Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Φυσικά κ σε ξέρει. Στο προφιλ του έχει φίλο την Μαριάν.
1 Φορα εγραψα κατι σε μια στηλη δεν εχω κανει κανενα κακο στα νηματαΧαλαρά για μπανάκι.
Τα ψυχολογικά τους σε ειδικό. Αν θέλουν να γαμήσουν τα νήματα με τα ψυχοσπαστικά τους μπανάκι και σε άλλη παραλία.
Χαλαρά για μπανάκι.
Τα ψυχολογικά τους σε ειδικό. Αν θέλουν να γαμήσουν τα νήματα με τα ψυχοσπαστικά τους μπανάκι και σε άλλη παραλία.
1 Φορα εγραψα κατι σε μια στηλη δεν εχω κανει κανενα κακο στα νηματα
Βλέπω υπάρχει πολύ αντικειμενικότητα στο φόρουμ από όλες τις πλευρές. Αναφέρεστε ότι έχει χαλάσει ένα νήμα την στιγμή που δεν υπάρχει νήμα που να μην έχει άσχετους τσακωμούς. Ρίξτε μια αντικειμενική ματιά, σχεδόνσε όλα τα νήματα άτομα βρίζονται μεταξύ τους και πολλές φορές με χυδαίο τρόπο.
εσυ την ξερεις? αν ναι δωσε καμια πληροφορια...κι ασε τα κυρηγματα περι αντικειμενικοτηταςΒλέπω υπάρχει πολύ αντικειμενικότητα στο φόρουμ από όλες τις πλευρές. Αναφέρεστε ότι έχει χαλάσει ένα νήμα την στιγμή που δεν υπάρχει νήμα που να μην έχει άσχετους τσακωμούς. Ρίξτε μια αντικειμενική ματιά, σχεδόνσε όλα τα νήματα άτομα βρίζονται μεταξύ τους και πολλές φορές με χυδαίο τρόπο.
Έχω γράψει ήδη πληροφορίες (ηλικία, ύψος, χρώμα μαλιών, εμφάνιση).εσυ την ξερεις? αν ναι δωσε καμια πληροφορια...κι ασε τα κυρηγματα περι αντικειμενικοτητας
αΈχω γράψει ήδη πληροφορίες (ηλικία, ύψος, χρώμα μαλιών, εμφάνιση).
Καμία σχέση, απλά φίλος.α
δεν το δα
προμότορας?
επειδη εχω χασει επεισοδια, ειναι ή δεν ειναι του "χωρου"? για να μην ασχολουμαστε τσαμπα μαζι τηςΚαμία σχέση, απλά φίλος.
Το επάγγελμά μου άλλο είναι.
Έλα ρε, συμμετέχεις σε ιστοσελίδα για πουτάνες και πουλάς κάλπικη ηθικολογία;
Ή έχουν δίκιο οι υπόλοιποι ότι είσαι jazz και παίζεις με κλώνους το σενάριο αχ θέλω να γίνω πουτάνα αχ μη το κάνεις;
Ειμαστε του κατηχητικουειμαι της εκκλησίας μωρε γιαυτο
ειμαι της εκκλησίας μωρε γιαυτο
κατηχηση στη πουτσα κανετεΕιμαστε του κατηχητικου
σωστος ! την ειχα ξεχασει αυτην ... ειχα στο μυαλο μου αλλη μαριαν, καθως και selena , erinal .... τελικα η ειναι κλωνοι οι ολες αυτες που μαζευονται εδω ψαχνουν τους αντρες τους η να ανακαλυψουν τι κανουν λαθος και δεν τις πλησιαζει αντρας.. διατριβη μιλαμε! Ξινες και ξενερωτες , ουστ
Ειμαστε του κατηχητικου
Γιναμε και ανεραστες-ξενερωτες τωρα!ντροπη