Νέα

"ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ"... & Aραβωνιασμένους... δεκτοί κι αυτοί!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 975
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Όχι ρε γμτ, μόνο οι στόκες παντρεύονται...Κυκλοφόρησε και ο καινούργιος Ικεα
 

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Μηνύματα
75
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
Pε κοριτσια,αφου δεν ειστε παντρεμενες γιατι γραφετε στο τοπικ;θα ερθει ο δασκαλος και θα φωναζει πως το κανατε πουτανα το θεμα..
 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Pε κοριτσια,αφου δεν ειστε παντρεμενες γιατι γραφετε στο τοπικ;θα ερθει ο δασκαλος και θα φωναζει πως το κανατε πουτανα το θεμα..
και παντρεμενες να μασταν το θεμα ειναι γ παντρεμεΝΟΥΣ αρα παλι θα το χαλουσαμε!!!!
 

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.133
Like
2
Πόντοι
16
Βλαμένοι και ανεύθυνοι, και ο τζέιμς και η γκόμενα και η γυναίκα του και όλοι όσοι αντιπροσωπεύουν αυτοί γκρρρρ

Γιατί δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη απέναντι στον εαυτό τους να αναγνωρίζουν τι θέλουν και να το επιδιώκουν.

Ο Τζέιμς δεν ήθελε να είναι παντρεμένος αλλά εκείιιιι συνέχισεεε ποιος ξέρει γιατί και δε με ενδιαφέρει. Το ποστ του που λέει να χωρίσεις μόλις το καταλάβεις με κάλυψε.

Η γκόμενα έλεγε ότι ήθελε τον τζέιμς αλλά με υποσημείωση να μην είναι παντρεμένος. Τι λε μωρή; Τον διάλεξες παντρεμένο, να το δεχτείς. Να αναλάβεις την ευθύνη της επιλογής σου και να σεβαστείς τον εαυτό σου είτε με το να είσαι ικανοποιημένη με αυτό που διάλεξε, δηλαδή τον παντρεμένο, και να δεχτείς ότι δε θα είναι δικός σου, είτε με το να διαλέξεις κάτι άλλο αφού τελικά δεν τονε θες όπως είναι.

Η γυναίκα, άλλη μαλάκω, στην ίδια κατάσταση με την γκόμενα. Ήθελε τον άντρα της με την υποσημείωση να μην ξενοπηδάει. Αμ δε, μαντάμ. Έτσι είναι, ξενοπηδάει. Ή δέξου το ή χώρισέ τον.

Αλλά όοοοχι, δεν ξέρουμε να σεβόμαστε τις επιλογές μας, θέλουμε μεν αυτόν/αυτήν, αλλά όχι ακριβώς έτσι όπως είναι, δηλαδή έτσι αλλά ε, θα ήθελα πχ κάποιες λεπτομέρεις να ήταν αλλιώς, όπως πχ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ή ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

Βλαμένα, τροομαγμένα ανθρωπάκια που δεν μπορούν να υποστηρίξουν ούτε να υπερασπιστούν τις ίδιες τους τις επιλογές  >:(
Για μένα δεν ισχύουν αυτά φίλη μου.

Εγώ ήμουν παντρεμένος και της το έλεγα:"δεν χωρίζω!με θες?"

Πού δεν υπερασπίστηκα την ιδέα μου αυτή με βάση αυτά που έγραψα?
 

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.133
Like
2
Πόντοι
16
η ιστορια του τζειμς ειναι ενδιαφερουσα και θα μπορουσε να γινει μια καλη κωμωδια στην τηλεοραση,η οποια στο τελος θα καταντουσε αηδια,και το σηριαλ θα κοβοτανε.
ο φιλος τζειμς ειναι μουνακιας,δεκτο και καλα κανει και ειναι,αλλα σε καμια στιγμη εχασε την μπαλα,εντελως και γιαυτο καταστραφηκες ολοκληροτικα.εκανε τραγικα λαθη.

