Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.577
- Πόντοι
- 3.936
Όχι δεν είχα βγει έτσι τύπε.τυπε ετσι ειχες βγει :S :S :S
Είχα βγει αλλιώς..
Όχι δεν είχα βγει έτσι τύπε.τυπε ετσι ειχες βγει :S :S :S
Αγαπητέ φίλε alafroiskiotos και εγώ χωρισμένος είμαι.Και επειδη πολύ σωστά είπες ότι αν είναι στο αίμα σου να το θα το κάνεις.Οντως και ντρέπομαι που το λέω αλλά αυτός ήταν και ο λόγος που με με χώρισε..Αλλα από την άλλη ρε φίλε πως μπορείς να ζήσεις μια ζωή (αν και τότε δεν έχεις προσωπική ζωή)Ερωτεύτηκα ρε φίλε τι να κάνω ....
Πάντως γράφτηκαν 2 σωστά πράγματα εδώ μέσα
1ον Αν είναι στο αίμα σου να ξένο πηδάς , θα ξένο πηδάς !!! Ο κόσμος να έρθει ανάποδα θα βρεις και τον χρόνο και τον χώρο .
2ον Οποίος δεν το κάνει και δεν καταπιέζεται είναι μάγκας ( δεν ξέρω κάποιον απλά το λέω ....)
αυτα ειναι μικροπραματα αλλος την ειχε αφησει στο μαιευτηριο πουεψαχνε τονΚορυφαιο που ειχα διαβασει εδω και ειχα γελασει με τη ψυχη μου. Παντρεμενος, ειχε αφησει τη γυναικα του σε Χοντο να ψωνιζει, (νομιζω αυτο στη πλατεια Αμερικης που ειναι κλειστο τωρα), κι ετρεχε μες το αγχος να πηδηξει σε μπουρδελο η στουντιο εκει κοντα.
φίλε πως κατάλαβε ότι πήγαινες με άλλες,σε μπουρδελα πήγαινες? Τι ηλικία χώρισες και πόσο είσαι Τώρα?Αγαπητέ φίλε alafroiskiotos και εγώ χωρισμένος είμαι.Και επειδη πολύ σωστά είπες ότι αν είναι στο αίμα σου να το θα το κάνεις.Οντως και ντρέπομαι που το λέω αλλά αυτός ήταν και ο λόγος που με με χώρισε..Αλλα από την άλλη ρε φίλε πως μπορείς να ζήσεις μια ζωή (αν και τότε δεν έχεις προσωπική ζωή)
συνέχεια καταπιεσμένος? >
Ερωτεύτηκα ρε φίλε τι να κάνω ....
1ον Αν είναι στο αίμα σου να ξένο πηδάς , θα ξένο πηδάς !!! Ο κόσμος να έρθει ανάποδα θα βρεις και τον χρόνο και τον χώρο .
2ον Οποίος δεν το κάνει και δεν καταπιέζεται είναι μάγκας ( δεν ξέρω κάποιον απλά το λέω ....)
[/quoteφίλε πιστεύω ότι το 90% τον αντρον ξενογαμανε,ας πούμε οι φίλοι σου στης συζητήσεις σας δε σου λένε ότι γαμανε κ αλλού?Ερωτεύτηκα ρε φίλε τι να κάνω ....
Ελάχιστοι πάνε μόνο με τη γυναίκα τους η με τη κοπέλα τους.
Συμφωνώ όχι μόνο απόλυτα αλλά και πολύ περισσότερο.Απλως οι περισσότεροι το παίζουν σιγανοπαπαδιτσες..για πολλούς λογικούς και αποδεκτούς λόγους..φίλε πιστεύω ότι το 90% τον αντρον ξενογαμανε,ας πούμε οι φίλοι σου στης συζητήσεις σας δε σου λένε ότι γαμανε κ αλλού?
Ελάχιστοι πάνε μόνο με τη γυναίκα τους η με τη κοπέλα τους.
φίλε πως κατάλαβε η γυναίκα σου ότι γαμουσες και αλλού? Σε μπουρδελα πήγαινες? Τι ηλικία χώρισες και πόσο είσαι Τώρα?Αγαπητέ φίλε alafroiskiotos και εγώ χωρισμένος είμαι.Και επειδη πολύ σωστά είπες ότι αν είναι στο αίμα σου να το θα το κάνεις.Οντως και ντρέπομαι που το λέω αλλά αυτός ήταν και ο λόγος που με με χώρισε..Αλλα από την άλλη ρε φίλε πως μπορείς να ζήσεις μια ζωή (αν και τότε δεν έχεις προσωπική ζωή)
Γιατί είσαι τόσο περίεργος ρε τύπε;φίλε πως κατάλαβε η γυναίκα σου ότι γαμουσες και αλλού? Σε μπουρδελα πήγαινες? Τι ηλικία χώρισες και πόσο είσαι Τώρα?
Αγαπητέ φίλε alafroiskiotos και εγώ χωρισμένος είμαι.Και επειδη πολύ σωστά είπες ότι αν είναι στο αίμα σου να το θα το κάνεις.Οντως και ντρέπομαι που το λέω αλλά αυτός ήταν και ο λόγος που με με χώρισε..Αλλα από την άλλη ρε φίλε πως μπορείς να ζήσεις μια ζωή (αν και τότε δεν έχεις προσωπική ζωή)
άντρες είμαστε φίλε και μιλάμε για γυναίκες.Γιατί είσαι τόσο περίεργος ρε τύπε;
Δεν μιλάς για γυναίκες αλλά για τον Καστράτο.άντρες είμαστε φίλε και μιλάμε για γυναίκες.
Ντροπή.που τα λέω αλλά.γαμαγα επί πληρωμής οτι γυναίκα έβρισκα.Μπουρδελα ..πιατσοβιες .cg Υποψιν ότι και η αναζήτηση στα άκρα πληρωμένου sex θεωρείται εθισμός.Με αποτέλεσμα να περιφρονώ την πρώην μου και να μην "κοιμάμαι"(κάνω έρωτα)για μεγάλο χρονικο διάστημα μαζί της.. Εεε λογικό είναι να με καταλάβει ότι ξενοπηδουσα.Τωρα είμαι κοντά στα 50 και είμαι γύρω στα 12 χρόνια χωρισμένος.Επισης ένας λόγος που σας "άνοιξα την καρδιά μου"είναι και σαν κάποιο λόγο σαν συμβουλή προς όλους τους παντρεμένους ότι ναι μεν καλό και το ξενοδοπηδημα αλλά πάνω από όλα το σπίτι μας η γυναίκα μας και τα παιδιά μας.Συγνωμη αν έγινα καυστικος-γραφικός αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να είμαι ειλικρινής απέναντι σας. ΔΗΜΉΤΡΗΣ.φίλε πως κατάλαβε η γυναίκα σου ότι γαμουσες και αλλού? Σε μπουρδελα πήγαινες? Τι ηλικία χώρισες και πόσο είσαι Τώρα?
Απάντησα φίλε για ποιο λόγο με χώρισε Φαντάσου πόσο λάθος ήμουν που παρόλο την αρκετά έως πολύ ΑΡΚΕΤΑ οικονομική μου δυνατότητα δεν με άντεξε.. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να μην μετράνε τα φράγκα αλλά η αξιοπρέπεια..!!Φιλε σε χωρισε επειδη δεν βγαζεις πολλα φραγκα
Αν εβγαζες χοντρο πακετο σιγα μην σε χωριζε για ενα μπουρδελογαμισι
σωστός, Να μην παραμελεί την γυναίκα Του χωρίς sex!Ντροπή.που τα λέω αλλά.γαμαγα επί πληρωμής οτι γυναίκα έβρισκα.Μπουρδελα ..πιατσοβιες .cg Υποψιν ότι και η αναζήτηση στα άκρα πληρωμένου sex θεωρείται εθισμός.Με αποτέλεσμα να περιφρονώ την πρώην μου και να μην "κοιμάμαι"(κάνω έρωτα)για μεγάλο χρονικο διάστημα μαζί της.. Εεε λογικό είναι να με καταλάβει ότι ξενοπηδουσα.Τωρα είμαι κοντά στα 50 και είμαι γύρω στα 12 χρόνια χωρισμένος.Επισης ένας λόγος που σας "άνοιξα την καρδιά μου"είναι και σαν κάποιο λόγο σαν συμβουλή προς όλους τους παντρεμένους ότι ναι μεν καλό και το ξενοδοπηδημα αλλά πάνω από όλα το σπίτι μας η γυναίκα μας και τα παιδιά μας.Συγνωμη αν έγινα καυστικος-γραφικός αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να είμαι ειλικρινής απέναντι σας. ΔΗΜΉΤΡΗΣ.
και εσύ φίλε μου γιατί δεν άλλαξες κάπως οταν σε κατάλαβε και συνεχιζες, (δε σε κατακρίνω απλά φοράω φιλικα)Απάντησα φίλε για ποιο λόγο με χώρισε Φαντάσου πόσο λάθος ήμουν που παρόλο την αρκετά έως πολύ ΑΡΚΕΤΑ οικονομική μου δυνατότητα δεν με άντεξε.. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να μην μετράνε τα φράγκα αλλά η αξιοπρέπεια..!!
Γιατί όπως σου είπα φίλε Κώστα είχα "εθιστεί"στο πληρωμένο sex Ισως γιατί εκεί έβρισκα απολαύσεις που όχι μόνο δεν θα έβρισκα (έτσι πίστευα)στην πρώην μου γυναίκα αλλά και οτι το βασικότερο στον πληρωμένο έρωτα κοιτάς μόνο την δική σου απόλαυση -ικανοποιηση.Ενω στο συζυγικό sex πρέπει να ικανοποιήσεις και την σύντροφό σου.και εσύ φίλε μου γιατί δεν άλλαξες κάπως οταν σε κατάλαβε και συνεχιζες, (δε σε κατακρίνω απλά φοράω φιλικα)
Γιατί όπως σου είπα φίλε Κώστα είχα "εθιστεί"στο πληρωμένο sex Ισως γιατί εκεί έβρισκα απολαύσεις που όχι μόνο δεν θα έβρισκα (έτσι πίστευα)στην πρώην μου γυναίκα αλλά και οτι το βασικότερο στον πληρωμένο έρωτα κοιτάς μόνο την δική σου απόλαυση -ικανοποιηση.Ενω στο συζυγικό sex πρέπει να ικανοποιήσεις και την σύντροφό σου.