alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Καθολου.
τρελαθηκες??
Καθολου.
τρελαθηκες??
Καθολου.
Βανάκια πες μου οτι εχεις φτασει στο σημειο να ανταλλασσεις πμ με τους κλωνους σου.
Το έχει ξεπεράσει προπολου αυτό. Εδώ μπαίνει με τον κλώνο, ζητάει το βίντεο (που δεν έχει), απαντάει σαν βανάκιας να κάνει αυτό και θα το δώσει και μετά μπαίνει σαν κλώνος και λέει ευχαριστώ για το βίντεο, είσαι σουπερ κλπ
Έχει ξεφύγει για τα καλά...
Εγω σκεφτομαι να τον αγνοησω τελειως πλεον, το παιδι εχει τεραστιο προβλημα και αρχιζω να στενοχωριεμαι.Το έχει ξεπεράσει προπολου αυτό. Εδώ μπαίνει με τον κλώνο, ζητάει το βίντεο (που δεν έχει), απαντάει σαν βανάκιας να κάνει αυτό και θα το δώσει και μετά μπαίνει σαν κλώνος και λέει ευχαριστώ για το βίντεο, είσαι σουπερ κλπ
Έχει ξεφύγει για τα καλά...
Εγω σκεφτομαι να τον αγνοησω τελειως πλεον, το παιδι εχει τεραστιο προβλημα και αρχιζω να στενοχωριεμαι.
Εχεις ντεκολτε και την μανας της μηπως?μανα και κορη μαλλον τον ιδιο γιατρο ειχαν....
τυπε δυστηχως και το σκεφτηκα αλλα δενκατεβασα οταν ειχε ανοικτο τις φωτος στο φεις...Εχεις ντεκολτε και την μανας της μηπως?
την ειχες φιλη? Η απλα ειχε τις φωτο ανοιχτες? Οι βυζαρες της σιγουρα πλαστικες?τυπε δυστηχως και το σκεφτηκα αλλα δενκατεβασα οταν ειχε ανοικτο τις φωτος στο φεις...
αλλα η μανα της φαινοταν ποιο δυνατο μουνετο
Δε γνωρίζεις ούτε την τύφλα σου. Μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με τις μαλακίες που γράφεις συνέχεια. Μόνο ψυχίατρος μπορεί να ασχοληθεί πια μαζί σου. Και βέβαια με ελάχιστες πιθανότητες να καταφέρει κάτι.γνωριζω διαφορα
οχι τυπε.ειχε τις φωτος ανοιχτες...την ειχες φιλη? Η απλα ειχε τις φωτο ανοιχτες? Οι βυζαρες της σιγουρα πλαστικες?
εχει γκομενο το μελαχροινο :S
θα "γαμηθεί" στις πωλήσεις μέσα στις γιορτές, από περιέργεια και από οίκτο.
:S :S :Sοχι τυπε.ειχε τις φωτος ανοιχτες...