Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
κι εγω οταν τον επαιζα ημουν ο καλλιτερος εραστης.
το προβλημα θα σου βγει μολις παιξεις μπαλα με πραγματικη γυναικα.
[size=15pt]αν και αλλα ειναι τα γουστα σου[/size].
Εσύ αν την είχες 10cm και δεν μπορούσες να την βρεις με καμία τί θα έκανες; :birdman: Δεν θα γινόσουν gay?  :birdman:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μην παίρνεις όρκο...απλά ανέφερα όποιος έχει τάση να συλλέγει μακρουλά πράγματα όπως όπλα και πούρα,έχει αλλού ελλείψεις...
Λογικά,οι φίλοι του κατάλαβαν

αλλά το κατέβασα!
ελπίζω να έχεις και μαιλ της δουλειάς του για να το κοινοποιήσεις και στους συναδέλφους του...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Μαύρη ήταν τι ήθελες να σου πει. Μπορεί να τον έχεις πολύ λεπτό, πόση διάμετρο έχεις; Βρες διαβήτη και μοιρογνωμία και μέτρα

Ναι, λεπτο τον εχω γενικα, αλλα οταν ειμαι ΤΕΡΜΑ καβλωμενος ειναι σχεδον στα θεσμοθετημενα διεθνη στανταρτς  :2funny: (ισως λιγο πιο κατω)
Πιστευω πως αν τον ειχα πχ 14 cm, μ' αυτο το παχος δεν θα φαινοταν λεπτος

Απ' την αλλη, δεν εχω γκομενα, οποτε δεν με αφορα αμεσα, αυτη τη στιγμη...
Αν ειχα, πιστευω πως θα την ρωτουσα επιμονα αν καλυπτεται απο την πουτσα μου...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

thomasgreen

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μην παίρνεις όρκο...απλά ανέφερα όποιος έχει τάση να συλλέγει μακρουλά πράγματα όπως όπλα και πούρα,έχει αλλού ελλείψεις...
Λογικά,οι φίλοι του κατάλαβαν

αλλά το κατέβασα!

ε ρε κοπελιά!!! :s&m_2:

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εσύ καλά έκανες και τον απεκάλεσες μικροψώλη...
Αλλά θα πρέπει να είναι όντως μαλάκας ο τύπος αν του δημιουργηθεί κόμπλεξ με την κάθε μαλακία που ακούει απ'την κάθε αγάμητη.
Μικροψώλη , αν είχες μια BMW και πήγαινες το "μπάζο" σπίτι του , αυτόματα θα γινόσουν ο ΨΩΛΑΡΑΣ ! ! ! !
Υ.Γ : Αυτούς τους περίεργους συνειρμούς δημιουργούν τα λεωφορεία και τα φτηνά ταβερνεία...

Αγάμητη φυσικά,αφού σχεδόν δεν θα είχαμε διείσδυση  :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
Αλλά θα πρέπει να είναι όντως μαλάκας ο τύπος αν του δημιουργηθεί κόμπλεξ με την κάθε μαλακία που ακούει απ'την κάθε αγάμητη.
Μικροψώλη , αν είχες μια BMW και πήγαινες το "μπάζο" σπίτι του , αυτόματα θα γινόσουν ο ΨΩΛΑΡΑΣ ! ! ! !
Υ.Γ : Αυτούς τους περίεργους συνειρμούς δημιουργούν τα λεωφορεία και τα φτηνά ταβερνεία...
:thumbsup:

οι γυναικες δεν εχουν αισθηση του μετρου
βλεπουν οτι θελουν οπως το θελουν

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Πρωτοτυπο το σημερινο Κυριακατικο  :grin:
Να κανει αμεσα παρεμβαση ο dr.απολυτος ! ! :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Για το μαλάκας που την άφησε,θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.....

Μπορει να καταλαβε οτι η ''σχεση'' δεν εχει μελλον, επομενως σου λεει αφου θα το διαλύσουμε που θα το διαλυσουμε γιατι να χαλασω και βενζινη?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το επόμενο αμαξι του τον κοβω να ειναι πόρσε.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.759
Πόντοι
5.595
Μπα... μην αγχωνεσαι....  στα παπαρια του σε εγραψε...  (σορι κιολας) :grin:
Λιγο αυτοεκτιμιση να εχει.. θα ξερει οτι αυτες τις μαλακιες τις λετε εσεις τα κοριτσακια..οταν κατι σας εχει τσουξει κατι παρα πολυ... και βεβαια δεν ισχυουν!!! :idiot:

Αλλωστε...αλο ενα πουτανακι εισουν στο παλμαρε του... 
σε πηδηξε μια φορα.... ειδε τι φωλα εισαι... και γεια σου!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Αν ειχα, πιστευω πως θα την ρωτουσα επιμονα αν καλυπτεται απο την πουτσα μου...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Μην το κάνεις τύπε. Καταρχήν αν είναι ερωτευμένη μαζί σου (αυτή που θα στραβωθεί και θα σε πάρει) δε πα να 'ναι και σα στυλό το πουλί σου, σε οργασμό θα έρθει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475

Χαχα... Εισαι θεουλης ρε τυπε!!!

(Οσο για τα 13,5 cm... Εγω εχω ακουσει και μικροτερα, πχ 12,7, αλλα μου φαινεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ συντηρητικη εκτιμηση/ Ουτε καν το διανοουμαι
Βεβαια, ευχομαι να ισχυει!)

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16

τέτοια να μας λες  :o

Πάντως όχι ο τύπος δεν ήταν φτωχούλης,απλά στον κόσμο του,ότι θα γούσταρα να δώσω 60ε στο ταξί ας πούμε...
Ούτε κακός σαν άτομο,ούτε "είμαι ματσό και γαμάω και δέρνω" απλά στον κόσμο του!

Γι'αυτό ανησυχώ για εκείνον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom