κολησω θα τη βγαλο χαλαρά  και οι τρανς εδώ χαμό δεν έχουν κανενα

Διαγραμμένο μέλος 38448

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
405
Πόντοι
301
ρε συ μην ΗσΕ κυρηκας του Θεού , δηλαδή όλοι όσοι πήγαν παραλίες Κυριακή βάζουν το χρήμα πάνω από όλα μην το γαμάτα ρε παιδιά αυτοί δεν έχουν παππού γιαγιά ; Απλά άμα ΗσΕ νέος λες δε θα κολησω και να κολησω θα τη βγαλο χαλαρά  και οι τρανς εδώ χαμό δεν έχουν κανενα

Είσαι Δημόσιος Κίνδυνος.
Κάνε μου μια χάρη.
Όταν κυκλοφορείς έξω βάζε έστω μια γαμημένη μάσκα.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Κάποια μαγαζιά έκλεισαν, βάση απλής λογικής…
Θα ακολουθούν μουνιά, κώλοι και πούτσοι …
5l1WXSx.png

nPcEXGT.png

ELLyW2d.png

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
τ γαμο  σιτε που ανευαζουν αγγελειες δεν θ επρεπε να τ κλοισουν ??
Κάποια τοπικά μαγαζιά έκλεισαν, βάση της ίδιας απλής λογικής…
Θα ακολουθούν τοπιλά μουνιά, τοπικοί κώλοι και τοπικοί πούτσοι …

EzfEZgY.png

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Κάποια τοπικά μαγαζιά έκλεισαν, βάση της ίδιας απλής λογικής…
Θα ακολουθούν τοπιλά μουνιά, τοπικοί κώλοι και τοπικοί πούτσοι …

EzfEZgY.png
ειναι μια αρχη αλλα τ καλητερων ολων ειναι ν κατεβασουν ρολα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Ναι, συμφωνώ μαζί σου, αλλά κοίτα σήμερα μόνο Αθήνα και Αλεξία. Και πόσες ημέρες πέρασαν!

JAhH5bQ.jpg
Γιατί,μας πήρες τηλέφωνο,το βρήκες ανοιχτό κι έκλεισες ραντεβού;Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για παραπληροφόρηση και σπέκουλα
Και στο κάτω,κάτω αρχές υπάρχουν,ας επιληφθούν

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Είσαι Δημόσιος Κίνδυνος.
Κάνε μου μια χάρη.
Όταν κυκλοφορείς έξω βάζε έστω μια γαμημένη μάσκα.
μούτρο θες γλωσοφιλο; Αη ρε κόψε τι μαλακια και ρίξε ένα γαμησακι σε κάνα τρανσακι.. τώρα γύρισα παίδες από τη ράηκα ανακοντα
Θα ανεβασω κρητικη

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Γιατί,μας πήρες τηλέφωνο,το βρήκες ανοιχτό κι έκλεισες ραντεβού;Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για παραπληροφόρηση και σπέκουλα

Αγάπη μου γλυκά, εγώ, εάν δεν το είδες είμαι Κύπρο, όχι Ελλάδα, πας περίπτωση, κάποτε θα προτιμούσα τη Ελλάδα, έχει μεγαλύτερη ποικιλία και σένα που έχεις καλές κριτικές, για την ώρα είμαι μακριά όχι μόνο από Ελλάδα αλλά κοντά από Κύπρο, από τη Παρασκευή νύχτα είμαι αγκυροβολημένος στα ανοιχτά Λεμεσού, και από τότε δεν με πλησίαζε πλάσμα. Εκτός των ψάρια. Μοναδική επαφή με το υπόλοιπο κόσμο μέσο διαδιχτύου και τηλέφωνου. Εάν θέλεις να σε πάρω τηλέφωνο για κουβέντα. Μέσο γραμμής δεν μεταδίδετε!

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Αγάπη μου γλυκά, εγώ, εάν δεν το είδες είμαι Κύπρο, όχι Ελλάδα, πας περίπτωση, κάποτε θα προτιμούσα τη Ελλάδα, έχει μεγαλύτερη ποικιλία και σένα που έχεις καλές κριτικές, για την ώρα είμαι μακριά όχι μόνο από Ελλάδα αλλά κοντά από Κύπρο, από τη Παρασκευή νύχτα είμαι αγκυροβολημένος στα ανοιχτά Λεμεσού, και από τότε δεν με πλησίαζε πλάσμα. Εκτός των ψάρια. Μοναδική επαφή με το υπόλοιπο κόσμο μέσο διαδιχτύου και τηλέφωνου. Εάν θέλεις να σε πάρω τηλέφωνο για κουβέντα. Μέσο γραμμής δεν μεταδίδετε!
τι μαλακίες διαβαζο ρε πουστη μου  Τι δουλεια έχουν οι παπαριές που γραφής με αλλοδαπές τρανς
Ελεος

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
τι μαλακίες διαβαζο ρε πουστη μου  Τι δουλεια έχουν οι παπαριές που γραφής με αλλοδαπές τρανς
Ελεος
Καταρχήν απάντησα Τζουλη όχι εσένα, και θα ήταν καλό να διαβάζεις προσεκτικά πριν να γράψεις και να μάθεις καλή συμπεριφορά μπρος τις γυναίκες

Θα ήθελα να πιστέψω, ότι θα καταλάβεις τη ακόλουθη εικόνα

YCd97e4.jpg

Καθένας δημιουργεί τη μοίρα του από μόνος του, πήγε που θες και απήλαυσε το!

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
Καταρχήν απάντησα Τζουλη όχι εσένα, και θα ήταν καλό να διαβάζεις προσεκτικά πριν να γράψεις και να μάθεις καλή συμπεριφορά μπρος τις γυναίκες

Θα ήθελα να πιστέψω, ότι θα καταλάβεις τη ακόλουθη εικόνα

YCd97e4.jpg

Καθένας δημιουργεί τη μοίρα του από μόνος του, πήγε που θες και απήλαυσε το!
και συνεχυζης τις μαλακίες μη μου πεις για αρθρογραφικα σημασία εχη ότι εδώ γράφουμε για αφίξεις αλλοδαπών τρανς μην καπνηζης πολύ χόρτο σε πειραζη

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
δεν νομιζω οτι τετοιες ωρες θα βρουν χρονο ν ασχοληθούν ..οπως κ ν χει θ επρεπει ν βγει νομος για προσωρινο κλείσιμο οπως τ μπουρδελα ....ελεως με τ ανομαλια που μ δερνει σ αυτη τ χωρά

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
δεν νομιζω οτι τετοιες ωρες θα βρουν χρονο ν ασχοληθούν ..οπως κ ν χει θ επρεπει ν βγει νομος για προσωρινο κλείσιμο οπως τ μπουρδελα ....ελεως με τ ανομαλια που μ δερνει σ αυτη τ χωρά
Αυτός που θέλει να σε βρει σε βρίσκει.Υπάρχει το skype,fb,instagram κτλ.Μήπως να κατέβει και το net;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom