Νέα

Οι παντρεμένοι γαμάνε σε μπουρδέλα ή στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas.live
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kostas.live

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
3
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές ,
Από προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι οι γυναίκες μετά τα 40 και αφού έχουν ήδη τεκνοποιήσει αποφεύγουν με κάθε τρόπο το συζυγικό σεξ , ίσως και λόγω ορμονών - κλιμακτηρίου -εμμηνόπαυσης κλπ. Ο αντρας όμως εξακολουθεί να έχει αυξημένη λίπμιντο και σεξουαλικές επιθυμίες σε πολύ μεγαλύτερες ηλικίες , τις οποίες είναι φυσικό να προσπαθούν να ικανοποιήσουν με διάφορους τρόπους.Επειδή όμως οι εξωσυζυγικές σχέσεις εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για διάλυση της οικογένειας , την οποία οι περισσότεροι από εμάς δεν την επιθυμούν με κανένα τρόπο , η εύκολη λύση είναι ο έρωτας επί πληρωμή , είτε σε studio,είτε σε οίκους μασάζ , είτε με call girls,είτε σε μπουρδέλα , αν τα οικονομικά μας είναι πιο περιορισμένα . Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ , αν και η γυναίκα μου είναι κατά 15 χρόνια νεώτερη μου, πολυ καλοφτιαγμένη και εξακολουθώ να την αγαπώ και να την ποθώ υπερβολικά. Ετσι καταφεύγω στην λύση του μασάζ και σπανιότερα σε ορισμένα επιλεγμένα  από άποψη καθαριότητας και ποιότητας μπουρδέλα και έχω βρεί την ψυχική ηρεμία μου.
Καλά να περνάτε .
Φίλοι συναγωνιστές ,
Από προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι οι γυναίκες μετά τα 40 και αφού έχουν ήδη τεκνοποιήσει αποφεύγουν με κάθε τρόπο το συζυγικό σεξ , ίσως και λόγω ορμονών - κλιμακτηρίου -εμμηνόπαυσης κλπ. Ο αντρας όμως εξακολουθεί να έχει αυξημένη λίπμιντο και σεξουαλικές επιθυμίες σε πολύ μεγαλύτερες ηλικίες , τις οποίες είναι φυσικό να προσπαθούν να ικανοποιήσουν με διάφορους τρόπους.Επειδή όμως οι εξωσυζυγικές σχέσεις εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για διάλυση της οικογένειας , την οποία οι περισσότεροι από εμάς δεν την επιθυμούν με κανένα τρόπο , η εύκολη λύση είναι ο έρωτας επί πληρωμή , είτε σε studio,είτε σε οίκους μασάζ , είτε με call girls,είτε σε μπουρδέλα , αν τα οικονομικά μας είναι πιο περιορισμένα . Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ , αν και η γυναίκα μου είναι κατά 15 χρόνια νεώτερη μου, πολυ καλοφτιαγμένη και εξακολουθώ να την αγαπώ και να την ποθώ υπερβολικά. Ετσι καταφεύγω στην λύση του μασάζ και σπανιότερα σε ορισμένα επιλεγμένα  από άποψη καθαριότητας και ποιότητας μπουρδέλα και έχω βρεί την ψυχική ηρεμία μου.
Καλά να περνάτε .
έτσι είναι φίλε το έχω ακούσει ότι η γυναίκα μετά από μια ηλικία δεν θελειsex .
Εμείς τα αρσενικά το θέλουμε  επιδεί έχουμε πουτσα κ μας σηκώνεται,αυνανισμός δε λέει επιδεί είναι για τα 15 χρόνα

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
οποιος ειναι παντρεμενος και θελει να ξενογαμησει με το μικροτερο ρισκο να τον παρει πρεφα η γυναικα του παει σε μπουρδελα κλπ,η εξωσυζυγικη σχεση 95% οδηγει στο χωρισμο

• Like
Αντιδράσεις: vladgr
OP
OP
K

kostas.live

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
3
Πόντοι
0
οποιος ειναι παντρεμενος και θελει να ξενογαμησει με το μικροτερο ρισκο να τον παρει πρεφα η γυναικα του παει σε μπουρδελα κλπ,η εξωσυζυγικη σχεση 95% οδηγει στο χωρισμο
έτσι ακριβώς  φίλε αι να μην είναι δυνατό στο δωμάτιο το άρωμα,Η τηςοπελας αν φοράει

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Ακριβώς αγαπητέ sisiliano1982.Ομως κατά την δική μου άποψη οποίος κάνει εξωσυζυγική σχέση επί το πλείστον δεν το κάνει επειδή η γυναίκα του δεν τον "Καλύπτει" σεξουαλικα αλλά και κυρίως συναισθηματικά.Οποτε εκεί το...παιγνιδι είναι ήδη προκαθορισμένο και τελειωμένο.. Δυστυχώς.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Ακριβώς αγαπητέ sisiliano1982.Ομως κατά την δική μου άποψη οποίος κάνει εξωσυζυγική σχέση επί το πλείστον δεν το κάνει επειδή η γυναίκα του δεν τον "Καλύπτει" σεξουαλικα αλλά και κυρίως συναισθηματικά.Οποτε εκεί το...παιγνιδι είναι ήδη προκαθορισμένο και τελειωμένο.. Δυστυχώς.
η κουβεντα εχει αρχη και οχι τελιωμο....εμενα μετα το 2ο παιδι παρακαλαω-κυνηγαω.... αεροπιπες του λεπτου ,κωλο ουτε καν,και γενικα λιγα πραγματα....οτι μου συμβαινει εμενα ολως τυχαιως σε αρκετους φιλους παντρεμενους τα ιδια ακουω λες και παντρευτηκαμε την ιδια γυναικα....ε λοιπον δεν αντεξα και 3-4 φορες το μηνα παω σε ρδελο και ξεχαρμανιαζω λιγακι 60-80€ μπορω να τα διαθεσω γι αυτο το σκοπο χωρις να μου λειψουν...

οσον αφορα για το φιλο που τον προβληματιζει το αρωμα οι κοπελες σπανια φορουν δυνατο αρωμα και σιγα το τριψιμο που θα κανεις μαζι τους,κανεις ενα γρηγορο ντουζακι κ τελος ασε που αν εισαι με μηχανακι και μονο το καυσαεριο που τρως ηπιε τοση βρωματο ρουχο που εξαφανισε τα παντα..

OP
OP
K

kostas.live

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
3
Πόντοι
0
η κουβεντα εχει αρχη και οχι τελιωμο....εμενα μετα το 2ο παιδι παρακαλαω-κυνηγαω.... αεροπιπες του λεπτου ,κωλο ουτε καν,και γενικα λιγα πραγματα....οτι μου συμβαινει εμενα ολως τυχαιως σε αρκετους φιλους παντρεμενους τα ιδια ακουω λες και παντρευτηκαμε την ιδια γυναικα....ε λοιπον δεν αντεξα και 3-4 φορες το μηνα παω σε ρδελο και ξεχαρμανιαζω λιγακι 60-80€ μπορω να τα διαθεσω γι αυτο το σκοπο χωρις να μου λειψουν...

οσον αφορα για το φιλο που τον προβληματιζει το αρωμα οι κοπελες σπανια φορουν δυνατο αρωμα και σιγα το τριψιμο που θα κανεις μαζι τους,κανεις ενα γρηγορο ντουζακι κ τελος ασε που αν εισαι με μηχανακι και μονο το καυσαεριο που τρως ηπιε τοση βρωματο ρουχο που εξαφανισε τα παντα..
συμφωνώ φίλε σπάνια να φοράνε άρωμα,συμφωνείς ότι κάποια πράγματα μπορείς να κάνεις σου μπουρδελο σε σχέση με την κοπέλα σου η με την γυναίκα σου?

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506

Ακριβώς και μπράβο σου.Γιατι όπως είπες κυνηγάς κάτι που σου λείπει σεξουαλικά(και κάπου έχει μια λογική )αλλά όχι σε βάρος της οικογένειας σου.Μια και όπως είπες τα λεφτά που χαλάς στις πουτανες για το κέφι σου δεν τα στερείς από την οικογένεια σου ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΌΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΟΥ.Απο εμένα εισαι άξιος συγχαρητηρίων. :worship: :kneel: :worship: :kneel: :thumbsup: :thumbsup:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Μια μέρα που πήγαινα μετά απο οίκο σε γκόμενα, με σταματά τυχαία στον δρόμο ένας ηλικιωμένος και μου είπε σκούπισε απο το
προσωπο σου το κραγιόν. (Καλή του ώρα.)

:rockon: :rockon: :rockon:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
κωστα επειδη μ αρεσουν τα φιλια και η γλυφοκωλαδα(&μουνι) σε αυτον τον τομεα χανω στα ρδελα αλλα ξεχαρμανιαζω.δυστηχως οι γυναικες μετα το γαμο αλλαζουν πολυ ο αντρας λιγοτερο σε αυτον το τομεα θεωρω ειναι κατασκευαστικο το θεμα δεν εξηγειται αλλιως...

φιλε καστρατο κρατηθηκα καποια χρονια γενικα ειμαι ανθρωπος ηθικος και δεν θελω να κανω οτι δεν μ αρεσει να μου κανουν αλλα εφαγα φλασια μεσα μου ειπα δεν ειναι δυνατον 36χρ. να τον κανω λαστιχο για να ηρεμησω σεξουαλικα.την πρωτη φορα που πηγα σε ρδελο με βερα εβαλα την κοπελα να κανει στοματικο και να τελιωσω....ειχα ξεχασει πως ηταν εφυγα και παραπαταγα...

OP
OP
K

kostas.live

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
3
Πόντοι
0
κωστα επειδη μ αρεσουν τα φιλια και η γλυφοκωλαδα(&μουνι) σε αυτον τον τομεα χανω στα ρδελα αλλα ξεχαρμανιαζω.δυστηχως οι γυναικες μετα το γαμο αλλαζουν πολυ ο αντρας λιγοτερο σε αυτον το τομεα θεωρω ειναι κατασκευαστικο το θεμα δεν εξηγειται αλλιως...

φιλε καστρατο κρατηθηκα καποια χρονια γενικα ειμαι ανθρωπος ηθικος και δεν θελω να κανω οτι δεν μ αρεσει να μου κανουν αλλα εφαγα φλασια μεσα μου ειπα δεν ειναι δυνατον 36χρ. να τον κανω λαστιχο για να ηρεμησω σεξουαλικα.την πρωτη φορα που πηγα σε ρδελο με βερα εβαλα την κοπελα να κανει στοματικο και να τελιωσω....ειχα ξεχασει πως ηταν εφυγα και παραπαταγα...
συμφωνώ μαζί σου  στα μπουρδελα δε φιλάς... Ο άντρας θέλει να του παρουν και πίπα,με την σύντροφό  χλωμό. Δε λέει να είσαι παντρεμένος κ να μην κάνεις sex

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μισό λεπτό, δεν θα αργήσω. Να αφήσω κάτι και φεύγω:

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Κορυφαιο που ειχα διαβασει εδω και ειχα γελασει με τη ψυχη μου. Παντρεμενος, ειχε αφησει τη γυναικα του σε Χοντο να ψωνιζει, (νομιζω αυτο στη πλατεια Αμερικης που ειναι κλειστο τωρα), κι ετρεχε μες το αγχος να πηδηξει σε μπουρδελο η στουντιο εκει κοντα.
Χαχα , σκέφτηκα και κάτι άλλο , να τον είχε στείλει η γυναίκα του να βρει κάτι και να τον ρωτούσε μετά γιατί άργησε , κι αυτός να έλεγε , άσε γαμηθηκα για να το βρω :P

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.830
Πόντοι
216
ρε μαν ποσα θεματα εχεις ανοιξει την ημερα?  :birdman:

Ξεχασε να ανοιξει το πιο βασικο,
με ποιο χερι τον παιζει χαχα

Μου θυμιζει τα θεματα του τυπου,

Μαγκες τις συμβουλες σας,μια συναδερφος στην δουλεια μου την πεφτει η πουτανιτσα,να την γαμησω ??

Ο ιδιος τυπος ειναι σιγουρα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλύτερα οι παντρεμένοι να πηγαίνουν σε μπουρδελα η Studio,από το να κάνουν εξωζιγικη σχέση και μπλέξουν. Μπορεί η γυναίκα τους να είναι έγκυος η να έχει δύσκολη εγκυμοσύνη,Η μπορεί σαν άντρες να θέλουν μια καινούργια κοπέλα να γαμησουμε.
Οι άντρες γαμανε τον δίνουν,οι γυναίκες τον παίρνουν! Στους άντρες επιτρεπεται να πηγαίνουν με πόρνες

Ποια η γνώμη σας Παιδιά,και εσεις που είστε παντρεμένοι μιλάω σωστά?
οι παντρεμένοι τυπε πανε και μπουρδελο και σε στουντιο και με call girl και με άλλες παντρεμένες κτλ...
δεν υπαρχει τι είναι καλυτερο να κανει ενας παντρεμένος στο να ξενοπηδηξει.

OP
OP
K

kostas.live

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
3
Πόντοι
0
οι παντρεμένοι τυπε πανε και μπουρδελο και σε στουντιο και με call girl και με άλλες παντρεμένες κτλ...
δεν υπαρχει τι είναι καλυτερο να κανει ενας παντρεμένος στο να ξενοπηδηξει.
συμφωνώ  μαζί σού,απλά έγραψα για τον μέσο αντρα που μπορεί  να δώσει χρήματα σε burdelo_studio προσωπικά θεωρώ πεταμένα χρήματα  σε γκολ γκερλ  ,όχι ότι το κατακρίνω απλά ο καθένας κάνει ό,τι θέλει

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Καλά γιατί είστε κακοπροαίρετοι??Εεεε κακά παιδιά!! Εγώ ξέρω άτομο που -και δεν κάνω πλάκα- :2funny: :2funny: :2funny: που ζητάγε δανεικά από την γυναίκα του για να πάει να γαμησει.. :heavymetalbig:..  

• Χαχα
Αντιδράσεις: vladgr

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Καλά γιατί είστε κακοπροαίρετοι??Εεεε κακά παιδιά!! Εγώ ξέρω άτομο που -και δεν κάνω πλάκα- :2funny: :2funny: :2funny: που ζητάγε δανεικά από την γυναίκα του για να πάει να γαμησει.. :heavymetalbig:.. 

megala_fidia.jpg

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Παλικάρια , τα πράγματα είναι απλά
Ως παντρεμενος δεν ψάχνω έρωτα η αγάπη αλλα σεξουαλικη ικανοποίηση
Κάποιος το ανέφερε πριν , τι θα πω στην γυναίκα μου έλα να σου σκίσω την κωλοτρυπιδα η έλα να σε χύσω στο πρόσωπο .
Η εξωσυζυγική σχέση έχει και υποχρεώσεις και θα πρεπει εκτός από την κοινή συννενόηση να μην μαθευτεί να είσαι και πολύ προσεκτικός με μην στο κιν κτλ ( κάτι που δεν το έχω καθόλου )
Ενώ με στα CG η Ρδελα-studio μιλάμε για μπιστολια , ούτε μην , ούτε γκρίνιες.
Εννοείτε πάντα με την μέγιστη υγιεινη ασφάλεια.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

τυπε μπορεις να κανεις και αλλα δραστηριοτητες να ποτισει καλα η βρωμα στο ρουχο για να μην σε πιασει η γυναικα σου :S :S :S

Συνημμένα

• images (4).jpg
    images (4).jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 45

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom