You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mistress Alexandra
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mistress.gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 685
- Εμφανίσεις 234K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Fet_jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Εχω μεινει αναυδος με ανοησιες που διαβαζω εδω μεσα ..... Λοιπον ...μη ζοριζεστε ! Παρακατω θα δειτε την Αφεντρα Mistress Vi Satanatrix (ειναι μια που εκανε οργια bdsm με εναν καθολικο ιερεα μεσα στην καθολικη εκκλησια ? ) η οποια καλωσοριζει την Αφεντρα Αλεξανδρα στο Σηατλ !
Προφανως δραστηριοποιειται εκει πλεον ! Κριμα που εφυγε κατ εμε αλλα εδω δυστυχως ο χωρος εχει ατομα που τι νσ πω ...ασχολιαστο . Μιλαμε για χωρα που εδιωξε και το καλυτερο συγγραφικο ταλεντο στη bdsm λογοτεχνια και αρθρογραφια πριν χρονια !
Προφανως δραστηριοποιειται εκει πλεον ! Κριμα που εφυγε κατ εμε αλλα εδω δυστυχως ο χωρος εχει ατομα που τι νσ πω ...ασχολιαστο . Μιλαμε για χωρα που εδιωξε και το καλυτερο συγγραφικο ταλεντο στη bdsm λογοτεχνια και αρθρογραφια πριν χρονια !
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
αν έχεις την ευγενή καλοσύνη, συνέχιζε να ανεβάζεις κι άλλες φωτό με την Άλεξ....Εχω μεινει αναυδος με ανοησιες που διαβαζω εδω μεσα ..... Λοιπον ...μη ζοριζεστε ! Παρακατω θα δειτε την Αφεντρα Mistress Vi Satanatrix (ειναι μια που εκανε οργια bdsm με εναν καθολικο ιερεα μεσα στην καθολικη εκκλησια ? ) η οποια καλωσοριζει την Αφεντρα Αλεξανδρα στο Σηατλ !
το τι γράφεις ποσώς μας ενδιαφέρει.....
Τι λέει λοιπόν στην ανάρτηση της η satantrix, πέραν του καλωσόρισες? Ότι ο τύπος με τον οποίο έφυγε η Αλεξάνδρα τις υπηρετεί όλες τους και 'ο κερατάς καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος να μας ευχαριστεί είναι το ανοιχτό πορτοφόλι και η αποστράγγιση αυτου'. Μάλιστα, πάντα υπάρχει μια χρυσοφορος όρνιθα, αλλά και κάποιοι -ες που θα την ξεπουπουλιαζουν
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
Ναι και που είναι το πρόβλημα σου; Αυτό απαγορεύει κάποια επαγγελματική συνεργασία; Επαγγελματίες Αφέντρες είναι. Να το θέσω διαφορετικά όσο δεν σεβάστηκε η συγκεκριμένη την καθολική εκκλησία άλλο τόσο δεν την σεβάστηκε ο ιερέας αλλά κατά τη γνώμη μου ποιο χοντρό είναι το σφάλμα του ιερέα που υποτίθεται ότι είναι άνθρωπος του "Θεού" παρά της επαγγελματίας αφεντρας που απλά έκανε τη δουλειά της.Εχω μεινει αναυδος με ανοησιες που διαβαζω εδω μεσα ..... Λοιπον ...μη ζοριζεστε ! Παρακατω θα δειτε την Αφεντρα Mistress Vi Satanatrix (ειναι μια που εκανε οργια bdsm με εναν καθολικο ιερεα μεσα στην καθολικη εκκλησια ? ) η οποια καλωσοριζει την Αφεντρα Αλεξανδρα στο Σηατλ !
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
Ετοιμάζονται να κάνουν bdsm orgies πλέον και σε βουδιστικό ναό και μετά θα φέρουν και άλλες για να πάνε σε τζαμιάΤι λέει λοιπόν στην ανάρτηση της η satantrix, πέραν του καλωσόρισες? Ότι ο τύπος με τον οποίο έφυγε η Αλεξάνδρα τις υπηρετεί όλες τους και 'ο κερατάς καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος να μας ευχαριστεί είναι το ανοιχτό πορτοφόλι και η αποστράγγιση αυτου'. Μάλιστα, πάντα υπάρχει μια χρυσοφορος όρνιθα, αλλά και κάποιοι -ες που θα την ξεπουπουλιαζουν
Πολλοί έχουνμάλλον κάποιοι έχουν απωθημένα με την Αλεξάνδρα........
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Τις πονάει όλεςπάντως η Αλεξάνδρα είναι φαινόμενο..... Συνεχίζει να δίνει πόνο και με την απουσία της...ακόμα και σε αυτοαποκαλούμενους κυρίαρχους.....
mistress.gr
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2015
- Like
- 510
Μετα απο ενα αναζωογονητικο διαλλειμα, εχοντας αγκαλιασει τις εμπειριες απο την Αμερικη και την επιλυση των καποιων προβληματων, αποφασισα να επιστρεψω στη πολυαγαπημενη μου Ελλαδα.
Τωρα η επιστροφη μου δεν ειναι απλως μια επιστροφη ειναι μια υποσχεση δοξας ξεκινωντας απο την αποκτηση της ιδιοκτησιας του ακινητου του Omega.