1.μπερδεψες την δουλεια σου,με την γυναικα σου και την γκομενα σου,φιλε.και ο πιο ασχετος ξερει οτι αυτα τα 3 πραγματα δεν γινετε να συνυπαρξουν καμια φορα.
αυτο εμενα μου δειχνει οτι αδυνατουσες να επιβληθεις στην γυναικα σου αλλα και στην γκομενα σου.σε πρωτη φαση απο εκει εχασες το παιχνιδι.
τι δουλεια εχει η γκομενα να ερχετε στη δουλεια σου? και να σε πιανει η γυναικα σου με αυτην εκει? τραγικο λαθος,μου θυμιζει ελληνικια ταινια.

2.αντε και εγινε η μαλακια και σε επιασε στην δουλεια με την γκομενα,αντι ρε τζειμς να ξεκαθαρισεις τα πραγματα,και να βγαλεις την γκομενα εκτος παιχνιδιου,εσυ επειδη αδυνατης να επιβληθεις σε αυτες οπως ειπα και πιο πανω,αφηνεις να παρουν το παιχνιδι αυτες στα χερια τους,και σε κανουν πιονι τους χωρις να το εχεις καταλαβει,και πλεον αυτες οδηγουν τα πραγματα και εσυ ακολουθεις το δρομο που σε οδηγει στη καταστροφη.αλλα λογω τις υπερβολικης χαφτομουνίασεις που εχεις παθεις δεν το καταλαβαινεις.

3.φιλε τζεις και συγνωμη που στο λεω,και η γυναικα σου,και η γκομενα σου,ειναι λιγο βληματα και περιορισμενων αντιληψεων.καταρχην και οι 2 τους δεν εχουν εγωισμο,και ανεπτυξαν μεταξυ τους εναν ανταγωνισμο για το ποια θα σε κρατησει,ο οποιος ειναι απο γελοιος ως και αηδια εντελως.
η μεν γκομενα τζειμς διοτι επρεπε απο την πρωτη στιγμη να αποχωρισει εντελος,και θα το εκανε,αλλα εσυ μαλλον επειδη φοβηθηκες οτι θα το κανει,την εβαλες μεσα στη δουλεια σου,και στην οικογενεια σου ακομια πολυ και αυτη το δεχτηκε.το αποτελεσμα το ειδες,βρεθηκες με ενα παιδι,και οικονομικα κατεστραμενος.
τη γυναικα σου τζειμς την δικαιολογω μεχρι καποιο βαθμο και αυτο λογο των παιδιων που εχει μαζι σου.ισως δεν ηθελε να χαλασει το σπιτι και να σου δωσει μια ευκαιρια ακομα,αλλα και αυτη επεσε στο ιδιο λαθος,την μπερδεψες με την γκομενα,για να μην την χασεις και αυτην,και στο τελος καταντησε να ανταγωνιζετε και αυτη τη γκομενα σου,και να την πληρωνεις εσυ.

τελος για να κλεισω τζειμς να ξερεις οτι για οτι εγινε φταιτε και οι 3 σας.εσυ γιατι αρχισες ολο αυτο το παιχνιδι,και αυτες γιατι το συνεχισαν και το αποτελεσμα ειναι αυτο εισαι σημερα.
πιστευω οτι ακομα και σημερα που μιλαμε αδυνατης να επιβληθης και στην γυναικα σου και στην γκομενα σου,αυτες εχουν εναν ατυπο ανταγωνισμο μεταξυ τους για το ποια θα σε κερδισει,και εσυ απλα παρακολουθης τα γεγονοτα.
φιλε τζειμς ευχομαι η γκομενα σου να βρει καποιον και να ξανακανει την ζωη τις,ωστε να ξεκολησει απο αυτην την ιστορια,και εσυ να ξαναγυριζεις στην γυναικα σου.μονο τοτε φιλε θα ξεκαθαρισει το μυαλο το δικο σου απο ολα αυτα.επισης βαρεσε και λιγο το χερι στο τραπεζι διοτι εχεις γινει ερμαιο σε αυτες τις 2.επισης να θυμασε παντα οτι εχεις και ενα παιδι με την γκομενα,και αλλα 2 με την γυναικα σου.αυτο και μονο πρεπει να σε κανει να φερθει εξυπνα και για εσενα,και γιαυτες,αλλα προπαντων για τα παιδια σου.
Καταρχήν να πω κάποια πράγματα για τη δουλειά που τη μπέρδεψα με τις γυναίκες..

