Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Θα μπορούσα να γράψω σεντόνια !! Αντ' αυτού θα προσπαθήσω να είμαι λακωνικός !! 3 σοφές ελληνικές παροιμίες:οχι ρε σι . Εχω παρει την αποφαση απλα σκεφτομαι εαν οντως κανω σωστα. Γιατι απο μαλακιες εχω κανει καργα.Βεβαια παντα σε καλο μου βγαινανε αλλα ποτε δεν ξερεις.Θελω να ξερω οτι υπαρχουν αλλοι 1000 λογοι να μην φυγω απο εδω . Δεν παιζει να ειμαστε τοσο για τα μπαζα!!!
Βεβαια τοσα χρονια για τον πουτσο ειναι αυτη η χωρα δεν αλλαξε τωρα θα αλλαξει !Τωρα που μας πηραν χαμπαρι οτι ημαστε μαλακες. Τωρα ξεικναει η μεγαλη μασα.
Απλα ειναι το γαμωτο.
Ο φιλος που λεει οτι δεν προκειται να φτιαχτω τωρα εχει δικιο. Εχω ποσους γνωστους που ειναι στην ηλικια ομυ και με παιδια και ταλαιπωρουνται. Με ολη την εννοια τις λεξεις.
οποτε αυτα ειναι που σκεφτομαι.Βεβαια ειναι και η ευκαιρια να κανεις κατι στην ζωη σου.Στην ελλαδα αστο ξεχνατο ενω εξω ισως...
Καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες, παρά να μετανοιώσεις για κάτι που δεν έκανες !!
Αν δεν πέσεις στο νερό κολύμπι δεν μαθαίνεις !!
Καπιανού χαρίζανε γάιδαρο και αυτος τον κοίταζε στα δόντια !!
Την εχεις παρει την απόφαση αλλά φοβάσαι. Ειναι φυσικό να φοβάσαι αυτό που δεν ξέρεις. Αλλά είναι βλακώδες να περιμενεις να αλλάξουν γρήγορα τα πράγματα στην Ελλάδα.
Κσλυτερα φοβισμένος παρά βλάκας
Καλή τύχη