Προετοιμαστητε για μια υπερβολικη αναβιωση του καθως ξεκιναω ενα ταξιδι περαιτερω ανακαινισεων μετατρεποντας το σε ενα καταφυγιο απαραμιλλων εμπειριων.
Το πολυαναμενωμενο Femdom gala που προκειται να μας κοσμησει ξανα τον επομενο χρονο θα ξεπερασει το μεγαλειο του του προκατοχου του.
Μεινετε συντονισμενοι για τα αποκαλυπτηρια της ημερομηνιας υποσχοντας μια εκδηλωση που θα μεινει στις μνημες των παρευρισκομενων.
Δυστηχως κατα τη διαρκεια της απουσιας μου το Underground κατασχεθηκε απο γνωστη Τραπεζα λογω πληρωμων που δεν πραγματοποιηθηκαν απο τον ιδιοκτητη.
Επομενως μεχρι να βρω τον ιδανικο χωρο για ενα dungeon αναλογο του στο κεντρο της Αθηνας θα πραγματοποιω συνεδριες μονο στο Omega.
Το Σαββατο 16 Μαρτιου θα κανω ενα παρτυ για την επιστροφη μου με περιορισμενο αριθμο ατομων, και απο Δευτερα 18 Μαρτιου θα ειμαι διαθεσιμη για sessions με προκαθορισμενα οπως παντα ραντεβου.
Τηλ. 6946520003, 6987814005
Τωρα η επιστροφη μου δεν ειναι απλως μια επιστροφη ειναι μια υποσχεση δοξας ξεκινωντας απο την αποκτηση της ιδιοκτησιας του ακινητου του Omega.
Προετοιμαστητε για μια υπερβολικη αναβιωση του καθως ξεκιναω ενα ταξιδι περαιτερω ανακαινισεων μετατρεποντας το σε ενα καταφυγιο απαραμιλλων εμπειριων.
Το πολυαναμενωμενο Femdom gala που προκειται να μας κοσμησει ξανα τον επομενο χρονο θα ξεπερασει το μεγαλειο του του προκατοχου του.
Μεινετε συντονισμενοι για τα αποκαλυπτηρια της ημερομηνιας υποσχοντας μια εκδηλωση που θα μεινει στις μνημες των παρευρισκομενων.
Δυστηχως κατα τη διαρκεια της απουσιας μου το Underground κατασχεθηκε απο γνωστη Τραπεζα λογω πληρωμων που δεν πραγματοποιηθηκαν απο τον ιδιοκτητη.
Επομενως μεχρι να βρω τον ιδανικο χωρο για ενα dungeon αναλογο του στο κεντρο της Αθηνας θα πραγματοποιω συνεδριες μονο στο Omega.
Το Σαββατο 16 Μαρτιου θα κανω ενα παρτυ για την επιστροφη μου με περιορισμενο αριθμο ατομων, και απο Δευτερα 18 Μαρτιου θα ειμαι διαθεσιμη για sessions με προκαθορισμενα οπως παντα ραντεβου.
Τηλ. 6946520003, 6987814005
mistress.gr
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2015
- Like
- 510
Επρεπε να το εχεις βαλει στο νομο Κατσελη το Underground
Καλημερα σε φιλους και ..... πικροχολους.
Προφανως η οι δυνατοτητες σου στην αναγνωση ειναι περιορισμενες η οι γνωσεις σου σε οτι αφορα το νομο Κατσελη ανυπαρκτες.
Στο νομο αυτο μπορουσαν να υπαχθουν ΜΟΝΟ οι ιδιοκτητες του ακινητου και οχι οι ενοικιαστες .
Εγω ποτε δεν δηλωσα ιδιοκτητρια του ακινητου του που στεγαζοταν το Underground.
Ιδιοκτητρια του Omega δηλωσα και να εισαι σιγουρος οτι οι οικονομικες δυνατοτητες μου ειναι τετοιες ωστε να μην κατασχεθει ποτε!
mistress.gr
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2015
- Like
- 510
Ωωωω εσενα περιμενα ολη μου τη ζωη ,καλημερα και ... με χιουμουριστικη διαθεση.Αν θέλεις σύντροφο να τα φάμε μαζί ! είμαι μέσα...! Καλημέρα, καλή Κυριακή και καλή τεσσαρακοστή, και με χιουμοριστική διάθεση
stelios374
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
κυρια αλεξανδρα
υπαρχει περιπτωση μετα της γιορτες καποια εμφανιση στην θεσσαλονικη?
Δυστυχώς έχει χρόνια να ανέβει Θεσσαλονικη. Μαθαίνω ότι έχει ξεκινήσει ξανά Αθήνα αλλα δεν νομίζω πως κάνει ή θα κάνει τουρ (στο εσωτερικό τουλάχιστον). Δυνατή επιλογή πάντως είναι και η Ίσιδα που ανεβαίνει Θεσσαλονικη τέλη του μηνός.κυρια αλεξανδρα
sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Χάρηκα που γύρισε, η πρώτη επαφή μου με το bdsm ήταν μαζί της και ακόμα το θυμάμαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις