Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μαύρη ήταν τι ήθελες να σου πει. Μπορεί να τον έχεις πολύ λεπτό, πόση διάμετρο έχεις; Βρες διαβήτη και μοιρογνωμία και μέτρα
Εσείς κύριε Lion την έχετε λιονταρίσια ή είστε σαν το σκυλάκι της γειτόνισας μου που το φωνάζει Big και είναι γιορκσαιρ τεριε; :coffee:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Είναι ίσως ότι χειρότερο μπορεί να πει μια γυναίκα σ' έναν άντρα..... :S
Σαν το κουμπι πυροδοτησηs των πυρηνικων οπλων.....Ετσι και το πατησειs, οσο κι αν το μετανοιωνειs......ειναι πια αργα  :grin:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Α και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τις πουτάνες,ούτε με τις άλλες.....

κι εγω οταν τον επαιζα ημουν ο καλλιτερος εραστης.
το προβλημα θα σου βγει μολις παιξεις μπαλα με πραγματικη γυναικα.
αν και αλλα ειναι τα γουστα σου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μετά από ανταλλαγή ύβρεων,έφτασα να πω στο εδώ και λίγο καιρό νταραβέρι μου πως την έχει μικρή (κάπου δέκα ήταν αλήθεια)  :think:

Θα το ξεπεράσει λέτε ποτέ?  :rolleyes:

Γράψτε τη γνώμη σας,βρισίδια δεκτά  :2funny:
Εντάξει δεν το κοινοποίησες και στο fb...ακόμα!  :2funny:

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εντάξει δεν το κοινοποίησες και στο fb...ακόμα!  :2funny:

μην παίρνεις όρκο...απλά ανέφερα όποιος έχει τάση να συλλέγει μακρουλά πράγματα όπως όπλα και πούρα,έχει αλλού ελλείψεις...
Λογικά,οι φίλοι του κατάλαβαν

αλλά το κατέβασα!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Προφανώς δεν θα συνεχίσουμε "μαζί",απλά δεν θα ήθελα να γίνω η αιτία του να αποκτήσει κόμπλεξ.
Μάλλον είναι αργά πια  :(

Όχι,η αιτία που τσακωθήκαμε είναι που με άφησε να πάρω το λεωφορείο ξημερώματα μόνη μου από Βουλιαγμένη επειδή του χάλασε όλως τυχαίως το αμάξι,και ενώ διέθετε μηχανή δεν μπορούσε να με πετάξει σπίτι μου.

Επειδή δεν τον ένοιαξε πως έφτασα μια γυναίκα μόνη ενώ "βγαίνουμε¨",τον έκραξα,μου απάντησε και αυτός ακόμη χειρότερα και πλακωθήκαμε.

Mαλακιες μωρε...
Εγω πιστευω οτι οι γκομενες δεν εχουν στ' αληθεια (λειτουργικο προβλημα), ακομα και με 10 cm, αλλα το μαρκετινγκ της τσοντας και οι ηλιθιες "λαϊκες σοφίες" εχουν δημιουργησει ολοκληρο ζητημα εκ του μη οντος

Κι εγω αναγνωριζω οτι ειμαι μαλακας, απλα δεν μπορω να το αποβαλλω απ' το κεφαλι μου
(Επισης, 2-3 φορες που ειδα πουτσο live, σε αποδυτηρια, μπουρδελα κλπ μου φανηκε μεγαλυτερος απ' τον δικο μου, αλλα γενικως ισχυει η αρχη οτι, οταν κοιτας απο πανω προς τα κατω ειναι ΠΟΛΥ διαφπορετικο απ' το να κοιτας απεναντι!
Πχ μπορει κι εσυ να τον εχεις 15cm αλλα να εχεις υποτιμησει το πουλι σου επειδη ετσι οπως το βλεπεις "δεν σου γεμιζει το ματι")

ΥΓ Παντως, θα ειχε ενδιαφερον μια δημοσκοπηση "ποσο τον θελουν οι γυναικες για να φτασουν σε οργασμο, χωρις υποβοηθηση απο γλωσσες κλπ"

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ας προσεχε μαν ο τυπος. Και γαριδάκιας-πακοτινάκιας και μαλάκας?
Πάει πολύ.
Δεν ξέρω αν είναι έτσι (για το γαριδάκιας-πακοτινάκιας το λέω).....συνήθως για να καταλάβουμε κάποιον,καλό είναι να λέμε ότι μπορεί να είμασταν στην θέση του...
Νομίζω ότι δεν χωράει αστεία κάτι τέτοιο.......

Για το μαλάκας που την άφησε,θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.....

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΓΩ τον είπα μικροψώλη στον τσακωμό μας σήμερα!

όσο για το πηγαδομούνα δεν ισχύει,είχα 11 μήνες στέρηση  :boobies:
πάντως απο αυτά που ξέρω δεν παίζει ρόλο ποσο μεγάλη την έχει ο άλλος παίζει ποσο αντέχει στο χυσιμο ποσο σκληρός είναι ποσο γρήγορα του σικονετε για 2 φορά 3 κ τα λοιπά Εντάξει αν είναι κατω απο 10 υπάρχει θέμα ..αλλά ο μέσος όρος των Ελλήνων είναι 13.5 αν δεν κάνω λάθος αυτα..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εσείς κύριε Lion την έχετε λιονταρίσια ή είστε σαν το σκυλάκι της γειτόνισας μου που το φωνάζει Big και είναι γιορκσαιρ τεριε; :coffee:

Ντάξει δεν είναι και γιορκσάιρ, αλλά ούτε και μολοσός. Γερμανικό ποιμενικό θα το χαρακτήριζα (επειδή είναι και υπάκουο συν τοις άλλοις)

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Mαλακιες μωρε...
Εγω πιστευω οτι οι γκομενες δεν εχουν στ' αληθεια (λειτουργικο προβλημα), ακομα και με 10 cm, αλλα το μαρκετινγκ της τσοντας και οι ηλιθιες "λαϊκες σοφίες" εχουν δημιουργησει ολοκληρο ζητημα εκ του μη οντος

Κι εγω αναγνωριζω οτι ειμαι μαλακας, απλα δεν μπορω να το αποβαλλω απ' το κεφαλι μου
(Επισης, 2-3 φορες που ειδα πουτσο live, σε αποδυτηρια, μπουρδελα κλπ μου φανηκε μεγαλυτερος απ' τον δικο μου, αλλα γενικως ισχυει η αρχη οτι, οταν κοιτας απο πανω προς τα κατω ειναι ΠΟΛΥ διαφπορετικο απ' το να κοιτας απεναντι!
Πχ μπορει κι εσυ να τον εχεις 15cm αλλα να εχεις υποτιμησει το πουλι σου επειδη ετσι οπως το βλεπεις "δεν σου γεμιζει το ματι")

ΥΓ Παντως, θα ειχε ενδιαφερον μια δημοσκοπηση "ποσο τον θελουν οι γυναικες για να φτασουν σε οργασμο, χωρις υποβοηθηση απο γλωσσες κλπ"

Κοίτα να δεις,ήταν και λεπτό πολύ,και δεν καταλάβαινα παραπάνω από το δάχτυλο μου  :(
ένα νορμάλ μέγεθος ζητάμε όχι τον Godzilla  :grin:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.335
Πόντοι
446
Εσύ καλά έκανες και τον απεκάλεσες μικροψώλη...
Αλλά θα πρέπει να είναι όντως μαλάκας ο τύπος αν του δημιουργηθεί κόμπλεξ με την κάθε μαλακία που ακούει απ'την κάθε αγάμητη.
Μικροψώλη , αν είχες μια BMW και πήγαινες το "μπάζο" σπίτι του , αυτόματα θα γινόσουν ο ΨΩΛΑΡΑΣ ! ! ! !
Υ.Γ : Αυτούς τους περίεργους συνειρμούς δημιουργούν τα λεωφορεία και τα φτηνά ταβερνεία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom