Τελευταία φορά που γράφω σ' αυτό το νήμα, γιατί το θέμα έχει ολίγον ξεχειλωθεί. Ειπώθηκαν πράγματα για την πλήρη αλήθεια και την αλήθεια της Αλεξάνδρας, η αλήθεια όμως είναι μία πάντα, απο όποια οπτική γωνία και να την προσεγγίσεις. Αν όντως ήρθε ως βίζιτα, αυτό την ανεβάζει περισσότερο στα μάτια μου, γιατί σημαίνει ότι είχε τα κότσια, το μυαλό, την καπατσοσύνη, και σίγουρα την τύχη να ξεφύγει και να κάνει κάτι στη ζωή της. Λέμε για τις ρουμάνες και γενικά για τις αφίξεις εκ του ανατολικού μπλόκ, αλλά παραβλέπουμε το γεγονός ότι αυτές οι γυναίκες έχουν περάσει τέτοια ζόρια στις χώρες τους, που έχουν αποβάλει κάθε ψίγμα συναισθηματισμού μέσα τους. Η εντύπωση μου είναι ότι ούτε να εμπιστευτούν, ούτε να αγαπήσουν άντρα μπορούν, δυστυχώς.
Χαίρομαι που κάποιος άφησε τα μισόλογα και τα υποννοούμενα και μίλησε για γεγονότα. Η Αλεξάνδρα γνώρισε κάποιον με χοντρό πορτοφόλι, τον παντρεύτηκε? και έφυγε για άλλες - Ηνωμένες - πολιτείες. Δεν ξέρω τις συνθήκες που έγιναν όλα αυτά, δεν ξέρω τι εκκρεμότητες άφησε πίσω της, όμως αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι το 99% των γυναικών - εκδιδομένων και μη- θα έκανε το ίδιο. Τώρα που το σκέφτομαι το ίδιο θα έκανε και η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών.