duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
δλδ αν σε πήγαινε σπίτι τα 10 εκ. δεν θα πείραζαν;
προτεινω το θεμα να συγχωνευτει με το αλλο για τις ελλεηνιδες
δλδ αν σε πήγαινε σπίτι τα 10 εκ. δεν θα πείραζαν;
Εσείς κύριε Lion την έχετε λιονταρίσια ή είστε σαν το σκυλάκι της γειτόνισας μου που το φωνάζει Big και είναι γιορκσαιρ τεριε;Μαύρη ήταν τι ήθελες να σου πει. Μπορεί να τον έχεις πολύ λεπτό, πόση διάμετρο έχεις; Βρες διαβήτη και μοιρογνωμία και μέτρα
Και τα 2 σοβαροτατα αιτια χωρισμου ειναι.δλδ αν σε πήγαινε σπίτι τα 10 εκ. δεν θα πείραζαν;
Σαν το κουμπι πυροδοτησηs των πυρηνικων οπλων.....Ετσι και το πατησειs, οσο κι αν το μετανοιωνειs......ειναι πια αργαΕίναι ίσως ότι χειρότερο μπορεί να πει μια γυναίκα σ' έναν άντρα..... :S
προτεινω το θεμα να συγχωνευτει με το αλλο για τις ελλεηνιδες
Α και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τις πουτάνες,ούτε με τις άλλες.....
Εντάξει δεν το κοινοποίησες και στο fb...ακόμα!Μετά από ανταλλαγή ύβρεων,έφτασα να πω στο εδώ και λίγο καιρό νταραβέρι μου πως την έχει μικρή (κάπου δέκα ήταν αλήθεια)
Θα το ξεπεράσει λέτε ποτέ?
Γράψτε τη γνώμη σας,βρισίδια δεκτά
οσο του μεγάλωσε-λέμε τωρα-του μεγάλωσε.σε ένα μήνα πάω 24,αυτός είναι 33
μωρη σαφρακομουνα εσυ εισαισε ένα μήνα πάω 24,αυτός είναι 33
νυχτερίδες και αράχνες γλυκιέ μου
αλλά η σκούπα ήταν μικρή και δεν έφυγα όλες
Εντάξει δεν το κοινοποίησες και στο fb...ακόμα!
Προφανώς δεν θα συνεχίσουμε "μαζί",απλά δεν θα ήθελα να γίνω η αιτία του να αποκτήσει κόμπλεξ.
Μάλλον είναι αργά πια
Όχι,η αιτία που τσακωθήκαμε είναι που με άφησε να πάρω το λεωφορείο ξημερώματα μόνη μου από Βουλιαγμένη επειδή του χάλασε όλως τυχαίως το αμάξι,και ενώ διέθετε μηχανή δεν μπορούσε να με πετάξει σπίτι μου.
Επειδή δεν τον ένοιαξε πως έφτασα μια γυναίκα μόνη ενώ "βγαίνουμε¨",τον έκραξα,μου απάντησε και αυτός ακόμη χειρότερα και πλακωθήκαμε.
Δεν θα τσακωνόμασταν και δεν θα μου έφευγε να τον πω έτσι,αυτά δεν λέγονται :S
οσο του μεγάλωσε-λέμε τωρα-του μεγάλωσε.
Δεν ξέρω αν είναι έτσι (για το γαριδάκιας-πακοτινάκιας το λέω).....συνήθως για να καταλάβουμε κάποιον,καλό είναι να λέμε ότι μπορεί να είμασταν στην θέση του...Ας προσεχε μαν ο τυπος. Και γαριδάκιας-πακοτινάκιας και μαλάκας?
Πάει πολύ.
πάντως απο αυτά που ξέρω δεν παίζει ρόλο ποσο μεγάλη την έχει ο άλλος παίζει ποσο αντέχει στο χυσιμο ποσο σκληρός είναι ποσο γρήγορα του σικονετε για 2 φορά 3 κ τα λοιπά Εντάξει αν είναι κατω απο 10 υπάρχει θέμα ..αλλά ο μέσος όρος των Ελλήνων είναι 13.5 αν δεν κάνω λάθος αυτα..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΓΩ τον είπα μικροψώλη στον τσακωμό μας σήμερα!
όσο για το πηγαδομούνα δεν ισχύει,είχα 11 μήνες στέρηση
Εσείς κύριε Lion την έχετε λιονταρίσια ή είστε σαν το σκυλάκι της γειτόνισας μου που το φωνάζει Big και είναι γιορκσαιρ τεριε;
Mαλακιες μωρε...
Εγω πιστευω οτι οι γκομενες δεν εχουν στ' αληθεια (λειτουργικο προβλημα), ακομα και με 10 cm, αλλα το μαρκετινγκ της τσοντας και οι ηλιθιες "λαϊκες σοφίες" εχουν δημιουργησει ολοκληρο ζητημα εκ του μη οντος
Κι εγω αναγνωριζω οτι ειμαι μαλακας, απλα δεν μπορω να το αποβαλλω απ' το κεφαλι μου
(Επισης, 2-3 φορες που ειδα πουτσο live, σε αποδυτηρια, μπουρδελα κλπ μου φανηκε μεγαλυτερος απ' τον δικο μου, αλλα γενικως ισχυει η αρχη οτι, οταν κοιτας απο πανω προς τα κατω ειναι ΠΟΛΥ διαφπορετικο απ' το να κοιτας απεναντι!
Πχ μπορει κι εσυ να τον εχεις 15cm αλλα να εχεις υποτιμησει το πουλι σου επειδη ετσι οπως το βλεπεις "δεν σου γεμιζει το ματι")
ΥΓ Παντως, θα ειχε ενδιαφερον μια δημοσκοπηση "ποσο τον θελουν οι γυναικες για να φτασουν σε οργασμο, χωρις υποβοηθηση απο γλωσσες κλπ"
Έτσι είναι......δεν μαζεύεται τώρα με τίποτα.....Σαν το κουμπι πυροδοτησηs των πυρηνικων οπλων.....Ετσι και το πατησειs, οσο κι αν το μετανοιωνειs......ειναι πια αργα