st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
πολυ απαιτιτικη για θερμοσιφωνας με ποδια, δεν ειστε?1.50,σκατομελαχροινη,με πλατυποδια και μπυροκοιλι
ελα κοφ τη πλακα και λεγε
πολυ απαιτιτικη για θερμοσιφωνας με ποδια, δεν ειστε?1.50,σκατομελαχροινη,με πλατυποδια και μπυροκοιλι
το θρεντ της κυριακης
Εεεεε...........ναι......γι´ αυτό δεν είμαστε εδώ...;
΄Εχεις και "μήτρα" , 1,50 γυναίκα ? Πού την έχεις ? Στη χωρίστρα ?Μου πόνεσε τη μήτρα λέμε
Μου έσκισε τα ράμματα μου γάμησε τα αισθήματα
πολυ απαιτιτικη για θερμοσιφωνας με ποδια, δεν ειστε?
ελα κοφ τη πλακα και λεγε
το θρεντ της κυριακηςΜετά από ανταλλαγή ύβρεων,έφτασα να πω στο εδώ και λίγο καιρό νταραβέρι μου πως την έχει μικρή (κάπου δέκα ήταν αλήθεια)
Θα το ξεπεράσει λέτε ποτέ?
Γράψτε τη γνώμη σας,βρισίδια δεκτά
Ωχ ναι,σωστά!!!!το θρεντ της κυριακης
Με περίεργο τρόπο δείχνεις την ανησυχία σου!τέτοια να μας λες :o
Γι'αυτό ανησυχώ για εκείνον
Αυτο που ηθελεs , το πετυχεs.....Τι στεναχωριεσαι τωρα??απλά να κοιτάξει κάτω θα δει την πικρή αλήθεια
Αυτο που ηθελεs , το πετυχεs.....Τι στεναχωριεσαι τωρα??
διαστημόπλοιο αν υπάρχει κοντά να προτιμηθεί.Αλλη φορα αν δεις οτι ο αλλος την εχει μικρη παρε μονη σου το λεωφορείο και τρέξε..
E εγώ επειδή δεν έχω το θάρρος,έγινα gay.
Και τι πρέπει να κάνει δηλαδή? Να το γυρίσει?Απλά δε θα υπάρχει συνεχεια ρε τυπε,μα με 10 εκατοστά?
Πλάκα κάνουμε?
΄Εχεις και "μήτρα" , 1,50 γυναίκα ? Πού την έχεις ? Στη χωρίστρα ?
Σε 'ετσουξε' πολυ που δεν σε πηγε σπιτακι σου...ε?
Το καταλαβαμε....!!!
αν δεν εχεις εξοχικο στη μυκονο, επαυλη, ρετιρε στο κολωνακι και καμπριο δεν εισαι gay.
σκατοπουστας εισαι.
οι ινδοι ειναι οι"μικροτεροι"με μεσο ορο 8,5 cmΕφ οσον αποδειχτει οτι καταγεται απο την Κινα, δεν υπαρχει προβλημα
τι του ειπες του γαριδακιου?απλά απάντησα στους φίλους μας τα ζώα,εννοείται δεν θα κάνω τπτ παραπέρα από οτι έκανα και όντως έχω μετανιώσει
Τα 2 πιο συνηθισμενα ψέμματα των αντρων ειναι,θα σ αγαπάω για πάντα και θα στον βάλω λίγο
Ε τουλάχιστον αυτος στο ενα ελεγε αλήθεια.