Ποδηλατη, ακου αυτο που θα σου πω...Δεν θα μπορεσεις ποτε να αναλυσεις αυτο που σκεφτεται μια γυναικα....Το προβλημα με τον αντρα ειναι πως πιστευει πως η γυναικα ειναι το θυληκο του ιδιου ζωου...αυτος ειναι το αρσενικο, αυτη ειναι το θηλυκο..και ετσι προσπαθει να καταλαβει καποια πραγματα...Το λαθος ομως ειναι πως η γυναικα ειναι ΑΛΛΟ ΖΩΟ...Δεν ειναι το θηλυκο του Αντρα...και σκεφτεται ενετελως διαφορετικα...με αλλο τροπο που ο αντρας δεν θα καταλαβει με τιποτα...
Αφου λοιπον τα ειπαμε αυτα, σταματα αμεσως τα κασκαντεριλικια, βαλε πανω απ ολα την γυναικουλα και τα παιδακια σου, και σκεψου οτι εσυ εισαι για αλλα πραγματακια, κι οχι για τις καβλες και τα εσωψυχα της τυπισσας....Ασε καποιον αλλον πιο μαλακα, να παει να τα λυσει..Αντε ξεκολα
+1000 ..
αδερφέ ποδηλάτη θα σου πω το εξής ..
Κάποτε (εγώ τότε 26) πήδαγα μια παντρεμένη, σύζυγος ενός συναδέλφου ..
Τρελλά σκηνικά που δεν το χωράει το μυαλό σου (παραονή του γάμου τους, υποτίθεται ήταν στην μοδίστρα για το νυφικό κ αυτή ήταν σπίτι μου κ με ικέτευε να κάνει παιδί μαζί μου ...)
Με είχε πάρει γραμμή ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, 20 χρόνια μεγαλύτερός μου, που η σύζυγός του πρέπει να ήταν λίγο τσαχπινογαργαλιάρα (κ μουνάρα .. αλλά με περναγε 15-16 χρόνια κ κόλαγα, αυτή πάντα έρχονταν βράδυ για να πάρει τα κοινόχρηστα, όταν ο διαχειριστής είχε υπηρεσία στην δουλειά του) ..
Ο διαχειριστής κατάλαβε το σκνικό με την παντρεμένη που μπαινόβγαινε όποτε ήθελε σπίτι μου κ μου λεει το εξής απλό (προφανώς παθών κ αυτός, με τέτοιο μουναρο που είχε ...) :
"Πρόσεχε αγόρι μου, γιατί .. what goes around, comes around .."
Αφού μου πήρε μερικές μερες να το εμπεδώσω, απλά ΞΕΚΟΨΑ .. ήταν από τις φορές που το πάνω κεφάλι, υπερίσχυσε του κάτω κεφαλιού .. Και ας μην "καρφωσα" την γυναίκα του διαχειριστή που ήταν καβλομούναρος ..
Αυτό που κάνεις, κάποια στιγμή θα στο κάνει κάποιος άλλος .. Νομοτελειακά ισχύει ..
ΞΕΚΟΛΑ λοιπόν κ από μένα .. Γεμάτος ο τόπος μουνιά κ αγάμητες εκεί έξω ..