οι ινδοι ειναι οι"μικροτεροι"με μεσο ορο 8,5 cm
Ελα ρε φιλε, σοβαρεψου
οι ινδοι ειναι οι"μικροτεροι"με μεσο ορο 8,5 cm
Στο κοσμοπολιταν κατεθεσες την εμπειρια σου,η μονο εδω;απλά απάντησα στους φίλους μας τα ζώα,εννοείται δεν θα κάνω τπτ παραπέρα από οτι έκανα και όντως έχω μετανιώσει
μαλλον την εστειλετι του ειπες του γαριδακιου?
τον εστειλες?
τι του ειπες του γαριδακιου?
τον εστειλες?
verifiedΚαλά! Είμαι ξανθιά με πράσινο μάτι,1.73 και αδύνατη,με 39 νούμερο παπούτσι.
Θα ζήσω γιατρέ μου?
Καλά! Είμαι ξανθιά με πράσινο μάτι,1.73 και αδύνατη,με 39 νούμερο παπούτσι.
Θα ζήσω γιατρέ μου?
και γω στο δεκαρικο ειμαιΚαι εσύ στο κλάμπ των δεκάρικων ε?
δωστε ινφος ρε τυποιμαλλον την εστειλε
αφου την αφησε στους πεντε δρομους
σαν τη λασκαρη στον κατηφορο
Τα 2 πιο συνηθισμενα ψέμματα των αντρων ειναι,θα σ αγαπάω για πάντα και θα στον βάλω λίγο
Ε τουλάχιστον αυτος στο ενα ελεγε αλήθεια.
Εσυ ανοιξεs θεμα, οχι εκεινοs ομωs......Μπορουσεs να το τελειωσειs ηρεμα κι απλααπλά απάντησα στους φίλους μας τα ζώα,εννοείται δεν θα κάνω τπτ παραπέρα από οτι έκανα και όντως έχω μετανιώσει
Εσυ ανοιξεs θεμα, οχι εκεινοs ομωs......Μπορουσεs να το τελειωσειs ηρεμα κι απλα
Το πήδηξε το λες για πλάκα ε?
Κοίτα να δεις,ήταν και λεπτό πολύ,και δεν καταλάβαινα παραπάνω από το δάχτυλο μου
ένα νορμάλ μέγεθος ζητάμε όχι τον Godzilla
OOOOOOOO......Και εσύ στο κλάμπ των δεκάρικων ε?
Eσυ με 10 εκ θα κάνεις εξαλο τριημερο?για εξαλο τριλεπτο σε κοβω.10cm είναι κυριλέ για οργασμό. Μήπως ήταν μικρότερο; Πόσο λεπτό ήταν πια;
κατσε να μου ερθει να την καταγαμησωδωστε ινφος ρε τυποι
αποψη μου να αρχιζεις να ποσταρεις στο φειμπουκ γαριδακια και μπαμιες και να ρωτας τις φιλες σου πως τους φαινεται το μεγεθος αχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
κατσε για να καταλαβουμεΜετά τον τσακωμό απλά έκανα το ποστ το οποίο και έσβησα,και τον μπλόκαρα.
Δεν χρειάζεται να του πω κάτι άλλο πιστεύω :S
Και εννοείται είμαι απαράδεκτη που τον είπα έτσι,ας τον έλεγα μαλάκα