Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Zodigod

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Έχετε να μου προτείνετε καμία κοπέλα ;
Δεν εχω ξαναπάει με τρανς.

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
γιατι δεν πας στην Κακάο που τον έχει σαν νεροσωλήνα;

Δεν είναι κακή, όχι κάτι ιδιαίτερο όμως, την είχα συναντήσει την προηγούμενη φορά που είχε έρθει. Είχα γράψει 2 λόγια εδώ στο φόρουμ.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Δεν είναι κακή, όχι κάτι ιδιαίτερο όμως, την είχα συναντήσει την προηγούμενη φορά που είχε έρθει. Είχα γράψει 2 λόγια εδώ στο φόρουμ.
για ξαναπές τα γιατι δεν πρόσεχα...

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
για ξαναπές τα γιατι δεν πρόσεχα...

Στην εμφάνιση είναι όπως στις φωτογραφίες, είναι σχετικά ακριβείς. Σκίννυ, καλό στήθος, πρόσχαρη. Το εργαλείο είναι καλό μέγεθος, σίγουρα όχι νεροσωλήνας, όχι 23 όπως γράφει. Στην πράξη δεν ήταν κακή, μάλλον φιλότιμη, φιλάει για όποιον ενδιαφέρεται, ωστόσο δεν είχε ένταση, ήταν κάπως υποτονική. Για να είμαι τίμιος μαζί της, δεν τα είχα κλάψει, αλλά δεν θα ξαναπήγαινα. Με λίγα λόγια ήταν μία περίπτωση που γρήγορα ξεχάστηκε...

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Επίσκεψη τις προηγούμενες ημέρες στην Julia Jhonnes
Ήθελα από καιρό να πάω, γιατί έχει εξαιρετικές κριτικές στο shemalewiki, και 2 φίλοι που τους θεωρώ αξιόπιστους μου είχαν πει και οι 2 τα καλύτερα λόγια.
Δεν θα γράψω πολλά εδώ γιατί υπάρχει δικό της νήμα που δεν έχει καμία κριτική εδώ στο bou, οπότε θα γράψω όποτε έχω διάθεση εκεί για να μη γράφω μακροσκελή πράγματα εδώ, θα γράψω μόνο ότι δεν ήταν κακή στην πράξη, ωστόσο, δεν ξέρω αν τη βρήκα στα down της, κάπως υποτονική, όχι αυτό που περίμενα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Λίγο υποτονικό σε βρίσκω τύπε  :S
(μη μου πει κανείς ότι βγάζω χολή!)

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Λίγο υποτονικό σε βρίσκω τύπε  :S
(μη μου πει κανείς ότι βγάζω χολή!)

Μπα, κάθε άλλο, το ακριβώς αντίθετο. Ζόρικες καταστάσεις ψάχνω. Κάποιες φορές όμως, μου τυχαίνουν μανιαμούνιες που είναι τα ζα μου αργά.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

Σου έχω μία συμβουλή, αγαπητέ μου φίλε Audir8!
Η συμβουλή μου είναι ως ακολούθως:
Κάτσε σπίτι σου και συμπεριφέρεσαι υπεύθυνα!
Πρώτον, δεν έχεις ιδέα από πού ήρθε και τι έφερε, δεύτερον, δεν ξέρεις ποιον συνάντησε πριν από σένα, τρίτον,  δεν ξέρεις ποιος πέρασε από το σπίτι που εργάζεται πριν να έρθει, τέταρτον, φαντάζουμε, ότι δεν είναι τελευταία, που θέλεις να συναντήσεις. Και για να συναντήσεις και μία άλλη μετά δεν πρέπει να αρρωστήσεις. Και επειδή νομίζω, ότι είσαι και πολύ recordman, σε αυτόν τομέα, φαντάζουμε, ότι όχι και με μία αλλά με πολλές!!! Τότε υπομονή να έρθουν καλύτερες ημέρες.
Και μάλιστα πάρε υπόψη, ότι ζούμε σε ελεύθερη οικονομία, δηλαδή, εάν δεν έχει μία εβδομάδα ούτε ένα πελάτη, θα το μαθαίνουν όλες και να πέσουν τιμές.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Το προσωπικό του οίκου ανοχής στην Ισπανία μπήκε σε καραντίνα μαζί με 49 πελάτες  !!!!
Απ: Τρελές/αστείες φωτογραφίες και video
« Απάντηση #17761 στις: χθες στις 15:07 »

Διαγραμμένο μέλος 38448

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
405
Πόντοι
301

Που ζεις ρε τυπε;;; Σε αλλο κοσμο;;;
Αυτοκτονικές τάσεις έχεις; Οικογένεια γονείς παππούδες;
Αλλά και μόνος σου να ζεις σαυτό τον κόσμο σεβάσου
έστω τον περίγυρό σου κ μην πας με καμία.
Τη δεδομένη στιγμή οποιαδήποτε εκδιδόμενη τρανς ή μη είναι χειρότερη επιλογή από το να ταξιδέψεις χωρίς μάσκα μέσα σε γεμάτο Κτελ λεωφορείο.
Φιλικά πάντα,.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Ολόκληρος αυτός ο κόσμος βασίζεται σε μια αμοιβαία ισορροπημένη σχέση όλων έναντι όλων (Κομφούκιος). Στη φύση, στην επιχείρηση, στις εργασιακές σχέσεις, απλά σε όλα. Εάν ορισμένοι κοινωνικοί μηχανικοί προσπαθούν να ανατρέψουν αυτήν την ισορροπία με διαφορετικούς κανονισμούς και περιορισμούς, κάποτε το καταφέρουν προσωρινά μέχρι να φθάσει η φύση και οι νόμοι της. Πρέπει να αντλήσουμε διδάγματα από αυτό, αλλά είμαστε βασικά απαράδεκτοι. Ακόμα και ένας σύμμαχος και φίλος μπορεί να γίνει εχθρός ανά πάσα στιγμή, αν το προσωπικό του συμφέρον υπερβαίνει  το κοινό συμφέρον. Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε σήμερα με τον ιό COVID-19. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο παγετός δεν προέρχεται από το Κρεμλίνο αλλά από την Ουάσινγκτον.
Ο κοροναϊός είναι γνωστός στους κτηνιάτρους από τα τέλη της δεκαετίας του '60. Υπήρχαν περίπου 30 είδη  αυτού του ιού εκείνη τη στιγμή και δεν θεωρήθηκαν επικίνδυνες, γι 'αυτό είναι ανοησία ότι τα ΜΜΕ να ισχυρίζονται σήμερα ότι κάτι άγνωστο μας έχει συμβεί! Στη Ρωσική Ομοσπονδία, το φάρμακο από το 1973 οφείλεται σε έρευνες τόσο στην εποχή της Σοβιετικής Ένωσης όσο και στη Βουλγαρία, αλλά δεν είναι δυνατή η καταχώρισή της στο Γραφείο Καταγραφής Φαρμάκων λόγω σύγκρουσης μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών. Πρέπει να σημειωθεί ότι η σύγκρουση είναι καθαρά οικονομική.
Οι "Λόρδοι του Κόσμου" ανάγκασαν τις κυβερνήσεις να επιβάλουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τις συνέπειες ότι οι πλούσιοι θα είναι ακόμη πιο πλούσιοι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Η υστερία εξελίχθηκε για να αλλάξει την οικονομική δομή. Σίγουρα ο καθένας παρατήρησε την πτώση των μετοχών παγκοσμίως. Ο μόνος τομέας δεν χάνει, αλλά αντίθετα αυξάνεται και αυτός είναι ο φαρμακευτικός τομέας. Βεβαίως, οι μετοχές των εταιρειών παραγωγής ιατροτεχνολογικών προϊόντων αυξήθηκαν ελαφρά.
Πρέπει να ειπωθεί ότι ορισμένοι πολιτικοί έχουν δει αυτό το τέχνασμα (όπως πολλές φορές πριν) και η συμμαχία και η φιλία έχουν τελειώσει. Όλοι κοιτάζουν το τόπο τους. Η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών  BND έχει αποτρέψει τη διοίκηση των ΗΠΑ και τη CIA να αναλάβουν το CureVac για να αποτρέψουν την ανάπτυξη ενός εμβολίου για την Ευρώπη! Η αμερικανική εταιρεία Gilead ανησυχεί ότι το εμβόλιο θα διανεμηθεί δωρεάν όταν έχουν ήδη σχεδιάσει μια τιμή που κυμαίνεται από $ 50 έως $ 100 ανά άτομο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα επιδιώκουν μια απόφαση στο αμερικανικό δικαστικό σώμα. Ευρεσιτεχνία είναι μαγική λέξι. Και πολλά λεφτά!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσέφεραν σημαντικά ποσά στη γερμανική εταιρεία CureVac για να αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στο εμβόλιο που δημιουργείται για το κοροναϊό. Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, οι Αμερικανοί θέλουν από την εταιρεία με έδρα τη Φρανκφούρτη και τη Βοστώνη να μεταφέρουν την έρευνά τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και να αναπτύξουν ένα εμβόλιο "μόνο για τις ΗΠΑ". Την Κυριακή έγραψε η εφημερίδα Die Welt.
Το απόλυτο μαργαριτάρι είναι η πληροφόρηση του γερμανικού BND ότι παρεμπόδιζε στη Γερμανία τις προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης να πάρει τον έλεγχο του γερμανικού κορυφαίου εργαστηρίου CureVac, το οποίο συνεργάζεται με το εργαστήριο αναφοράς του Βερολίνου για τις ιογενείς και βιολογικές λοιμώξεις. Τόσο η αμερικανική CIA όσο και ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump συμμετείχαν . Σύμφωνα με το γερμανικό BND, οι Αμερικανοί πράκτορες προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν χρήματα για να χρησιμοποιήσουν τα στελέχη της CureVac για να μεταφέρουν ολόκληρη την εταιρεία κάτω από την αμερικανική δικαιοδοσία στις ΗΠΑ και η εταιρεία προσέφερε μεγάλα χρήματα για τη μετακίνηση. Οι ΗΠΑ θέλουν το εμβόλιο Coronavirus μόνο για τον εαυτό του.
Οι ΗΠΑ δεν έχουν εμβόλιο; Αυτό είναι το αστείο. Οι ΗΠΑ, βέβαια, έχουν εμβόλιο, αλλά δεν θέλουν να επιτρέψουν σε κανέναν να έχει το εμβόλιο. Το γερμανικό CureVac θέλει να δώσει το δοκιμαστικό εμβόλιο που δοκιμάζει τώρα στον κόσμο δωρεάν. Και, όπως διαπίστωσε η γερμανική μυστική υπηρεσία BND, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να την αποτρέψει πάση θυσία. Αν η ρωσική μυστική υπηρεσία και ο Βλαντιμίρ Πούτιν επρόκειτο να ασκήσουν αυτές τις πιέσεις σε μια γερμανική εταιρεία, θα ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο. Αλλά μόλις κάτι τέτοιο πηγαίνει στους Αμερικανούς εταίρους, κανείς δεν φωνάζει, κανείς δεν κραυγάζει, ουσιαστικά σιωπά στο μονοπάτι.
"Το καθεστώς των ΗΠΑ έχει διαπράξει μια εξαιρετικά εχθρική πράξη", δήλωσε ο σοσιαλδημοκρατικός ευρωβουλευτής Karl Lauterbach. «Και ο καπιταλισμός έχει όρια του!», πρόσθεσε.
Οι ανησυχίες πρέπει να είναι άλλες από αυτές που έχει αυτή την αμερικανική εταιρεία ... Αυτή η αμερικανική εταιρεία έχει διαθέσει αυτό το εμβόλιο τουλάχιστον πριν από έξι μήνες ... Είναι πιθανόν αλήθεια ότι οι Illuminati τους θέλουν να κρατήσουν τον αριθμό των ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη μέχρι 500.000.000 ... Έτσι σίγουρα δεν χρειάζεται να κάνουν αυτό το αποτελεσματικό εμβόλιο, το οποίο οι Illuminati τους  έχουν στη διάθεση τους και δεν θέλουν να είναι  σε διάθεση στους απλούς ανθρώπους.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
τ γαμο  σιτε που ανευαζουν αγγελειες δεν θ επρεπε να τ κλοισουν ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom