Πάω Βολο, νοικιάζω ένα Ντάτσουν, φοράω χρυσή αλυσίδα, βάζω χρυσό δόντι.. παρκάρω το Ντάτσουν έξω απ το μαγαζί και πάω της κάνω ψηστήρι και το ίδιο βράδυ τη γαμάω... καλο??
Μείνε και άπλυτος καμιά εβδομάδα
Πάω Βολο, νοικιάζω ένα Ντάτσουν, φοράω χρυσή αλυσίδα, βάζω χρυσό δόντι.. παρκάρω το Ντάτσουν έξω απ το μαγαζί και πάω της κάνω ψηστήρι και το ίδιο βράδυ τη γαμάω... καλο??
εχω κλασει στα γελια στα κομμεντ του μαγαζιουτου μαγαζιου μια χαρα παιζει και την σκυλοβριζουν στα comments
:S :S :SΠάω Βολο, νοικιάζω ένα Ντάτσουν, φοράω χρυσή αλυσίδα, βάζω χρυσό δόντι.. παρκάρω το Ντάτσουν έξω απ το μαγαζί και πάω της κάνω ψηστήρι και το ίδιο βράδυ τη γαμάω... καλο??
κλαμαΜείνε και άπλυτος καμιά εβδομάδα
O αλλος ο αρχιδαρας κατα τα αλλα πηγε να βρισει με ονομα φγφησγδγδηδ :S :S :S
παισαν τον gipsy λενε να υποδυεται τον υπαλληλο της ΔΕΗ για να ψυριζει σπιτια :-:S :S :S
αφου πιο πανω ενας τυπος λεει οτι ηταν μαφια τζιπσι κ κυκλοφορουσε με πορσεπαισαν τον gipsy λενε να υποδυεται τον υπαλληλο της ΔΕΗ για να ψυριζει σπιτια :-:S :S :S
Μείνε και άπλυτος καμιά εβδομάδα
:S :S :SΑν ειναι να τη γαμίσω μένω και δύο χαχαχα
τυπεΤυπε και lambo υπαρχει στην οικογενεια. :S :S :S
Αν ειναι να τη γαμίσω μένω και δύο χαχαχα
το ΤΗ δεν χρειαζοταν :S :S :SΑν ειναι να τη γαμίσω μένω και δύο χαχαχα
Αν ειναι να τη γαμίσω μένω και δύο χαχαχα
τo τζιπ τυπε ηταν για ξεκαρφωμα ,για να φορτωνει τα γραμμοφωνα που ψυριζε απο τις γριες.αφου πιο πανω ενας τυπος λεει οτι ηταν μαφια τζιπσι κ κυκλοφορουσε με πορσε
λες να ακουμπησε ο τσιπρας κ την πανω ταξη :S :S :S
να βαλει κ χρυσο δοντι τυπε ??? :S :S :SΠαρε και μια bmw 20ετιας με μεγαλες ζαντες. Μη χαλας το στυλ
να βαλει κ χρυσο δοντι τυπε ??? :S :S :S
Παρε και μια bmw 20ετιας με μεγαλες ζαντες. Μη χαλας το στυλ
.τo τζιπ τυπε ηταν για ξεκαρφωμα ,για να φορτωνει τα γραμμοφωνα που ψυριζε απο τις γριες.
εχει και εναν αγροτη για να πουλαει χαλια-πατατες και για να 'εγω μαζευω-εγω καθαριζω-παλια ψυγεια-παλιες κουζινες-παλια πλυντηρια-φωναξτε τον παλιατζη-να καθαρισει την αυλη-να καθαρισει το οικοπεδο'. :S :S :S