Νέα

messalina.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxos!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 713
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
επειδη εχω χασει επεισοδια, ειναι ή δεν ειναι του "χωρου"? για να μην ασχολουμαστε τσαμπα μαζι της

επισης, δεν βρισκω την περιγραφη που λες, αν σου ειναι ευκολο να την ξαναγραψεις...

Εδώ και αρκετό καιρό διαβάζω διάφορα ποστ που αφορούν την messalina. Όπως είναι αναμενόμενο γράφονται ένα σωρό ανακρίβειες. Δεν είχα σκοπό να συμμετάσχω αλλά δεν μπορώ να διαβάζω αυτά που γράφονται. Επειδή μας συνδέει μια προσωπική φιλία με την κοπέλα, είναι ένα όμορφο μελαχρινό κορίτσι, 26 χρονών από Θεσσαλονίκη, δεν έχει σχέση με call girl είναι ένα νορμάλ κορίτσι. Ξέρω ότι θα αρχίσεται να ρωτάτε για περισσότερες πληροφορίες αλλά δεν έχω και δεν θέλω κάτι άλλο να αναφέρω για το συγκεκριμένο άτομο.

Δεν ειναι του χωρου, μαλλον του καταχητικου.  :grin:

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16
επειδη εχω χασει επεισοδια, ειναι ή δεν ειναι του "χωρου"? για να μην ασχολουμαστε τσαμπα μαζι της

επισης, δεν βρισκω την περιγραφη που λες, αν σου ειναι ευκολο να την ξαναγραψεις...
Κουκλάρα, 1,70 ύψος, 26 χρονών, μαύρα μαλιά.

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445

οπια γραφει εδω, πρεπει ντε και καλα να ειναι  εκδιδομενη?
επειδη την ξερω προσωπικα, καμια σχεση...
και ειναι και πολυ καλο κοριτσι

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
οπια γραφει εδω, πρεπει ντε και καλα να ειναι  εκδιδομενη?
επειδη την ξερω προσωπικα, καμια σχεση...
και ειναι και πολυ καλο κοριτσι
για αυτο ρωτησα για να αποσαφινιστει...

αμα ειναι καλο κοριτσι παντρεψου την  :jerking:

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εσυ δεν εισαι αυτη που γραφει απο Θεσσαλονικη ? ( δυτικα ? ) καποιος ειπε 26 μελαχροινη ψηλη ?
Ναι εγω ειμαι απο δυτικα και ειμαι πολυ περηφανη γι αυτο η Εριναλ δε ξερω που ακριβως ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom