Νέα

messalina.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxos!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 713
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
σκασε και παμε να φυγουμε μουλωχτα δεν διαβασες πιο πανω  :rolleyes:

URL]]

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Φυσικά κ σε ξέρει. Στο προφιλ του έχει φίλο την Μαριάν.

σωστος ! την ειχα ξεχασει αυτην ... ειχα στο μυαλο μου αλλη μαριαν, καθως και selena , erinal ....  τελικα η ειναι κλωνοι οι ολες αυτες που μαζευονται εδω ψαχνουν τους αντρες τους η να ανακαλυψουν τι κανουν λαθος και δεν τις πλησιαζει αντρας.. διατριβη μιλαμε! Ξινες και ξενερωτες , ουστ

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Χαλαρά για μπανάκι.

Τα ψυχολογικά τους σε ειδικό.  Αν θέλουν να γαμήσουν τα νήματα με τα ψυχοσπαστικά τους μπανάκι και σε άλλη παραλία.

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Χαλαρά για μπανάκι.

Τα ψυχολογικά τους σε ειδικό.  Αν θέλουν να γαμήσουν τα νήματα με τα ψυχοσπαστικά τους μπανάκι και σε άλλη παραλία.
1 Φορα εγραψα κατι σε μια στηλη δεν εχω κανει κανενα κακο στα νηματα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
1 Φορα εγραψα κατι σε μια στηλη δεν εχω κανει κανενα κακο στα νηματα

Είναι αδιάφορες οι προθέσεις σου.

Τιμή και υπηρεσίες αλλιώς τα είπαμε (και φωτό γιατί δεν είναι καιροί για μπαζώματα).

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16
Βλέπω υπάρχει πολύ αντικειμενικότητα στο φόρουμ από όλες τις πλευρές. Αναφέρεστε ότι έχει χαλάσει ένα νήμα την στιγμή που δεν υπάρχει νήμα που να μην έχει άσχετους τσακωμούς. Ρίξτε μια αντικειμενική ματιά, σχεδόνσε όλα τα νήματα άτομα βρίζονται μεταξύ τους και πολλές φορές με χυδαίο τρόπο.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Βλέπω υπάρχει πολύ αντικειμενικότητα στο φόρουμ από όλες τις πλευρές. Αναφέρεστε ότι έχει χαλάσει ένα νήμα την στιγμή που δεν υπάρχει νήμα που να μην έχει άσχετους τσακωμούς. Ρίξτε μια αντικειμενική ματιά, σχεδόνσε όλα τα νήματα άτομα βρίζονται μεταξύ τους και πολλές φορές με χυδαίο τρόπο.

Αδρεναλίνη τύπε, δικό μας προνόμιο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
εσυ την ξερεις? αν ναι δωσε καμια πληροφορια...κι ασε τα κυρηγματα περι αντικειμενικοτητας

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Καμία σχέση, απλά φίλος.
Το επάγγελμά μου άλλο είναι.
επειδη εχω χασει επεισοδια, ειναι ή δεν ειναι του "χωρου"? για να μην ασχολουμαστε τσαμπα μαζι της

επισης, δεν βρισκω την περιγραφη που λες, αν σου ειναι ευκολο να την ξαναγραψεις...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έλα ρε, συμμετέχεις σε ιστοσελίδα για πουτάνες και πουλάς κάλπικη ηθικολογία;

Ή έχουν δίκιο οι υπόλοιποι ότι είσαι jazz και παίζεις με κλώνους το σενάριο αχ θέλω να γίνω πουτάνα αχ μη το κάνεις;

ειμαι της εκκλησίας μωρε γιαυτο :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σωστος ! την ειχα ξεχασει αυτην ... ειχα στο μυαλο μου αλλη μαριαν, καθως και selena , erinal ....  τελικα η ειναι κλωνοι οι ολες αυτες που μαζευονται εδω ψαχνουν τους αντρες τους η να ανακαλυψουν τι κανουν λαθος και δεν τις πλησιαζει αντρας.. διατριβη μιλαμε! Ξινες και ξενερωτες , ουστ

ντροπη  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom