apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πως την πατησες ετσι εσυ?ήταν κάπου 9-10,πολύ λεπτό,και με διάρκεια 2-3 λεπτά το πολύ (ούτε ολόκληρο τραγούδι)
δεν ειχες κανει τεστ ντραιβ πριν?
πως την πατησες ετσι εσυ?ήταν κάπου 9-10,πολύ λεπτό,και με διάρκεια 2-3 λεπτά το πολύ (ούτε ολόκληρο τραγούδι)
Πράγματι.......τα μηνύματα πάνε σφαίρα.....
πάντως το θέμα τα σπάει. έχει και γαμώ τις τηλεθεάσεις!
η μαλακια παντα σπαει κοντερ!!!!
πάντως το θέμα τα σπάει. έχει και γαμώ τις τηλεθεάσεις!
ήταν κάπου 9-10,πολύ λεπτό,και με διάρκεια 2-3 λεπτά το πολύ (ούτε ολόκληρο τραγούδι)
γι'αυτο δεν σε κανω αντκαι φυσικα δεν θα τον ειχα κανει μπλοκ
Ε... περιπου αυτο της εκανε..... για αυτο 'σκουζει' εδω.....
Στο μεταξυ, εγω που ειμαι 16-17, οταν ειμαι (τελειως) ξεκαβλωτος καμια φορα γινομαι γαριδακι
Ενας που δηλωνει full size 10, ή 12, ΠΟΣΟ μικρο μπορει να φτασει να του γινει με λιγο κρυο?
Ειλικρινα, παντα ειχα αυτη την απορια!
Δηλ. ειναι θεμα "ελλιπους στυσης" (αιματωσης), ή ειναι καθαρα θεμα hardware??
Φαντάσου για τι μπάζο μιλάμε λοιπόν.....Γι' αυτήν δε λέγανε ότι τα 'χει με κάποιον από δω μέσα;
να ειδες αυτα παθαινουν οι απελευθερωμενες γυναικες :Sόταν τον είχα πρωτοδεί ήτανε νύχτα και είχα πιει (2 ζόμπι συγκεκριμένα),παχουλός αλλά ωραία φάτσα και καλούς τρόπους
ΝΟΜΙΖΑ και μετά γαμήθηκε ο Δίας
Στο μεταξυ, εγω που ειμαι 16-17, οταν ειμαι (τελειως) ξεκαβλωτος καμια φορα γινομαι γαριδακι
Ενας που δηλωνει full size 10, ή 12, ΠΟΣΟ μικρο μπορει να φτασει να του γινει με λιγο κρυο?
Ειλικρινα, παντα ειχα αυτη την απορια!
Δηλ. ειναι θεμα "ελλιπους στυσης" (αιματωσης), ή ειναι καθαρα θεμα hardware??
να ειδες αυτα παθαινουν οι απελευθερωμενες γυναικες :S
ήταν κάπου 9-10,πολύ λεπτό,και με διάρκεια 2-3 λεπτά το πολύ (ούτε ολόκληρο τραγούδι)
Γι' αυτήν δε λέγανε ότι τα 'χει με κάποιον από δω μέσα;
Ελα ντε.....Στο κατω κατω αυτοs την δουλεια του την εκανεΗ επόμενη θα τον λέει "πουτσαρά μου" και θα ισιώσει
Ναι... Οντως... παιζει κ αυτο.....Δηλ. ειναι θεμα "ελλιπους στυσης" (αιματωσης), ...