pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Παλι στα πανω του το.νημα
μπα ξεφουσκωσε απο τη δευτερη μερα
κατι πηγα να κανω με τις παροχες αλλα επεσε λογοκρισια :S
Παλι στα πανω του το.νημα
η μαμα το εκλεισε...μονο του μαγαζιου υπαρχειοποιος εχει ΦΒ απο μαμα ή κορη ας μου στειλει...
μαλλον κ η κορη το κλεισε γιατι ουτε αυτη προκυπτει στην αναζητησηη μαμα το εκλεισε...μονο του μαγαζιου υπαρχει
Παιδια της μανας της ειναι ακομα ανοιχτο..... τωρα το ειδα..... Μαλλον ψαχνετε λαθος....μαλλον κ η κορη το κλεισε γιατι ουτε αυτη προκυπτει στην αναζητηση
εχει ψευδωνυμο ή χρησιμοποιει το ονομα της κανονικα?Παιδια της μανας της ειναι ακομα ανοιχτο..... τωρα το ειδα..... Μαλλον ψαχνετε λαθος....
Κανονικο ονομα... δες σε προηγουμενη δημοσιευση ενα ρεπορταζ που ειχαν κανει γιαυτες με τα ονοματα τους. Η μανα της εχει αλλο επωνυμο φυσικα. Πατρικο υποθετω. Δες το με λατινικους χαρακτηρες και θα το βρεις. Δεν μπορω να γραψω εδω λινκ η κατι αλλο για ευνοητους λογους. Παντως μια φωτο εχει ξεκλειδωτη μονο. Επισης βρηκα και το μελαχρινο μουνακι την υπαλληλο τους. Πολυ δυνατο και αυτο.εχει ψευδωνυμο ή χρησιμοποιει το ονομα της κανονικα?
Κανονικο ονομα... δες σε προηγουμενη δημοσιευση ενα ρεπορταζ που ειχαν κανει γιαυτες με τα ονοματα τους. Η μανα της εχει αλλο επωνυμο φυσικα. Πατρικο υποθετω. Δες το με λατινικους χαρακτηρες και θα το βρεις. Δεν μπορω να γραψω εδω λινκ η κατι αλλο για ευνοητους λογους. Παντως μια φωτο εχει ξεκλειδωτη μονο. Επισης βρηκα και το μελαχρινο μουνακι την υπαλληλο τους. Πολυ δυνατο και αυτο.
κλειστο ειναι...εκτος αν ειχε δευτερο...Παιδια της μανας της ειναι ακομα ανοιχτο..... τωρα το ειδα..... Μαλλον ψαχνετε λαθος....
α ετσι εξηγειται...εχει διαφορετικο επιθετο απο αυτο του αρθρου...απο κει το ειδα το ονομα κ εψαξα...θα ξαναριξω μια ματια λοιπον να δουμε τι θα βγειΚανονικο ονομα... δες σε προηγουμενη δημοσιευση ενα ρεπορταζ που ειχαν κανει γιαυτες με τα ονοματα τους. Η μανα της εχει αλλο επωνυμο φυσικα. Πατρικο υποθετω. Δες το με λατινικους χαρακτηρες και θα το βρεις. Δεν μπορω να γραψω εδω λινκ η κατι αλλο για ευνοητους λογους. Παντως μια φωτο εχει ξεκλειδωτη μονο. Επισης βρηκα και το μελαχρινο μουνακι την υπαλληλο τους. Πολυ δυνατο και αυτο.
Ρε εδω η αλλη ηταν πατρεμενη... Παντως το μελαχρινο ισως και καλυτερο απο την αλλη, η γκομενα του γυφτου απλα εχει βυζαρες.... Εγω την μανα της θα εδινα ανεταεχει γκομενο το μελαχροινο :S
Οχι ρε με του αρθρου ιδιο ειναι... Μανα και κορη εχουν αλλα επωνυμαα ετσι εξηγειται...εχει διαφορετικο επιθετο απο αυτο του αρθρου...απο κει το ειδα το ονομα κ εψαξα...θα ξαναριξω μια ματια λοιπον να δουμε τι θα βγει
thanx
Ρε εδω η αλλη ηταν πατρεμενη... Παντως το μελαχρινο ισως και καλυτερο απο την αλλη, η γκομενα του γυφτου απλα εχει βυζαρες.... Εγω την μανα της θα εδινα ανετα
εχει και δευτερο τελικα...κλειστο ειναι...εκτος αν ειχε δευτερο...
Κοιτα εγω την εψαξα με τα στοιχεια της και την βρηκα.Εκτως αν την ειχες φιλη στο φβ και το εκλεισε και ειχε δευτερο οπως λεςκλειστο ειναι...εκτος αν ειχε δευτερο...
α οκ τοτεΟχι ρε με του αρθρου ιδιο ειναι... Μανα και κορη εχουν αλλα επωνυμα
Φιλε απαντα λιγο στο πμ που σου ειχα στειλειχωρισμενη ηταν μωρε απλα το γραψανε παντρεμενη για το ντορο
χαχα οκ... δεν το συνεχιζω.. Τελικα τα βυζια της μανας της ειναι πλαστικα? Κανενας Βολιωτης να με ενημερωσει παρακαλωγνωριζω διαφορα
Βανάκια πες μου οτι εχεις φτασει στο σημειο να ανταλλασσεις πμ με τους κλωνους σου.Φιλε απαντα λιγο στο πμ που σου ειχα στειλει
Βανάκια πες μου οτι εχεις φτασει στο σημειο να ανταλλασσεις πμ με τους κλωνους σου.