slave yiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Συντηρούμε ένα νήμα για την Αλεξάνδρα με τα σχόλια μας εν την απουσία της
Είπα ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ με το θέμα και γι'αυτό δεν θα σου απαντήσω.slave yiannis Πρωτον εσυ ξεκινησες με σχολιο,δευτερον οπως εχω προαναφερει δεν ειμαι απουσα αλλα βρισκομαι στο dungeon μου (οσο και εαν ενοχλει πολλους),τριτον εαν ηθελες να λυσεις την απορια σου μπορουσες να με παρεις τηλεφωνο,τεταρτον εαν εχεις προσωπικους μου λογαριασμους τους εχεις αποκτησει με παρανομο τροπο οποτε χρησιμοποιεις το ΄'μπορει'' η για να καλυψεις τη παρανομια σου η για να κερδισεις εντυπωσεις.Οσον αφορα το ''να με προφυλαξεις''ξερω να προφυλασσω τον εαυτο μου μονη μου.Και σε τελικη αναλυση ποιος ο λογος για τοσα σχολια,ως προς τι το μισος και ο σπαραγμος ?
Βεβαίως και υπάρχει υποτακτική γυναίκα. Το link από το οποίο μπορείς να πάρεις πληροφορίες είναι FemDom Athens | Mistress Athens | Dominatrix Athens | Domina AthensΣτο dungeon υπάρχει και υποτακτικη κοπέλα ή μόνο mistress ?Επισης υπάρχει κσποιο λινκ ;
Καλησπέρα! Προσφάτως επισκέφτηκα την Κυρία Αλεξάνδρα στο χώρο της, ναι υπάρχει υποτακτική κοπέλα. Έκανα μια συνεδρία και με τις δύο τους. Για την Κα. Αλεξάνδρα θα αφήσω το σχόλιό μου στο προσωπικό της profil, όσο για την κοπέλα, μόνο τα καλύτερα έχω να πώ, πρόθυμη προς την Κυρία της , υπάκουη και παιχνιδιάρα. Προτείνω ανεπιφύλακτα .Στο dungeon υπάρχει και υποτακτικη κοπέλα ή μόνο mistress ?Επισης υπάρχει κσποιο λινκ ;
Κα Αλεξάνδρα,Όπως σας έχω συνηθήσει, για μία ακόμα φορά στο Dungeon μου το Omega Compound, τους επόμενους μήνες θα φιλοξενηθούν πολύ γνωστές mistress από την Ευρώπη και την Αμερική. Θα έχετε την ευκαιρία να τις συναντήσετε σε sessions ή και ακόμα να συμμετάσχετε σε video με προϋποθέσεις. Τυχών απορίες υα λυθούν με τηλεφωνική επικοινωνία.
Όπως σας έχω συνηθήσει, για μία ακόμα φορά στο Dungeon μου το Omega Compound, τους επόμενους μήνες θα φιλοξενηθούν πολύ γνωστές mistress από την Ευρώπη και την Αμερική. Θα έχετε την ευκαιρία να τις συναντήσετε σε sessions ή και ακόμα να συμμετάσχετε σε video με προϋποθέσεις. Τυχών απορίες υα λυθούν με τηλεφωνική επικοινωνία.
Η Goddess Izzy από Ohio USA θα είναι φιλοξενούμενή μου από τις 3-5 Σεπτεμβρίου 2024. Θα είναι διαθέσiμη για session αλλά και video.
Περισσότερες πληροφορίες για session στο FemDom Athens | Mistress Athens | Dominatrix Athens | Domina Athens
Πληροφορίες για video serve@alexandrabalance.com
Email- izzyb29092@gmail.com
WhatsApp- +1 (740) 260-0002
Twitter- @goddessizzy290
Καλησπέρα σε όλους. Επισκέφτηκα στο Omega Την Κυρία Αλεξάνδρα και Την Goddess Izzy από το Ohio. Απίστευτες Κυρίες. Η φρέσκια Goddess Izzy ήταν κατενθουσιασμένη με τον χώρο και την επιλογή των σκλάβων της Κυρίας Αλεξάνδρας... Μετά το session μαζί τους , συζητήσαμε λίγα λεπτά και διαπίστωσα τον επαγγελματισμό, αλλά παράλληλα και την αυθεντικότητα του Οmega και της Mistress Αλεξάνδρας!!!! Τα σέβη μου Κυρίες !!!! Περιμένω την επόμενη συνάντησή μας Κυρία Αλεξάνδρα. Σκλάβος σας.