Νέα

Mistress Alexandra

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
172
Πόντοι
0
Καλημέρα αφεντρα Αλεξάνδρα γνωριζετε μήπως ποτε θα ειστε διαθέσιμη για συνεδρια? Σας ευχαριστώ

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Καλησπερα
Βρισκομαι εξωτερικο και επιστρεφω 9 Ιουνιου

slave yiannis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Καλημερα σε φιλους και ..... πικροχολους.
Προφανως η οι δυνατοτητες σου στην αναγνωση ειναι περιορισμενες η οι γνωσεις σου σε οτι αφορα το νομο Κατσελη ανυπαρκτες.
Στο νομο αυτο μπορουσαν να υπαχθουν ΜΟΝΟ οι ιδιοκτητες του ακινητου και οχι οι ενοικιαστες .
Εγω ποτε δεν δηλωσα ιδιοκτητρια του ακινητου του που στεγαζοταν το Underground.
Ιδιοκτητρια του Omega δηλωσα και να εισαι σιγουρος οτι οι οικονομικες δυνατοτητες μου ειναι τετοιες ωστε να μην κατασχεθει ποτε!
Πώς γίνεται κυνηγημένη στην Αμερική που της τα έχουν πάρει όλα, να γυρνάει μετά από ένα χρόνο και να δηλώνει για τέτοιες οικονομικές δυνατότητες.
Κάτι δεν κολλάει.
Ήρεμα το λέω

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Πώς γίνεται κυνηγημένη στην Αμερική που της τα έχουν πάρει όλα, να γυρνάει μετά από ένα χρόνο και να δηλώνει για τέτοιες οικονομικές δυνατότητες.
Κάτι δεν κολλάει.
Ήρεμα το λέω
Το κυνηγημενη που της τα εχουν πάρει όλα" από που προέκυψε;
Εγώ βρίσκομαι στο ιδιόκτητο dungeon μου το ΩΜΕΓΑ και όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει session

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
388
Πόντοι
21
Εγώ βρίσκομαι στο ιδιόκτητο dungeon μου το ΩΜΕΓΑ και όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει session
Πού ακριβώς βρίσκεται το ΩΜΕΓΑ?

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.158
Πόντοι
1.056
Δίπλα στο Ψ ..... όπως λέμε strapon !

slave yiannis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Ακόμη και εγώ?

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Το δουλεύεις καλά το παραμύθι Αλίνα.
Underground, omega, αυτοκίνητο, σπίτι στην εταιρεία δεν ήταν?
απο τη μια ρωτας αν επεστρεψε και αν μπορεις να τη συναντησεις και απο την αλλη θες να μπεις σε προσωπικες της λεπτομεριες?

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Τρελός είσαι ότι θέλεις λες
εσυ τα λες οχι εγω......ανεξαρτητα απο το ποσο παλια ενδιαφεροσουν σημασια εχει οτι ψαχνωσουν να τη συναντησεις και τωρα για δικους σου λογους προσπαθεις να ανακατευφθεις σε προσωπικα θεματα της χωρις να σου πεφτει λογος.

Συνημμένα

• alexandra.png
    alexandra.png
    71,5 KB · Εμφανίσεις: 41

slave yiannis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
εσυ τα λες οχι εγω......ανεξαρτητα απο το ποσο παλια ενδιαφεροσουν σημασια εχει οτι ψαχνωσουν να τη συναντησεις και τωρα για δικους σου λογους προσπαθεις να ανακατευφθεις σε προσωπικα θεματα της χωρις να σου πεφτει λογος.
Τα προσωπικά θέματα παύουν να είναι προσωπικά όταν τα μοιρασεσε με άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οπότε το ξαναλέω

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Τα προσωπικά θέματα παύουν να είναι προσωπικά όταν τα μοιρασεσε με άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οπότε το ξαναλέω
γιατι μοιραστηκε οικονομικες λεπτομεριες ή εχει κανει καποια αναρτηση των προσωπικων της λογαριασμων? ασε το παιχνιδι εντυπωσεων και μπες στο ψητο if you have the balls αλλιως κατσε στη γωνια σου οπως εκανες 7 χρονια :buck2::buck2::buck2::buck2:

slave yiannis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
εσυ τα λες οχι εγω......ανεξαρτητα απο το ποσο παλια ενδιαφεροσουν σημασια εχει οτι ψαχνωσουν να τη συναντησεις και τωρα για δικους σου λογους προσπαθεις να ανακατευφθεις σε προσωπικα θεματα της χωρις να σου πεφτει λογος

γιατι μοιραστηκε οικονομικες λεπτομεριες ή εχει κανει καποια αναρτηση των προσωπικων της λογαριασμων? ασε το παιχνιδι εντυπωσεων και μπες στο ψητο if you have the balls αλλιως κατσε στη γωνια σου οπως εκανες 7 χρονια :buck2::buck2::buck2::buck2:
Το αν μοιράστηκε κάτι από αυτά που λες άσε να το ξέρει εκείνη και εγώ.

slave yiannis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Μια ερώτηση στην Αλίνα έκανα και βγήκατε όλα τα παπαγαλάκια της να απαντήσετε εκτός από την ίδια, και μου σβησατε και την ανάρτηση.
Σοβαρός χώρος για συζήτηση.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Οπότε το ξαναλέω
σου υπενθυμιζω αυτα που εγραψες.....ανεβασε καποιο μεσω κοινωνικης επικοινωνιας οικονομικα στοιχεια ή στοιχεια λογαριασμου? γιατι σε κανενα λογαριασμο της δεν εχει ανεβασει δημοσια κατι τετοιο οποτε ασε τις εξυπναδες και τα παιχνιδια εντυπωσιασμου. αν εχεις να πεις κατι οσον αφορα αυτο που προσφερει εχει καλως τα υπολοιπα δεν αφορουν κανεναν.

slave yiannis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Δεν ξανά ασχολούμαι με το θέμα.
Εάν θέλει η "mistress" ξέρει που θα με βρει όπως με έβρισκε τόσο καιρό που ήταν στο Σιάτλ και ήθελε χάρες.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Μια ερώτηση στην Αλίνα έκανα και βγήκατε όλα τα παπαγαλάκια της να απαντήσετε εκτός από την ίδια, και μου σβησατε και την ανάρτηση.
αντιλαμβανεσαι οτι η αναρτηση προσωπικων πληροφοριων χωρις τη συγκαταθεση του ατομου ειναι παρανομη? και αν οι διαχειρηστες την αφησουν κινδυνευει να τους κλεισουν το φορουμ?

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Δεν ξανά ασχολούμαι με το θέμα.
Εάν θέλει η "mistress" ξέρει που θα με βρει όπως με έβρισκε τόσο καιρό που ήταν στο Σιάτλ και ήθελε χάρες.
εφοσον ειχες τετοια επικοινωνια μαζι της γιατι δεν εκανες την ερωτηση σου απευθειας σε εκεινη και μπηκες εδω? οπως ειπα παιχνιδι εντυπωσιασμου!!!!

slave yiannis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
εφοσον ειχες τετοια επικοινωνια μαζι της γιατι δεν εκανες την ερωτηση σου απευθειας σε εκεινη και μπηκες εδω? οπως ειπα παιχνιδι εντυπωσιασμου!!!!
Δεν χρειάζεται να την εντυπωσιάσω παλικάρι μου.
Απεναντίας να την προφυλάξω προσπάθησα.
Δεν έβγαλα προσωπικούς λογαριασμούς, παρότι μπορεί και να τους έχω, τονίζω το μπορεί.
Έμμεση διαφήμιση είναι τώρα όλο αυτό που γίνεται, αλλά by the way.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom