και πολυ λιγους ειπες αδερφε !!!!! ....... 15 ?!?!?! Τι 15 ?! 15 διαχειριζονται τα μπαζα που δεν βλεπονται και συνηθως αποτελουν διασταυρωση ψαρι φουγκου με σπαθοψαρο..... οι μουναρες που μετρανε να δεις ποσους εχουν να 'διαχειριστουν'....... προσφατως (σημειωση απο τοτε που εχασα το μιλφ που μου ειχε αλλξει την ζωη εχω παρει σβαρνα οτι κλαρινομαγαζο και μη για αβερτα καμακι μπας και..... αλλα που.... και που λες ημουν διπλα σε μια κανω μια διακριτικη χειρονομια με τα πολλα για να μην το πολυαναλυσω δεν εγινε φυσικα κατι , ηταν και τερμα μουναρα, δεν το παιξα και καλα οχι οτι αν το παιζα σωστα θα γινοταν κατι , ειδικα με μια τετοια, αυτες εξαλλου πεφτουν με αλλες μεθοδους ...τελοσπαντων επειδη ηταν κοντα την παρατηρησα που διετρεχε καθε τρεις και λιγο ως συνηθως τι αλλο? : social media , fb, instagram και τα λοιπα σαν υπνωτισμενη με υφος χιλιων καρδιναλιων ( τα γνωστα ) .... ρε φιλε τι πραγμα ηταν αυτο ? .... ποσα μηνυματα ?! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα .... και το λεω επειδη ημουν πολυ κοντα και μπορουσα να δω καλα ριχοντας κλεφτες ματιες πανω απτον ωμο της .......και δεν μιλαω για τις ομιλιες με φιλες και κουκλιτσα και tag εδω και tag εκει , μιλαω για τα μηνυματα απο αρσενικα ....... και κουκλαρα μου , κοριτσαρα , αστερι , μαναρι , ομορφια , παραδεισε μου και θα περασεις και απο το ταδε μαγαζι , και ο σαββας σου στελνει την αγαπη του και θελει να ομορφυνεις και το μαγαζι μας αποψε και γιατι εισαι μονο εκει και οχι εδω και δεν περναει λεπτο χωρις εσενα στην σκεψη μου και απειρα αλλα που αμα δεν τα 'ετρεχε' με το τοσο καβλωτικο κωλοδαχτυλο της γρηγορα θα εβλεπα και αλλα απειρα μαργαριταρια ....μιλαμε αδερφε μπορει και χιλιαδες μηνυματα , εμετικο ραβασακια , φιλοφρονησο εμεσματικες αηδιες .......... πω πω πω ..... βλεπω καμια φορα εδω μεσα πολλοι και πιο μεγαλοι και εμπειροτεροι που τα λενε και για την καταντια αντρων και γυναικων και τη ειδους διαστροφικη επιβεβαιωση τρωνε ειδικα κατι τετοιες και λεω νταξει μωρε ας μην ειμαι προκατειλειμμενος αστους εδω μεσα ειναι περιεργοι καποιοι και δεν ειναι και οτι πιο ασφαλες το να εξαγεις συμπερασματα συνδυαλεγομενος με αυτους του bou αλλα τελικα bou και αγιος ο θεος φιλε , σοφοι ανθρωποι υπαρχουν εδω μεσα ( τουλαχιστον σε αυτα τα θεματα των ελεεινηδων) ....... παιδες εχουν ξεφυγει τα πραγματα ........ αντε τωρα αυτη να ειναι .....οχι φυσιολογικη ....εστω να παταει εστω λιγο στην γη ...... if you know what i mean ....... αισχος και ονειδος .......