mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα αφεντρα Αλεξάνδρα γνωριζετε μήπως ποτε θα ειστε διαθέσιμη για συνεδρια? Σας ευχαριστώ
Πώς γίνεται κυνηγημένη στην Αμερική που της τα έχουν πάρει όλα, να γυρνάει μετά από ένα χρόνο και να δηλώνει για τέτοιες οικονομικές δυνατότητες.Καλημερα σε φιλους και ..... πικροχολους.
Προφανως η οι δυνατοτητες σου στην αναγνωση ειναι περιορισμενες η οι γνωσεις σου σε οτι αφορα το νομο Κατσελη ανυπαρκτες.
Στο νομο αυτο μπορουσαν να υπαχθουν ΜΟΝΟ οι ιδιοκτητες του ακινητου και οχι οι ενοικιαστες .
Εγω ποτε δεν δηλωσα ιδιοκτητρια του ακινητου του που στεγαζοταν το Underground.
Ιδιοκτητρια του Omega δηλωσα και να εισαι σιγουρος οτι οι οικονομικες δυνατοτητες μου ειναι τετοιες ωστε να μην κατασχεθει ποτε!
Το κυνηγημενη που της τα εχουν πάρει όλα" από που προέκυψε;Πώς γίνεται κυνηγημένη στην Αμερική που της τα έχουν πάρει όλα, να γυρνάει μετά από ένα χρόνο και να δηλώνει για τέτοιες οικονομικές δυνατότητες.
Κάτι δεν κολλάει.
Ήρεμα το λέω
Πού ακριβώς βρίσκεται το ΩΜΕΓΑ?Το κυνηγημενη που της τα εχουν πάρει όλα" από που προέκυψε;
Εγώ βρίσκομαι στο ιδιόκτητο dungeon μου το ΩΜΕΓΑ και όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει session
Βόρεια προάστιαΠού ακριβώς βρίσκεται το ΩΜΕΓΑ?
Ακόμη και εγώ?Το κυνηγημενη που της τα εχουν πάρει όλα" από που προέκυψε;
Εγώ βρίσκομαι στο ιδιόκτητο dungeon μου το ΩΜΕΓΑ και όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει session
απο τη μια ρωτας αν επεστρεψε και αν μπορεις να τη συναντησεις και απο την αλλη θες να μπεις σε προσωπικες της λεπτομεριες?Το δουλεύεις καλά το παραμύθι Αλίνα.
Underground, omega, αυτοκίνητο, σπίτι στην εταιρεία δεν ήταν?
Τρελός είσαι ότι θέλεις λεςαπο τη μια ρωτας αν επεστρεψε και αν μπορεις να τη συναντησεις και απο την αλλη θες να μπεις σε προσωπικες της λεπτομεριες?
εσυ τα λες οχι εγω......ανεξαρτητα απο το ποσο παλια ενδιαφεροσουν σημασια εχει οτι ψαχνωσουν να τη συναντησεις και τωρα για δικους σου λογους προσπαθεις να ανακατευφθεις σε προσωπικα θεματα της χωρις να σου πεφτει λογος.Τρελός είσαι ότι θέλεις λες
Τα προσωπικά θέματα παύουν να είναι προσωπικά όταν τα μοιρασεσε με άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.εσυ τα λες οχι εγω......ανεξαρτητα απο το ποσο παλια ενδιαφεροσουν σημασια εχει οτι ψαχνωσουν να τη συναντησεις και τωρα για δικους σου λογους προσπαθεις να ανακατευφθεις σε προσωπικα θεματα της χωρις να σου πεφτει λογος.
γιατι μοιραστηκε οικονομικες λεπτομεριες ή εχει κανει καποια αναρτηση των προσωπικων της λογαριασμων? ασε το παιχνιδι εντυπωσεων και μπες στο ψητο if you have the balls αλλιως κατσε στη γωνια σου οπως εκανες 7 χρονιαΤα προσωπικά θέματα παύουν να είναι προσωπικά όταν τα μοιρασεσε με άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οπότε το ξαναλέω
Τρελός είσαι ότι θέλεις λες
εσυ τα λες οχι εγω......ανεξαρτητα απο το ποσο παλια ενδιαφεροσουν σημασια εχει οτι ψαχνωσουν να τη συναντησεις και τωρα για δικους σου λογους προσπαθεις να ανακατευφθεις σε προσωπικα θεματα της χωρις να σου πεφτει λογος
Το αν μοιράστηκε κάτι από αυτά που λες άσε να το ξέρει εκείνη και εγώ.γιατι μοιραστηκε οικονομικες λεπτομεριες ή εχει κανει καποια αναρτηση των προσωπικων της λογαριασμων? ασε το παιχνιδι εντυπωσεων και μπες στο ψητο if you have the balls αλλιως κατσε στη γωνια σου οπως εκανες 7 χρονια
σου υπενθυμιζω αυτα που εγραψες.....ανεβασε καποιο μεσω κοινωνικης επικοινωνιας οικονομικα στοιχεια ή στοιχεια λογαριασμου? γιατι σε κανενα λογαριασμο της δεν εχει ανεβασει δημοσια κατι τετοιο οποτε ασε τις εξυπναδες και τα παιχνιδια εντυπωσιασμου. αν εχεις να πεις κατι οσον αφορα αυτο που προσφερει εχει καλως τα υπολοιπα δεν αφορουν κανεναν.Τα προσωπικά θέματα παύουν να είναι προσωπικά όταν τα μοιρασεσε με άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οπότε το ξαναλέω
Τρελός είσαι ότι θέλεις λες
αντιλαμβανεσαι οτι η αναρτηση προσωπικων πληροφοριων χωρις τη συγκαταθεση του ατομου ειναι παρανομη? και αν οι διαχειρηστες την αφησουν κινδυνευει να τους κλεισουν το φορουμ?Μια ερώτηση στην Αλίνα έκανα και βγήκατε όλα τα παπαγαλάκια της να απαντήσετε εκτός από την ίδια, και μου σβησατε και την ανάρτηση.
Σοβαρός χώρος για συζήτηση.
Μια ερώτηση στην Αλίνα έκανα και βγήκατε όλα τα παπαγαλάκια της να απαντήσετε εκτός από την ίδια, και μου σβησατε και την ανάρτηση.
Σοβαρός χώρος για συζήτηση.
εφοσον ειχες τετοια επικοινωνια μαζι της γιατι δεν εκανες την ερωτηση σου απευθειας σε εκεινη και μπηκες εδω? οπως ειπα παιχνιδι εντυπωσιασμου!!!!Δεν ξανά ασχολούμαι με το θέμα.
Εάν θέλει η "mistress" ξέρει που θα με βρει όπως με έβρισκε τόσο καιρό που ήταν στο Σιάτλ και ήθελε χάρες.
Δεν χρειάζεται να την εντυπωσιάσω παλικάρι μου.εφοσον ειχες τετοια επικοινωνια μαζι της γιατι δεν εκανες την ερωτηση σου απευθειας σε εκεινη και μπηκες εδω? οπως ειπα παιχνιδι εντυπωσιασμου!!!!