House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
τι του ειπες?που ξέχασε το αλλο μισό?
Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που την έχω μικρή σε αυτή την χώρα
Γιατί με τόσους πουτσαράδες εδώ μέσα είχα αρχίσει να το πιστεύω πως δεν υπάρχει άλλος.
Ενώ νταραβεριζόμασταν καιρό σχετικά το είδα/έφαγα την Παρασκευή!
Ο τσακωμός έγινε σήμερα
σε γατο/σκιουρο η ασβο ισως.με το μικροσκόπιο να το ψάχνεις δε βρισκεις
Μετά από ανταλλαγή ύβρεων,έφτασα να πω στο εδώ και λίγο καιρό νταραβέρι μου πως την έχει μικρή (κάπου δέκα ήταν αλήθεια)
Θα το ξεπεράσει λέτε ποτέ?
Γράψτε τη γνώμη σας,βρισίδια δεκτά
σ'ενδιαφερει το αν θα σε συγχωρεσει;
καταλαβαινω πως 10cm δεν βρισκεις καθε μερα βεβαια.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάτσει ποτέ να την μετρήσω μην μου βγει μικρότερη απ'όσο την βλέπω,κανά 10-12cm με βλέπω να'μαι πάντως.Ποση την εχεις, τυπες? (αν επιτρεπεται )
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΓΩ τον είπα μικροψώλη στον τσακωμό μας σήμερα!τι του ειπες?που ξέχασε το αλλο μισό?
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΓΩ τον είπα μικροψώλη στον τσακωμό μας σήμερα!
όσο για το πηγαδομούνα δεν ισχύει,είχα 11 μήνες στέρηση
αραχνιασε.....όσο για το πηγαδομούνα δεν ισχύει,είχα 11 μήνες στέρηση
Μαύρη ήταν τι ήθελες να σου πει. Μπορεί να τον έχεις πολύ λεπτό, πόση διάμετρο έχεις; Βρες διαβήτη και μοιρογνωμία και μέτραΕγω, που στο πικ της καβλας μου ξεπερναω τα 16 (ισως 17), ειχα ακουσει μια φορα απο μια μαυρη, στη Σωκρατους, οτι τον εχω μικρο
Δεν ειπα οτι ισχυει......Απλα οτι ενδεχεται να σου το πει, μετα την σαιτια που τουριξεsΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΓΩ τον είπα μικροψώλη στον τσακωμό μας σήμερα!
όσο για το πηγαδομούνα δεν ισχύει,είχα 11 μήνες στέρηση
Προφανώς δεν θα συνεχίσουμε "μαζί",απλά δεν θα ήθελα να γίνω η αιτία του να αποκτήσει κόμπλεξ.
Μάλλον είναι αργά πια
Όχι,η αιτία που τσακωθήκαμε είναι που με άφησε να πάρω το λεωφορείο ξημερώματα μόνη μου από Βουλιαγμένη επειδή του χάλασε όλως τυχαίως το αμάξι,και ενώ διέθετε μηχανή δεν μπορούσε να με πετάξει σπίτι μου.
Επειδή δεν τον ένοιαξε πως έφτασα μια γυναίκα μόνη ενώ "βγαίνουμε¨",τον έκραξα,μου απάντησε και αυτός ακόμη χειρότερα και πλακωθήκαμε.
αραχνιασε.....
ενταξει βρε συ. μπορει να ηταν κουρασμενος ο ανθρωπος. ξερεις ποση ενεργεια καταναλωσε για να σηκωσει ολο αυτο το εργαλειο;Όχι,η αιτία που τσακωθήκαμε είναι που με άφησε να πάρω το λεωφορείο ξημερώματα μόνη μου από Βουλιαγμένη επειδή του χάλασε όλως τυχαίως το αμάξι,και ενώ διέθετε μηχανή δεν μπορούσε να με πετάξει σπίτι μου.
νυχτερίδες και αράχνες γλυκιέ μου
αλλά η σκούπα ήταν μικρή και δεν έφυγα όλες
Ας προσεχε μαν ο τυπος. Και γαριδάκιας-πακοτινάκιας και μαλάκας?Nimertis,αν επιτρέπεται η ηλικία σας? (Και των δύο εννοώ)
Έχει σημασία ξέρεις,ειδικά γι' αυτόν.....
Είναι ίσως ότι χειρότερο μπορεί να πει μια γυναίκα σ' έναν άντρα..... :S
δλδ αν σε πήγαινε σπίτι τα 10 εκ. δεν θα πείραζαν;
Nimertis,αν επιτρέπεται η ηλικία σας? (Και των δύο εννοώ)
Έχει σημασία ξέρεις,ειδικά γι' αυτόν.....
Είναι ίσως ότι χειρότερο μπορεί να πει μια γυναίκα σ' έναν άντρα..... :S