You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παντρεμένη στο ίδιο της το σπίτι.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 233
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Το σ/κ θα λείπει ο άντρας της ''κοπέλας'' μου για δουλειές στην επαρχία και με προετοιμάζει από τώρα ότι θα βάλει τα παιδιά για ύπνο και μετά θα με περιμένει να πάω στο κρεβάτι της. Τί λέτε να πάω? Φοβάμαι μήπως ξυπνήσουν τα πιτσιρίκια και μας δουν, δε θα ήθελα να τους δημιουργήσω κάποιο ψυχικό τραύμα... Δε μπορώ να καταλάβω τί σκατά μανάδες είναι μερικές? Αφού τρελαίνονται για πούτσα και απιστία τί παντρεύονται και κάνουν και παιδιά?
Tύπε μετά τον δύσκολο αγώνα για να δεσουν τον γαϊδαρο, χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τη ζωή τους δίνοντας το μουνί τους απο δω κι απο κει.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αυτα κανει η νεα γενια....Και ξενοπηδαει και δυστυχωs το διαλαλει.....Αυτα τα πραματα θελουν εχεμυθειαΈχετε πλάκα όμως..οι περισσότεροι ξενοπηδιεστε αλλά με ήθος.τα ξενοπηδηματα των άλλων βέβαια είναι ανήθικα κ σκατοψυχα.
Εγώ όλα αυτά που γράφεις δεν τα πιστεύω!!!
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι σημαινουν τα παιδιά για την γυναίκα...
Τον πιστεύω γιατί μου έχει τύχει, έχει τύχει και σε φίλους. Νομίζω πως είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποια, ακόμα και το κεράτωμα στο σπίτι της είναι πταισματάκι μπροστά σ' αυτό.
Εγώ όλα αυτά που γράφεις δεν τα πιστεύω!!!Το σ/κ θα λείπει ο άντρας της ''κοπέλας'' μου για δουλειές στην επαρχία και με προετοιμάζει από τώρα ότι θα βάλει τα παιδιά για ύπνο και μετά θα με περιμένει να πάω στο κρεβάτι της. Τί λέτε να πάω? Φοβάμαι μήπως ξυπνήσουν τα πιτσιρίκια και μας δουν, δε θα ήθελα να τους δημιουργήσω κάποιο ψυχικό τραύμα... Δε μπορώ να καταλάβω τί σκατά μανάδες είναι μερικές? Αφού τρελαίνονται για πούτσα και απιστία τί παντρεύονται και κάνουν και παιδιά?
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
- Μια γυναίκα στρατιωτικού που βρισκόμασταν μόνο όταν εκείνος ήταν ΑΥΔΜ. Με την συγκεκριμένη είχε τύχει μια φορά να την πάρει τηλέφωνο για καληνύχτα όταν το κάναμε. Δεν ξεκαβάλησε, σταμάτησε να κουνιέται και μίλησε με το στεφάνι της.
- Πρώην συνάδερφο που ο άντρας της έφευγε για επαγγελματικά ταξίδια στην επαρχεία. Εκ των υστέρων έμαθα ότι είχε πάρει πολύ κόσμο όταν το στεφάνι της έλειπε.
- Νυν συνάδερφο όταν ο σύζυγός της είχε κάποιον δικό του στο νοσοκομείο.
Έχω και μια ωραία ιστοριούλα ψιλοεντός θέματος.
memphesis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Μακάρι να έλεγα ψέματα ρε παίχτες, αλλά δεν λέω... την έχω πηδήξει και στη θάλασσα και τα μικρά έπαιζαν στην άμμο με τα κουβαδάκια και μου τηνέλεγε κιόλας επειδή ήμουν σοβαρός ενώ εκείνη γαμιόταν λες και είμασταν κάπου μόνοι μας. Τα παιδιά δε μας είδαν, αλλά και να μας έβλεπαν δε πιστεύω να καταλάβαιναν αλλά σίγουρα οι υπόλοιποι στην παραλία μας πήραν πρέφα. Πραγματικά κάποιες γυναίκες με κάνουν να ξερνάω με το πόσο κακές μανάδες είναι...
memphesis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ναι ρε δικέ μου, και οι φίλοι μου αυτό μου λένε κι αν δεν ήμουν εγώ θα ήταν κάποιος άλλος... αλλά και πάλι στεναχωριέμαι για τα παιδιά, αυτά δε φταίνε σε τπτ. Και η ίδια ακόμη μου λέει πως θα γίνω καλός πατέρας που τα σκέφτομαι και προσέχω να μη μας δούνε, σε φάση που μου ζήτησε να κάνει και παιδί μαζί μου και ν'αφήσει τον άντρα της... πότε λέτε ν'αρχίσω να τρέχω?
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Το σ/κ θα λείπει ο άντρας της ''κοπέλας'' μου για δουλειές στην επαρχία και με προετοιμάζει από τώρα ότι θα βάλει τα παιδιά για ύπνο και μετά θα με περιμένει να πάω στο κρεβάτι της. Τί λέτε να πάω? Φοβάμαι μήπως ξυπνήσουν τα πιτσιρίκια και μας δουν, δε θα ήθελα να τους δημιουργήσω κάποιο ψυχικό τραύμα... Δε μπορώ να καταλάβω τί σκατά μανάδες είναι μερικές? Αφού τρελαίνονται για πούτσα και απιστία τί παντρεύονται και κάνουν και παιδιά?
αν δεν ενδιαφερεται η ιδια...
ξεκωλιασε την και μην το σκεφτεσαι
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Εγώ πάλι ξερναω με κάτι πουθεναδες δήθεν άντρες σαν κ του λόγου σου.οπότε μην μασσας πάντα υπάρχει κάποιος να αποδοκιμάζει τον άλλον για τιΜακάρι να έλεγα ψέματα ρε παίχτες, αλλά δεν λέω... την έχω πηδήξει και στη θάλασσα και τα μικρά έπαιζαν στην άμμο με τα κουβαδάκια και μου τηνέλεγε κιόλας επειδή ήμουν σοβαρός ενώ εκείνη γαμιόταν λες και είμασταν κάπου μόνοι μας. Τα παιδιά δε μας είδαν, αλλά και να μας έβλεπαν δε πιστεύω να καταλάβαιναν αλλά σίγουρα οι υπόλοιποι στην παραλία μας πήραν πρέφα. Πραγματικά κάποιες γυναίκες με κάνουν να ξερνάω με το πόσο κακές μανάδες είναι...
ς επιλογές Του,ακόμα κ αν τελικά είναι τα ιδία χάλια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μεγα σφαλμα.........Θα σε μετατρεψει σε πολυτεκνοΘόδωρε δεν έχω αρχίσει ακόμη γιατί δυστυχώς κόλλησα σε αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση και δε μπορώ να ξεκολλήσω... άσε που την παίρνω και ακάποτα γιατί όπως λέει φοράει διάφραγμα
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Ναι ρε δικέ μου, και οι φίλοι μου αυτό μου λένε κι αν δεν ήμουν εγώ θα ήταν κάποιος άλλος... αλλά και πάλι στεναχωριέμαι για τα παιδιά, αυτά δε φταίνε σε τπτ. Και η ίδια ακόμη μου λέει πως θα γίνω καλός πατέρας που τα σκέφτομαι και προσέχω να μη μας δούνε, σε φάση που μου ζήτησε να κάνει και παιδί μαζί μου και ν'αφήσει τον άντρα της... πότε λέτε ν'αρχίσω να τρέχω?
δεν εχεις αρχισει ακομα;;;;;
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Έχετε πλάκα όμως..οι περισσότεροι ξενοπηδιεστε αλλά με ήθος.τα ξενοπηδηματα των άλλων βέβαια είναι ανήθικα κ σκατοψυχα.
ασε μας κουκλιτσα μου
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Θόδωρε δεν έχω αρχίσει ακόμη γιατί δυστυχώς κόλλησα σε αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση και δε μπορώ να ξεκολλήσω... άσε που την παίρνω και ακάποτα γιατί όπως λέει φοράει διάφραγμα
προσεχε αδερφε, μπορει να ειναι κανα ζωντανο σαν την ερι και να τρεχεισ και να μη φτανεισ...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μαλλον δεν εχεις ιδεα τι σημαινει η πούτσα για την γυναικα...Εγώ όλα αυτά που γράφεις δεν τα πιστεύω!!!
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
μαλακία πριν και ζεστό νερό στ αρχίδια να μη μείνει τίποτα ;)Θόδωρε δεν έχω αρχίσει ακόμη γιατί δυστυχώς κόλλησα σε αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση και δε μπορώ να ξεκολλήσω... άσε που την παίρνω και ακάποτα γιατί όπως λέει φοράει διάφραγμα
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
εγώ την έχω πάθει έτσι που λες να πίνει καφέ με την γυναίκα μου.είδα κι έπαθα να ξεκολλησει
φίλε έτσι και μου συνέβαινε αυτό πραγματικά θα τη σάπιζα στο ξύλο. Και δεν είναι θέμα μαγκιάς. Είναι καθαρά να καταλάβει ότι δεν κάνεις πίσω. Αν σε δεί έυκολο θα σε καβαλήσει και άλλο. Οι γυναίκες δεν έχουν έλεος.
Μια φορά μία με εκβίαζε ότι θα το πεί στη δικιά μου. Και μιλάμε να το πεί σε μία σχέση μου και άρχισε να ζητάει και τέτοια.. Άκουσα τα καντήλια της και της απειλές της και εξαφανιζόλ.
Εσύ πως το διαχειρίστηκες με την τρελλή που έπινε καφέ με τη γυναίκα σου?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις