Χάρης χαρουληs
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Με ενδιαφερειΚαλησπέρα ψάχνω άντρα για μασάζ στην γυναίκα μού
Μασάζ χαλαρωτικό ή να σπαρταράει;;Καλησπέρα ψάχνω άντρα για μασάζ στην γυναίκα μού
Να σπαρταραει από καυλες!!!Μασάζ χαλαρωτικό ή να σπαρταράει;;
Ωραία διάλεξε...Να σπαρταραει από καυλες!!!
Ενδιαφέρομαι στείλε διότι δεν μα αφήνει να σου στείλωΚαλησπέρα ψάχνω άντρα για μασάζ στην γυναίκα μού
Τύπε ενδιαφέρεσαι και για γυναίκα με πουλάκι που θα γουστάρει να γ@μησει τον κωλο σου μετά το μασάζΚαλησπερα σε ολους! Μια υπενθυμιση για τα αγαπητα μελη.
Απευθύνομαι σε ζευγάρια που ψάχνουν αντρα μασέρ να κανει μασαζ ειτε στη γυναικα ειτε στον αντρα με την παρουσια και των δυο εννοειται. Εχω συναντηθει με αρκετα ζευγαρια, διαθετω εμπειρια πανω στο μασαζ και ειναι ενας πολυ εναλλακτικος και lite τροπος swinging. Επισης οποιος θελει να μοιραστει την εμπειρια του παρακατω θα βοηθουσε. Οποιοι ενδιαφερονται μπορουν να με ενοχλησουν.
Που εγραψα κατι τετοιο ρε τυπαρα μου; Το ειδες στο ονειρο σου;Τύπε ενδιαφέρεσαι και για γυναίκα με πουλάκι που θα γουστάρει να γ@μησει τον κωλο σου μετά το μασάζ
Τύπε από την περιγραφή σου κατάλαβα ότι είσαι και λίγο π@υστης. Την θέλεις και την π@υτσα στον κωλο σου μετά το μασάζ.Που εγραψα κατι τετοιο ρε τυπαρα μου; Το ειδες στο ονειρο σου;
λαθος κανεις ....Τύπε από την περιγραφή σου κατάλαβα ότι είσαι και λίγο π@υστης. Την θέλεις και την π@υτσα στον κωλο σου μετά το μασάζ.
Καλά μην αναφέρεις ονόματαΑκομα προσπαθω να καταλαβω το λογο που βγαζετε κομπλεξ . Μακαρι να μπορουσα να μοιραστω δημοσια τις εμπειριες μου μεχρι τωρα, αλλα επιβαλεται να διατηρειται εχεμυθεια.
Πως γνωρίζουν αν τους κανείς εμφανισιακά ;Ειναι παντα αναλογα το τι ζηταει το ζευγαρι..ξεκιναει απο απλο μασαζ στη γυναικα με τον αντρα ειτε παρων, ειτε σε αλλο χωρο, ειτε εκτος χωρου. Μου εχει τυχει να προχωρησει σε λαιτ τριψιμο της γυναικας μεχρι τελους απο μεριας της, σε τελειωμα δικο μου χειρονακτικο πανω της, αλλα αλλες φορες προχωραει και σε επαφη δικη μου με τη γυναικα, και αλλες φορες συμμετοχη και του αντρα. Ειναι αναλογα τη χημεια και τη διαθεση του ζευγαριου. Επισης αλλες φορες εξελισεται και σε ματι, δηλαδη απλως να κοιταει ο αντρας.
Τύπε άλλαξε πλευρό και μοιράσου αυτές τις εμπειρίες με το φόρουμ,άντε περιμένουμε.Ακομα προσπαθω να καταλαβω το λογο που βγαζετε κομπλεξ . Μακαρι να μπορουσα να μοιραστω δημοσια τις εμπειριες μου μεχρι τωρα, αλλα επιβαλεται να διατηρειται εχεμυθεια.
Εντάξει τύπε το καταλάβαμε ότι ψαχνεσαι να γαμηθεις, μπες στα γκέι θρεντ και θα διαβάσεις πολλές ιστορίες.Καλησπερα και καλο μηνα! Χαιρομαι πολυ για την ανταποκριση που εχω ειτε απο ζευγαρια ειτε απο γυναικες μονες που εχουν αρχισει να εκδηλωνουν ενδιαφερον για χαλαρωση και μασαζ.
Απευθύνομαι σε ζευγάρια που ψάχνουν αντρα μασέρ να κανει μασαζ ειτε στη γυναικα ειτε στον αντρα με την παρουσια και των δυο εννοειται. Εχω συναντηθει με αρκετα ζευγαρια, διαθετω εμπειρια πανω στο μασαζ και ειναι ενας πολυ εναλλακτικος και lite τροπος swinging. Επισης οποιος θελει να μοιραστει την εμπειρια του παρακατω θα βοηθουσε. Οποιοι ενδιαφερονται μπορουν να με ενοχλησουν.