Νέα

Mistress Alexandra

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
522
Η 5η και η 6η απο τις guest μου Mistress Zeida και Goddess Zara απο Ουγγαρια και Ρουμανια

unnamed.jpg
unnamed2.jpg
unnamed3.jpg
unnamed4.jpg

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
5.663
Πόντοι
1.056
Η 5η και η 6η απο τις guest μου Mistress Zeida και Goddess Zara απο Ουγγαρια και Ρουμανια

unnamed.jpg
unnamed2.jpg
unnamed3.jpg
unnamed4.jpg
τι καύλα που είστε κι οι 3!!!

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Δύσκολες εποχές κατεβάστε λίγο τις τιμές στα 100 αν και τα αξίζετε και τα 150

Fifirikos5430

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς edging με την Alexandra? Είναι καλή σε αυτό?

TreuerHund

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς edging με την Alexandra? Είναι
Έχει δοκιμάσει κανείς edging με την Alexandra? Είναι καλή σε αυτό?
Καλησπέρα. Για να απαντήσω στην ερώτησή σας. Η Κυρία Αλεξάνδρα πρίν λίγο καιρό, μετά από ένα πολύ καλό session μαζί της, στον χώρο της, και ενώ έφυγα απο εκεί ευχαριστημένος, επιστρέφοντας στην καθημερινότητά μου και για τις επόμενες δύο ημέρες ένιωθα πως με ελέγχει με remote ... και μόνο όταν όταν έδωσε την εντολή είχα ανεπανάληπτο οργασμό...

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.371
Πόντοι
446
Μελανό σημείο οι φωτογραφίες της πάντως. Αδικαιολόγητα πολλή επεξεργασία, η οποία είναι τελείως περιττή. Η Αλεξάνδρα είναι μια ωραιότατη ώριμη γυναίκα. Τα καλύτερα έπονται γι' αυτή, γιατί γίνεται όλο και καλύτερη όσο μεγαλώνει. Κακώς φιλτράρει τις φωτογραφίες της.

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
38
Πόντοι
0
Προσπαθώ να την βρω καιρό τηλέφωνα,μηνύματα και δεν απαντάει σε τίποτα γνωριζει κάποιος κάτι??

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.992
Πόντοι
1.056

unnamed.jpg
unnamed2.jpg
unnamed3.jpg
unnamed4.jpg
............ Ω ρε φίλε..... να σε βάλουν κάτω...... ΘΑ ΣΕ γαμήσουν λέμε !

• Αγάπη
Αντιδράσεις: LB
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
522
Τα Sessions Ξεκινούν Ξανά στο Omega Compound - Διεθνείς Κυρίες & Domina Parties Άνοιξη 2025

Μετά από μερικούς μήνες απουσίας, επιστρέφω πιο δυνατή, πιο καθαρή και πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Έχασα ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, και έπρεπε να πάρω χρόνο για να θρηνήσω. Παράλληλα, αφιερώθηκα στο να μεγαλώσω ακόμη περισσότερο τον ήδη τεράστιο χώρο μου και είμαι περήφανη να μοιραστώ πως το Omega Compound είναι πλέον ανανεωμένο, πιο πολυτελές και πλήρως εξοπλισμένο για να προσφέρει όχι απλώς συνεδρίες… αλλά εμπειρίες που σε μεταμορφώνουν.

Τώρα ήρθε η ώρα να ξαναζωντανέψουμε την υποταγή και να χτίσουμε νέα τελετουργικά.

Τον Απρίλιο, δεν επιστρέφω μόνη μου.
Καλωσορίζω δύο αυστηρές και επιβλητικές Κυρίες που μετα τη πρωτη επιτυχημενη επισκεψη τους στην Ελλαδα επανερχονται 4 με 10 Απριλιου. Οι Κυριες αυτες ειναι η Goddess Zara απο Ουγγαρια και η Mistress Zeida απο Ρουμανια.

Θα είναι διαθέσιμες για συνεδρίες στο Omega Compound. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΜΑΙΟΣ 8 εως 13

Τον Μάιο, η Αθήνα γίνεται για μια ακομα φορα το επίκεντρο της Κυριαρχίας.

Φιλοξενώ τέσσερις καταξιωμένες Κυρίες από το Λονδίνο. Οι Κυριες αυτες ειναι οι εξης Goddess Cleo, The Foxtress, Madam Amour και Goddess Anastaxia.

Θα είναι διαθέσιμες για συνεδρίες, αλλά και για την κορυφαία εμπειρία του Σαββατοκύριακου:

DOMINA PARTIES GREECE 9–11 ΜΑΪΟΥ 2025

Ένα Μοναδικό FemDom Γεγονός στην Ελλάδα

Το Domina Parties δεν είναι απλώς άλλο ένα πάρτι.
Δεν είναι κλαμπ. Δεν είναι τυχαία συγκέντρωση.
Είναι μια τελετουργική, υψηλού επιπέδου εμπειρία Κυριαρχίας, σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια για να τιμά τη Γυναικεία Εξουσία.

Εδώ, οι Κυρίες κυριαρχούν και οι υποτακτικοί ξέρουν τη θέση τους.

Μέσα σε ένα ιδιωτικό αρχοντικό dungeon με ατμόσφαιρα αυστηρότητας, ερωτισμού και κανόνων, προσφέρουμε:

• Σκηνές πολλαπλών Κυριών
  • Υποταγή, λατρεία, ταπείνωση
  • Σταθμούς παιχνιδιού, κλουβιά, κελια για διαμονη καθως επισης και παιχνιδια που δεν εχετε ποτε φανταστει.
  • Tη Κυριακη 11 του μηνα υποχρεώσεις απο service slave και sissy slave να μας σερβιρουν το δειπνο την ωρα του FemDom Dinner

Αυτό το γεγονός είναι μοναδικό στην Ελλάδα και απευθύνεται μόνο σε εκείνους που θέλουν κάτι βαθύτερο από απλό παιχνίδιμε τιμες που ξεκινουν απο 69ε. Λεπτομερειες στο

Είμαι ξανά εδώ. Πιο έτοιμη από ποτέ να σας καθοδηγήσω, να σας εκπαιδεύσω, να σας λυγίσω.

Αν θέλεις να υπηρετήσεις… Αν θέλεις να υποταχθείς… Αν θέλεις να ανήκεις…

Ξέρεις πού θα με βρεις.

Στείλε μου email για συνεδρίες ή συμμετοχή στο event στο serve@mistress-alexandra.com

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
429
Πόντοι
21
Τα Sessions Ξεκινούν Ξανά στο Omega Compound - Διεθνείς Κυρίες & Domina Parties Άνοιξη 2025

Μετά από μερικούς μήνες απουσίας, επιστρέφω πιο δυνατή, πιο καθαρή και πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Έχασα ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, και έπρεπε να πάρω χρόνο για να θρηνήσω. Παράλληλα, αφιερώθηκα στο να μεγαλώσω ακόμη περισσότερο τον ήδη τεράστιο χώρο μου και είμαι περήφανη να μοιραστώ πως το Omega Compound είναι πλέον ανανεωμένο, πιο πολυτελές και πλήρως εξοπλισμένο για να προσφέρει όχι απλώς συνεδρίες… αλλά εμπειρίες που σε μεταμορφώνουν.

Τώρα ήρθε η ώρα να ξαναζωντανέψουμε την υποταγή και να χτίσουμε νέα τελετουργικά.

Τον Απρίλιο, δεν επιστρέφω μόνη μου.
Καλωσορίζω δύο αυστηρές και επιβλητικές Κυρίες που μετα τη πρωτη επιτυχημενη επισκεψη τους στην Ελλαδα επανερχονται 4 με 10 Απριλιου. Οι Κυριες αυτες ειναι η Goddess Zara απο Ουγγαρια και η Mistress Zeida απο Ρουμανια.

Θα είναι διαθέσιμες για συνεδρίες στο Omega Compound. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΜΑΙΟΣ 8 εως 13

Τον Μάιο, η Αθήνα γίνεται για μια ακομα φορα το επίκεντρο της Κυριαρχίας.

Φιλοξενώ τέσσερις καταξιωμένες Κυρίες από το Λονδίνο. Οι Κυριες αυτες ειναι οι εξης Goddess Cleo, The Foxtress, Madam Amour και Goddess Anastaxia.

Θα είναι διαθέσιμες για συνεδρίες, αλλά και για την κορυφαία εμπειρία του Σαββατοκύριακου:

DOMINA PARTIES GREECE 9–11 ΜΑΪΟΥ 2025

Ένα Μοναδικό FemDom Γεγονός στην Ελλάδα

Το Domina Parties δεν είναι απλώς άλλο ένα πάρτι.
Δεν είναι κλαμπ. Δεν είναι τυχαία συγκέντρωση.
Είναι μια τελετουργική, υψηλού επιπέδου εμπειρία Κυριαρχίας, σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια για να τιμά τη Γυναικεία Εξουσία.

Εδώ, οι Κυρίες κυριαρχούν και οι υποτακτικοί ξέρουν τη θέση τους.

Μέσα σε ένα ιδιωτικό αρχοντικό dungeon με ατμόσφαιρα αυστηρότητας, ερωτισμού και κανόνων, προσφέρουμε:

• Σκηνές πολλαπλών Κυριών
  • Υποταγή, λατρεία, ταπείνωση
  • Σταθμούς παιχνιδιού, κλουβιά, κελια για διαμονη καθως επισης και παιχνιδια που δεν εχετε ποτε φανταστει.
  • Tη Κυριακη 11 του μηνα υποχρεώσεις απο service slave και sissy slave να μας σερβιρουν το δειπνο την ωρα του FemDom Dinner

Αυτό το γεγονός είναι μοναδικό στην Ελλάδα και απευθύνεται μόνο σε εκείνους που θέλουν κάτι βαθύτερο από απλό παιχνίδιμε τιμες που ξεκινουν απο 69ε. Λεπτομερειες στο

Είμαι ξανά εδώ. Πιο έτοιμη από ποτέ να σας καθοδηγήσω, να σας εκπαιδεύσω, να σας λυγίσω.

Αν θέλεις να υπηρετήσεις… Αν θέλεις να υποταχθείς… Αν θέλεις να ανήκεις…

Ξέρεις πού θα με βρεις.

Στείλε μου email για συνεδρίες ή συμμετοχή στο event στο serve@mistress-alexandra.com
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Πόσο κοστίζει η συνεδρία για ποδολαγνεία, λεκτικό εξευτελισμό και face slapping?

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
522
καλημερα , για τις οποιες πληροφοριες θελεις στειλε μου email η παρε τηλεφωνο

Stories

Νέο!