- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Για πες μας τι γινεται.
Δεν αγριεύεις ή σε μπερδέψαμε πάλι με άλλη;
Για πες μας τι γινεται.
με ρωτησε αν εκδιδομαι εγω της ειπα οχι και της συνεστησα να μην εκδοθει και αυτη γιατι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα για μια κοπελα
Γιατι αγριεψα εγω ποτε;Σιγουρα με αλλη με μπερδευεις και σε πμ μου το εχουν στειλει.Δεν αγριεύεις ή σε μπερδέψαμε πάλι με άλλη;
Ειπαμε οχι τι δε καταλαβες;
κερναω καζαμπλανκαΓιατι αγριεψα εγω ποτε;Σιγουρα με αλλη με μπερδευεις και σε πμ μου το εχουν στειλει.
Γιατι αγριεψα εγω ποτε;Σιγουρα με αλλη με μπερδευεις και σε πμ μου το εχουν στειλει.
ο ανθρωπος εβαλε μια αγγελια γιατι τον πειραζετε;
Εχει διευκρινιστει οτι δεν ειναι σαιτ για πουτανες,ειναι σαιτ για το σεξ,την ζωη,την φυση,τον πορνοπαποΈλα ρε, συμμετέχεις σε ιστοσελίδα για πουτάνες και πουλάς κάλπικη ηθικολογία;
Ή έχουν δίκιο οι υπόλοιποι ότι είσαι jazz και παίζεις με κλώνους το σενάριο αχ θέλω να γίνω πουτάνα αχ μη το κάνεις;
Μια αποψη εγραψα.Και ναι μου εχουν στειλει πολλα πμ εαν ειμαι καποια αλληΜάλλον επειδή απάντησες σε αγγελία τύπου που ψάχνει για "κακό κορίτσι".
Μια αποψη εγραψα.Και να μου εχουν στειλει πολλα πμ εαν ειμαι καποια αλλη
Για τελευταια φορα δεν ειμαι κλωνος!Και δε το λεω για να πεισω εσενα βεβαια!Με ξερεις;η ζωη της αλλης... ασε μας κουκλιτσα μου και συ και οι κλωνοι σου
Για τελευταια φορα δεν ειμαι κλωνος!Και δε το λεω για να πεισω εσενα βεβαια!Με ξερεις;
Και ναι μου εχουν στειλει πολλα πμ εαν ειμαι καποια αλλη
Και που θες να ξερω εγω τι λεει;Κ η άλλη τι λεει για αυτό;
θα κανονίσουμε κανένα gangbang η χάνω την ώρα μου με αηδίες
προτεινα καζμπλανκαθα κανονίσουμε κανένα gangbang η χάνω την ώρα μου με αηδίες
θα στο βγαλει αν σου βαλουμε κατι αλλοΓουορν γιατι με εβαλες;
προτεινα καζμπλανκα
Για τελευταια φορα δεν ειμαι κλωνος!Και δε το λεω για να πεισω εσενα βεβαια!Με ξερεις;
σκασε και παμε να φυγουμε μουλωχτα δεν διαβασες πιο πανωεγώ λέω να την πάμε στο σπίτι του κοσμά που έχει και τοστάκια
Μονο που εγω δεν ειμαι η Μαριαν!Αλλα βαρεθηκα να το εξηγω συνεχειαΦυσικά κ σε ξέρει. Στο προφιλ του έχει φίλο την Μαριάν.