Νέα

Μου χρεώσανε την πιστωτική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδια μου χρεωσανε την πιστωτικη μεσω ιντερνετ χιλια ευρω.πως γινεται αυτο??ξερει κανεις να με βοηθησει κ αν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω?

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
απο πιο σιτε? αν δεν το εκανες το καταγγελλεις στην τραπεζα σου και αποζημιωνεσαι

το θεμα ειναι απο πιο σιτε ειχες δωσει τα στοιχεια σου

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε δωσε λεπτομερειες,ποιος και γιατι στα χρεωσανε.Το ειδες στο λογαριασμο της καρτας?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
se kanena site den exo dosei pistotiki pote apla aftos iksere ton arithmo mallon ths kartas mou.alla rotao ego ta pragmata otan stelnodai den zitane tautotita k tetoia?ta mounia

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
φιλος την εχει παθει και γνωστος μου τον χρεωσανε με αεροπορικα εισητηρια αλλα πήγε στη τραπεζα και ακυρωθηκε η ολη φαση και δε χρεωθηκε τίποτα

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
με αριθμο και το 3 ψηφιο πισω ονομα απλα για να παρεις πισω θελουν ταυτοτητα φωτοτυπια

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Με το θεμα πιστωτικης ειμαι ασχετος γιατι δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε απλα την εχω για ωρα αναγκης.απλα ρε παιδια ο καθενας με ενα νουμερο αν ξερει ειναι δυνατον να την χρεωσει?τοσο ευκολα?περιεργο μου φαινεται.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Με το θεμα πιστωτικης ειμαι ασχετος γιατι δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε απλα την εχω για ωρα αναγκης.απλα ρε παιδια ο καθενας με ενα νουμερο αν ξερει ειναι δυνατον να την χρεωσει?τοσο ευκολα?περιεργο μου φαινεται.
Ιντερνετ ειναι αυτο τα παντα μπορουν να συμβουν

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε θυμησου η κοιτα στο λογαριασμο σου που τη χρησιμοποιησες τελευταια φορα.Μπορει καποιος υπαλληλος να αντεγραψε τα στοιχεια της καρτας σου και να τα χρησιμοποιησε μεσω ιντερνετ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πήγαινε στην τράπεζα και ζήτα τον πούστη υπάλληλο που σου χρέωσε την κάρτα.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
καταρχας η χρεωση εγινε εκτος ελλαδος αποτι καταλαβα αλλα ρωταω οταν ο αλλος την χρεωσει κ παραγειλει κατι πραγματα για παραδειγμα κ του ερθουν  οταν τα παραλαμβανει δεν ζητανε ταυτοτητα η στοιχεια???

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
απλα μια συμβουλη. παρτε χρεωστικες καρτες για το ιντερνετ (που βαζεις λεφτα μεσα αλλα δε χρεωνεσαι για παραπανω απο οσα εχεις μεσα). ειναι πολυ ευκολο να σου κανει καποιος υποκλοπη καρτας στο διαδικτυο.

τις πιστωτικες ειναι μαλακια να τις βαζεις στο ιντερνετ. υπαρχουν και χρεωστικες που ειναι visa κανονικα και την παιρνει σε ολα τα site με visa.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
παιδια μου χρεωσανε την πιστωτικη μεσω ιντερνετ χιλια ευρω.πως γινεται αυτο??ξερει κανεις να με βοηθησει κ αν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω?

Είναι αρκετά συνηθισμένο. Μην πανικοβάλλεσαι.

Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα και θα σου πουν τι πρέπει να κάνεις.

Συνήθως ζητάνε να πας σε υποκατάστημα να κάνεις δήλωση, απ' όπου και θα στείλουν ΦΑΞ με τις λεπτομέρειες στο κεντρικό.

Άμεσα θα σου βγάλουν κανούργια κάρτα ακυρώνοντας την παλιά και θα περιμένεις.

Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οταν ο απατεωνας την χρεωσει κ παραγειλει κατι πραγματα για παραδειγμα κ του ερθουν  οταν τα παραλαμβανει δεν ζητανε ταυτοτητα η στοιχεια???

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
εμενα οποτε παιζω στο ιντερνετ με την καρτα με το που παρω λεφτα μου ερχεται μυνημα στο κινητο το ποσο

που τραβηξα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σου ερχετε μηνυμα κ ακυρωνεις αν ειναι την πραξη αυτη ο αλλος ομως που εχει παραγειλει κατι τι γινεται??

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σου ερχετε μηνυμα κ ακυρωνεις αν ειναι την πραξη αυτη ο αλλος ομως που εχει παραγειλει κατι τι γινεται??

το πιθανότερο είναι να ακυρωθεί η παραγγελία, τι σε νοιάζει? άμα πάρεις πίσω τα λεφτά η τράπεζα θα ασχοληθεί με την παραγγελία.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ενημερωνεις αμεσα με τις καρτες τα λεφτα δεσμευονται απο την τραπεζα αλλα δεν στελνονται αμεσως
γι αυτο ενημερωνεις και μπλοκαρετε το ολο θεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom