pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τυπε νομίζω η διαφορά τους είναι ότι ο γύφτος έχει να κάνει εξι μήνες μπάνιο και ο τσιγγάνος πεντέμισι
τυπε δες πμ
πηρες παροχη μολις
τυπε νομίζω η διαφορά τους είναι ότι ο γύφτος έχει να κάνει εξι μήνες μπάνιο και ο τσιγγάνος πεντέμισι
Ο ανύπαρκτος το πήρε!τυπε εισαι πολυ μαγκας
μονο που μολις ενας παιχτης το πηρε τωρα
Ο ανύπαρκτος το πήρε!
Θα σε κράζω συνέχεια γιατί μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια.
προφανώς κλώνος σου!ο ανυπαρκτος ειναι ο γιαννης μπαρμπας μπινε
μπορεις να του πεις να στο δωσει ζητουλα
τυπε δεν ειναι λιγο 15 μερες,ειναι τοτε που το πουτσοτυρι αρχιζει να γινεται σαν γρανιτης και θελει κρουστικο δραπανο για να σπασει :S :S :S
δεν πας καλά τυπεπροφανώς κλώνος σου!
Σε γράφω στις αρχιδάρες μου και αδιαφορώ για ότι λες.
φιλε ειναι τοσο ευκολο να βρεις το προσωπο της....Ό βανακιας να ξέρετε μου έστειλε το βίντεο από τη γυφτισα στο μαγαζί χωρίς μωσαϊκά.Το εστειλε σε μέιλ που του έδωσα.
το ξέρω τυπε.2 λεπτά θέλει.φιλε ειναι τοσο ευκολο να βρεις το προσωπο της....
ξερετε τι πρεπει να κανετε μαγκακια ;)
O αλλος ο αρχιδαρας κατα τα αλλα πηγε να βρισει με ονομα φγφησγδγδηδ :S :S :S
Αυτα ειναι παλια ρε φιλε. Τωρα μετραει το (ψεύτικο μαϊμού) Ρολεξ
Ειχα αλλά τη πούλησα.. αν το ξερα θα γάμαγα αβέρτα τώρα.. Ε46 cabrio με ζάντα απο Μ3.. τάφος δε πήγαινε βήμα αλλά πούλαγες μούρη για πλάκα..
Ολες πουτάνες είναι αλλά αυτές που γαμάμε εμείς είναι ειλικρινείς
Τυπε γνωριζεις ποια η διαφορά γύφτου με τσιγγάνου,
Γιατί μικρός ακουγα ιστοριες, μόνο για αρκούδογυφτους και κατσιβελους..
:S :S :S
τυπε δεν ειναι λιγο 15 μερες,ειναι τοτε που το πουτσοτυρι αρχιζει να γινεται σαν γρανιτης και θελει κρουστικο δραπανο για να σπασει :S :S :S
Ο αρκούδογυφτος και ο κατσιβελος, σε ποια φάση σήψης βρίσκονται; :S :S :Sτυπε δεν ειναι λιγο 15 μερες,ειναι τοτε που το πουτσοτυρι αρχιζει να γινεται σαν γρανιτης και θελει κρουστικο δραπανο για να σπασει :S :S :S