nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
νιμερτις εσυ εμφανησιακα πως εισαι, βλεπεσαι???
1.50,σκατομελαχροινη,με πλατυποδια και μπυροκοιλι
νιμερτις εσυ εμφανησιακα πως εισαι, βλεπεσαι???
Ναι.......δως' της ιδέες εσύ τώρα.......ελπίζω να έχεις και μαιλ της δουλειάς του για να το κοινοποιήσεις και στους συναδέλφους του...
Το επόμενο αμαξι του τον κοβω να ειναι πόρσε.
Το πήδηξε το λες για πλάκα ε?
σε πηδηξε μια φορα.... ειδε τι φωλα εισαι... και γεια σου!!!!
Μπα... μην αγχωνεσαι.... στα παπαρια του σε εγραψε... (σορι κιολας)
Λιγο αυτοεκτιμιση να εχει.. θα ξερει οτι αυτες τις μαλακιες τις λετε εσεις τα κοριτσακια..οταν κατι σας εχει τσουξει κατι παρα πολυ... και βεβαια δεν ισχυουν!!!
Αλλωστε...αλο ενα πουτανακι εισουν στο παλμαρε του...
σε πηδηξε μια φορα.... ειδε τι φωλα εισαι... και γεια σου!!!!
Γιατί ρε παιδιά? Μπορεί να του στοιχίσει πολύ ψυχολογικά.......για ποια συνέχεια μιλάς ρε παίχτη?
Μπορει να καταλαβε οτι η ''σχεση'' δεν εχει μελλον, επομενως σου λεει αφου θα το διαλύσουμε που θα το διαλυσουμε γιατι να χαλασω και βενζινη?
Το πήδηξε το λες για πλάκα ε?
γι´ αυτό δεν είμαστε εδώ...;Ναι.......δως' της ιδέες εσύ τώρα.......
Είναι ικανή να το κάνει..... :S
Σε 'ετσουξε' πολυ που δεν σε πηγε σπιτακι σου...ε?απλά να κοιτάξει κάτω θα δει την πικρή αλήθεια
E εγώ επειδή δεν έχω το θάρρος,έγινα gay.θ'αυτοκτονουσα.
Απλά δε θα υπάρχει συνεχεια ρε τυπε,μα με 10 εκατοστά?Γιατί ρε παιδιά? Μπορεί να του στοιχίσει πολύ ψυχολογικά.......
εσυ την ειδες την πικρη αληθειααπλά να κοιτάξει κάτω θα δει την πικρή αλήθεια
Μμμμμ.......όμορφη δηλαδή.......1.50,σκατομελαχροινη,με πλατυποδια και μπυροκοιλι
Καλα... και εσυ μην πιστευεις την καθε μαλακια της καθε αγαμιτης....Απλά δε θα υπάρχει συνεχεια ρε τυπε,μα με 10 εκατοστά?
Πλάκα κάνουμε?
Τα 10cm προφανώς το ήξερε και πριν την nimertis,οπότε δεν περίμενε σίγουρα να το μάθει από αυτήν,εγώ πιστεύω ότι απλά την έγραψε στ'@@ του και τώρα πηδάει ήδη άλλη ενώ αυτή ξεκατινιάζεται εδώ.Απλά δε θα υπάρχει συνεχεια ρε τυπε,μα με 10 εκατοστά?
Πλάκα κάνουμε?
τέτοια να μας λες :o
δεν ειναι δεκα ρε μανΑπλά δε θα υπάρχει συνεχεια ρε τυπε,μα με 10 εκατοστά?
Πλάκα κάνουμε?
Τα 2 πιο συνηθισμενα ψέμματα των αντρων ειναι,θα σ αγαπάω για πάντα και θα στον βάλω λίγοΜου πόνεσε τη μήτρα λέμε
Μου έσκισε τα ράμματα μου γάμησε τα αισθήματα