1.και 2.Τη δουλειά την ξεκίνησα μαζί με τη γυναίκα μου,πριν παντρευτούμε, όταν χωρίς λεφτά κάποιο καλοκαίρι,ψάχναμε στις τσέπες απ τα χειμωνιάτικα μπουφάν να βρούμε ξεχασμένα ψιλά να πάρουμε τσιγάρα!
Εκεί πήρα "ανάποδες", την κοιτάω και της λέω:"αυτό που γίνεται τώρα σου υπόσχομαι ότι δε θα το ξαναπεράσουμε ΠΟΤΕ!"
και πράγματι μετά από σκληρή δουλειά βγάλαμε πολλά λεφτά και τότε παντρευτήκαμε και κάναμε παιδιά! (μετα από 8 χρόνια σχέσης-αραβώνα). Άρα ήταν και δικιά της δουλειά, απλά εκείνη την εποχή δεν ερχόταν λόγω μωρών.

Τη γκόμενα δεν την έβαλα στη δουλειά μου! Τη βρήκα εκεί! Ήταν συνεργάτης και τη γνώρισα! κανείς δεν είχε το δικαίωμα να της πει φύγε! κι αν χωρίζαμε αυτή εκεί θα ήταν!
3.Δεν ξέρω αν ήταν βλήματα αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι 1 βλήμα μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να τρέχει άγρια! όσον αφορά τον εγωισμό, ήταν το μεγάλο πρόβλημα! Πιο πολύ ο εγωισμός τους παρά η αγάπη τους για μένα έφτασαν τα πράγματα εκεί! Η κάθε μια με ήθελε για τον εαυτό της εγωιστικά, αδιαφορώντας αν αυτό μου έκανε κακό!Καμιά δεν είχε τόσο την έλλειψη του εγωισμού που ήταν απαραίτητο για να φύγει και να σταματήσει να μου κάνει κακό!Αξιοπρέπεια ίσως να μην είχαν! Αλλά εγωισμό και μάλιστα με την κακή έννοια είχαν άφθονο και οι δυο τους. Τώρα που ΄΄ολα τελειώσαν και τα βλέπω με άλλο μάτι βλέπω ότι δεν είχαν και πολύ αγάπη μέσα τους! Και δεν ήταν το χρήμα (χορηγός) όπως είπε κάποιος! Αλλά ο υπέρμετρος εγωισμός!

Ο ανταγωνισμός που λες, ναι! υπήρχε σε υπερβολικό βαθμό! Και τρομερή ζήλεια και μίσος η μία για την άλλη! αυτό ήταν ο κύριος λόγος που με κατέστρεψε! Αυτό δεν μπόρεσα να ισορροπήσω στην πορεία (πώς θα μπορούσα άλλωστε) και χάθηκε το παιχνίδι!

Όμως για την οικονομική καταστροφή μου ευθύνονται κυρίως οι δικές μου επιχειρηματικές (αν)ικανότητες και όχι τόσο οι γυναίκες! Αυτές ακολουθούσαν κατά γράμμα τις εντολές μου! Ευθύνονται ως ένα βαθμό στην ψυχολογία μου! Αλλά και τώρα που τα σκέφτομαι δεν είχαν να κάνουν και τόσο! Και τώρα να βρισκόμουνα στη θέση αυτή,δεν ξέρω τι άλλες επιλογές θα είχα...

αυτά τα λέω για να είμαστε και δίκαιοι! Δεν μου φταίνε οι γυναίκες που στο φινάλε πιόνια μου ήτανε τότε (και όχι εγώ δικά τους,μετά έγινε αυτό,αλλά πολύ αργότερα) και μάλιστα δεν ακουμπούσε καμία ούτε ευρώ! εγώ είχα την οικονομική διαχείρηση! Ότι θέλανε εγώ τις έδινα λεφτά!
 

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.133
Like
2
Πόντοι
16
1.τελος για να κλεισω τζειμς να ξερεις οτι για οτι εγινε φταιτε και οι 3 σας.εσυ γιατι αρχισες ολο αυτο το παιχνιδι,και αυτες γιατι το συνεχισαν και το αποτελεσμα ειναι αυτο εισαι σημερα.

2.φιλε τζειμς ευχομαι η γκομενα σου να βρει καποιον και να ξανακανει την ζωη τις,ωστε να ξεκολησει απο αυτην την ιστορια,

3.και εσυ να ξαναγυριζεις στην γυναικα σου.μονο τοτε φιλε θα ξεκαθαρισει το μυαλο το δικο σου απο ολα αυτα.

4.επισης βαρεσε και λιγο το χερι στο τραπεζι διοτι εχεις γινει ερμαιο σε αυτες τις 2.επισης να θυμασε παντα οτι εχεις και ενα παιδι με την γκομενα,και αλλα 2 με την γυναικα σου.αυτο και μονο πρεπει να σε κανει να φερθει εξυπνα και για εσενα,και γιαυτες,αλλα προπαντων για τα παιδια σου.

1.Συμφωνούμε!Πέστα αδερφέ γιατί όλοι μου λένε ότι φταίω μόνο εγώ!(καιοι της γυναίκας μου και οι της γκόμενας)
2. Αυτό έγινε ήδη αλλά δεν είναι (δυστυχώς) ευτυχισμένη.Αν φτάσω την ιστορία ως εκεί θα..καταλάβεις!
3.Τελικά μετά από πολλά ενδιάμεσα,αυτή τη στιγμή με περιμένει! Και έχει και οικονομική άνεση,αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό! Κυρίως απέναντί της το "¨σωστό",αλλά και για μένα!Για τη γκόμενα βέβαια θα..τη σκότωνε!!!!αλλά χέστηκα πια!
4.Το βάρεμα στο τραπέζι (5 φορές χώρισα με τη γυναίκα μου κιαλλες τόσες (με το μωρό 40-50 ημερών) χώρισα με τη γκόμενα), τις έκανε να ψάχνουμε 3 διαφορετικούς ψυχίατρους μια και απαγορεύεται να κουράρει ο ίδιος τρελογιατρός,μέλη της ίδιας οικογέννειας. Εγώ έκανα φαρμακευτική αγωγή για 2-3 μήνες.Αυτές συνεχίζουν ακόμα......Δε νομίζω ότι έπρεπε να το χτυπήσω πιο δυνατά.......

Το πόσο έξυπνα θα φερθώ με τα παιδιά μου είναι ένα θέμα!Γι αυτό και κάθομαι απομονωμένος σε ένα σπίτι να ΒΡΩ τον καλύτερο τρόπο για το μέλλον.Προς το παρόν μόνο τα πληγώνω!....
 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
θα συνεχισεις την ιστορια!
νιωθω σαν να διαβαζω βιβλιο και καποιος μ το αρπαξε απο τα χερια! :'( :'(
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.466
Like
18
Πόντοι
166
Για μένα δεν ισχύουν αυτά φίλη μου.

Εγώ ήμουν παντρεμένος και της το έλεγα:"δεν χωρίζω!με θες?"

Πού δεν υπερασπίστηκα την ιδέα μου αυτή με βάση αυτά που έγραψα?

Μπαρδόν κιόλας αλλά το "δε χωρίζω, με θες" είναι λίγο πλάγια (για να μην πω τίποτα χειρότερο) τακτική. Εσύ δεν την ήθελες, δεν ήθελες να είσαι παντρεμένος. Απλώς αντί να το δεις και να το αναγνωρίσεις αυτό που ήθελες (κάτι που έκανες αργότερα), προτιμούσες να παίζεις παιχνιδάκια τύπου "νια νια νια, δείξε μου ότι με θες".

Έκανες πίσω τότε με το μπρίκι γιατί φοβήθηκες να υπερασπιστείς το θέλω σου, δηλαδή να χωρίσεις, αυτό που πραγματικά ήθελες όπως είπες ο ίδιος, και μετά αντί να βρεις τη δύναμη να το κάνεις προτιμούσες να το παίζεις μάγκας στη γυναίκα σου.

Παιχνιδάκια για παιδιά.

Edit2: δεν έχω όρεξη να αρχίσω να τσακώνομαι ούτε λέω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Ο καθένας πορεύεται με βάση τις επιλογές του. Μένει σε κάτι που δεν τον ευχαριστεί; Να μείνει και να μην κλαίει. Δεν το παίζω ηθικός κριτής, απλώς με έπιασε απογοήτευση με τους ανθρώπους και τα μυαλά τους με την ιστορία σου, και το σχολίασα.
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.466
Like
18
Πόντοι
166
3.Δεν ξέρω αν ήταν βλήματα αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι 1 βλήμα μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να τρέχει άγρια! όσον αφορά τον εγωισμό, ήταν το μεγάλο πρόβλημα! Πιο πολύ ο εγωισμός τους παρά η αγάπη τους για μένα έφτασαν τα πράγματα εκεί! Η κάθε μια με ήθελε για τον εαυτό της εγωιστικά, αδιαφορώντας αν αυτό μου έκανε κακό!Καμιά δεν είχε τόσο την έλλειψη του εγωισμού που ήταν απαραίτητο για να φύγει και να σταματήσει να μου κάνει κακό!Αξιοπρέπεια ίσως να μην είχαν! Αλλά εγωισμό και μάλιστα με την κακή έννοια είχαν άφθονο και οι δυο τους. Τώρα που ΄΄ολα τελειώσαν και τα βλέπω με άλλο μάτι βλέπω ότι δεν είχαν και πολύ αγάπη μέσα τους! Και δεν ήταν το χρήμα (χορηγός) όπως είπε κάποιος! Αλλά ο υπέρμετρος εγωισμός!

Σύμφωνοι, απολύτως.

Εσύ γιατί τις κρατούσες; Από αγάπη;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην τα θες κι όλα δικά σου τζέιμς, και οι τρεις το παίξατε το παιχνιδάκι...
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.466
Like
18
Πόντοι
166
Το πόσο έξυπνα θα φερθώ με τα παιδιά μου είναι ένα θέμα!Γι αυτό και κάθομαι απομονωμένος σε ένα σπίτι να ΒΡΩ τον καλύτερο τρόπο για το μέλλον.Προς το παρόν μόνο τα πληγώνω!....

Να τα αγαπάς και να μην τα μπλεκει κανείς σας με αυτή την ιστορία, τίποτα άλλο δε χρειάζεται  :smitten:
 

Damien IIX

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2009
Μηνύματα
83
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Το θρεντ του διαλογισμού. Ολοι μονοί τους μιλάνε εδω.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Όλη αυτή η ιστορία εδώ (που τη διάβασα στα πεταχτά γιατί είναι πολύ μεγάλη) μου θύμισε το εξής ανέκδοτο:


-Μαμά, τι είναι έρωτας?  Ρωτάει το μικρό κοριτσάκι τη 40ρα μαμά του.

-Ερωτας είναι αγάπη μου, να έρθει ένας ωραίος νεαρός, μέσα σε ένα πολύ καλό, ακριβό και γρήγορο cabrio κόκκινο αυτοκίνητο, να σε πάρει, να σε πάει σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο, να σε πάει μετά στο καλύτερο club της πόλης, και να σου χαρίσει ένα πολύ ακριβό κόσμημα όταν θα σου ζητήσει να πας μαζί του στο ακριβότερο ξενοδοχείο για να περάσετε την υπόλοιπη βραδιά πίνοντας σαμπάνια.

-Μα, μαμά, έρωτας δεν είναι ένα φιλί κάτω από το φεγγαρόφωτο, ένα λουλούδι, το άγγιγμα των χεριών, ένα τρυφερό χάδι?

-Τι λες κορίτσι μου?  Ποιός στις είπε αυτές τις ανοησίες?  Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές για να γαμάνε τζάμπα!
 

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.133
Like
2
Πόντοι
16
λοπόν συνεχίζω στο θρεντ το διαλογισμού (όπως είπε κι ο τιμωρημένος φίλος)


Η κοπελιά μου λοιπόν (θα τη λέω έτσι αφού δεν μ΄ αρέσει και πολύ το γκόμενα), έμενε σε ένα στούντιο που είχα νοικιάσει μέχρι να γεννήσει. Στη μαμά της αλλά και στις φίλες της είπε ότι φεύγει μαζί μου για δουλειά σε άλλη πόλη για 3-4 μήνες! Σημ. κανένας απ τους δικούς της δεν ήξερε ότι ότι ήμουν παντρεμένος.Βέβαια δεν με ξέρανε αλλά τους είχε πει ότι τα έχει με κάποιον συνεργάτη της.

Σε όλη τη διάρκεια της εγγυμοσύνης,συζυτουσαμε τι θα γίνει με το μωρό,αφού γεννηθεί!

 

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.133
Like
2
Πόντοι
16
-πρέπει να χωρίσεις
-αυτό είπαμε δεν το συζυτάμε,απαντούσα κατηγορηματικά εγώ.
-Τότε θα το μεγαλώσω μόνη μου.
-και στη μαμά σου τι θα πεις?
-ναι,είναι κι αυτό.Αν της πω τι έκανα θα με σκοτώσουν!!!!να το δώσω στην αδερφή μου!(είναι παντρεμένη και έχει ήδη 2 παιδιά).Αλλά μπα! το ίδιο είναι! πάλι θα με σκοτώσουν

για να μην τα πολυλογώ,μετά από συζυτήσεις μηνών,αποφασίσαμε να το δώσουμε για υιοθεσία!

Ναι αλλά πού? και πώς?

Μετά από πολύ κόπο καταφέραμε να βρούμε άκρες έτσι ώστε κάποιο ίδρυμα να αναλλάβει τον τοκετό,αλλά και το βρέφος....

Στην κλινική ήταν ένα δράμα! Γέννησε πολύ εύκολα
(σε 1,5 ώρα) και έβγαλε ένα πολύ χοντρό αλλά και φαγανό μπέμπη! 4 κιλά και την πρώτη ώρα της ζωής του έφαγε 100ml γάλα!!! Οι φωτογραφίες δε της στιγμής εκείνης...μοναδικές!

Αλλά είμασταν μόνοι μας!Στα διπλανά μωρά ερχόταν,γιαγιάδες,παππούδες,φίλοι,συνάδερφοι...αγκαλιές τα λουλούδια και οι χυμοί!Δεν μπορείτε να φανταστείτε συναισθήματα! Η μοναδική επίσκεψη που είχαμε εμείς ήταν η κοπέλα απ το ίδρυμα!!!!

η οποία και παρέλαβε το μωρό για να το φυλάξουνε μέχρι την υιοθεσία!


Πηγαίναμε κάθε απόγευμα για 2 μήνες και το βλέπαμε να μεγαλώνει!Παίζαμε μαζί του,γελούσαμε.......κλαίγαμε!

και μεά φεύγαμε για να φτιάξουμε το καινούριο μαγαζί. Όταν έχεις μαστόρους πρέπει να τους ελέγχεις γιατί κάνουν τα δικά τους! Και πηγαίναμε φυσικά μαζί γιατί είμασταν όπως είπα αυτοκόλλητοι!

Στο σπίτι μου απ την άλλη (με τη γυναίκα μου) που μόλις είχαμε  μετακομήσει γινόταν ένας χαμός! Το σπίτι ήταν ακόμα γιαπί, είχαμε φέρει όμως όλα τα πράγματα αφού το άλλο το πουλήσαμε,και φανταστείτε σκηνικό: Μαστόρους στο σπίτι να...πηδάνε καναπέδες για... να σοβαντήσουν,τα παιδιά-που πήγαιναν νηπιαγωγείο-να είναι στο χωριό στη γιαγιά (απ το Σεπτέμβριο έως τα Χριστούγεννα),μαστόρους στο νέο μαγαζί και το νέο μωρό στο βρεφοκομείο!

Είμασταν όμως πολύ ετυχισμένοι με το μωρό! Αλλά ταυτόχρονα την ευτυχία μας αυτήν την επισκίζε το γεγονός ότι δε θα μπορούσαμε να μεγαλώσουμε τον καρπό του έρωτά μας,αλλά έπρεπε να το δώσουμε!

...ώσπου έφτασε η ώρα να υπογράψει για την υιοθεσία......!
 

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.133
Like
2
Πόντοι
16
-Θέλω να το κρατήσω,μου λέει ξαφνικά
-πώς θα το κρατήσεις της λέω,τι θα πεις στη μαμά σου?
-Θα τους τα πω όλα!Μη φοβάσαι δε θα σε σκοτώσουν εσένα
-Δε φοβάμαι για μένα...αλλά με σένα τι θα γίνει? Νέα κοπέλα είσαι! Σαν ανύπαντρη μητέρα θα δυσκολευτείς πάρα πολύ.Και σε δουλειά αλλά και σε άνδρα!Γιατί εμείς μετά απ ατό πρέπει να χωρίσουμε!Οριστικά! Βλέπεις ότι η αγάπη μας μόνο κακό μας κάνει....

Και το εννοούσα! Και το τήρισα!

-Θα με βοηθήσεις λίγο με τους γοννείς μου?
-Τι μπορώ να κάνω?
-Θα κάνεις μια συνάντηση με το μπαμπά μου και θα επιβεβαιώσεις αυτό που θα τους πω.Και μετά μπορείς να εξαφανιστείς!

Ποιο ήταν το σχέδιο:αφού τα είπε όλα στην αδερφή της (που μας πήγαινε με 1.000 σα ζευγάρι) και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό!!! θα το λέγανε πρώτα στη μαμά,αλλά όχι όλη την αλήθεια! .....όταν μαθαίνεις στο ψέμα,πολύ δύσκολα σου βγαίνουν οι αλήθειες μετά! Κι εγώ ήμουν πολύ καλός δάσκαλος!

Θα της έλεγε λοιπόν ότι είμαι χωρισμένος και έπρεπε να μη μάθει τίποτα η γυναίκα μου μέχρι να βγεί το διαζύγιο και την ψωνίσει και διεκδικήσει τρελά λεφτά!! Το υποτιθέμενο διαζύγιο θα βγει το Μάϊο οπότε έπρεπε να μείνει μαζί τους μέχρι τότε!

-Και ο Μάϊο τι θα της πεις?
-Ε, μέχρι το Μάϊο βλέπουμε,μπορεί να πω ότι τελικά χωρίσαμε

Το Μάϊο ήταν και η καταλυτική ημερομηνία διάλυσης της πρώτης επιχείρησης όπου θα γινόαν και η οριστική μετακόμιση των γραφείων (στο υπόγειο του 2ο μαγαζιού).Έχει σημασία αυτό,θα το δείτε στη συνέχεια!


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom