- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
με ρωτησε αν εκδιδομαι εγω της ειπα οχι και της συνεστησα να μην εκδοθει και αυτη γιατι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα για μια κοπελα
Καλά έκανες. Το σωστό να λέγεται.
με ρωτησε αν εκδιδομαι εγω της ειπα οχι και της συνεστησα να μην εκδοθει και αυτη γιατι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα για μια κοπελα
Ακριβως και ειμαστε και απο θεσσαλονικη οποτε με συμβουλευει.με ρωτησε αν εκδιδομαι εγω της ειπα οχι και της συνεστησα να μην εκδοθει και αυτη γιατι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα για μια κοπελα
Ακριβως και ειμαστε και απο θεσσαλονικη οποτε με συμβουλευει.
Ακριβως δυτικα εγω δε ξερω ομως που εκεινησυμπτωση...
δυτικα κι αυτηΑκριβως δυτικα εγω δε ξερω ομως που εκεινη
συμπτωση...
το πρωινο ειναι νεο φετιχ μανΓια αυτό ξέρει από χοτέλια κ πρωϊνά ξενοδοχείων.
Σύμπτωση είναι που ξέραν κ μερικές άλλες στο παρελθόν φυσικά.
Δε ξερω ποιες αλλες εννοεις εγω ομως δε ξερω για οποιαδηποτε ξενοδοχεια και οταν ερχομαι Αθηνα πρεπει καπου να μεινω δε μπορω να μενω σε πλατειες.Για αυτό ξέρει από χοτέλια κ πρωϊνά ξενοδοχείων.
Σύμπτωση είναι που ξέραν κ μερικές άλλες στο παρελθόν φυσικά.
Α σε άλλο θέμα. Κ όταν πόσταρες στο Value For Money Call-Girls, Γραφεία κ Ανεξάρτητες
το πρωινο ειναι νεο φετιχ μαν
τα ξενοδοχεια ειναι το παλιο
Νομιζω το διευκρινησα αυτο το θεμα παντως πιο πριν.α καλά, όπως κάποτε ως γκλόρια, βαλέριαΑθενς κλπ
Να πας στον μπαρουλη να σε φιλοξενει.Δε ξερω ποιες αλλες εννοεις εγω ομως δε ξερω για οποιαδηποτε ξενοδοχεια και οταν ερχομαι Αθηνα πρεπει καπου να μεινω δε μπορω να μενω σε πλατειες.
Δε ξερω ποιες αλλες εννοεις εγω ομως δε ξερω για οποιαδηποτε ξενοδοχεια και οταν ερχομαι Αθηνα πρεπει καπου να μεινω δε μπορω να μενω σε πλατειες.
Θα μεινω στο ξενοδοχειο.Να πας στον μπαρουλη να σε φιλοξενει.
Ειναι προσωπικοι .Eπαγγελματικοί λόγοι σε φέρνουν στην όμορφη πόλη μας;
Νομιζω το διευκρινησα αυτο το θεμα παντως πιο πριν.
θα σε φιλοξενηση ο κοσμαςΔε ξερω ποιες αλλες εννοεις εγω ομως δε ξερω για οποιαδηποτε ξενοδοχεια και οταν ερχομαι Αθηνα πρεπει καπου να μεινω δε μπορω να μενω σε πλατειες.
δε χωραμε μανΝα πας στον μπαρουλη να σε φιλοξενει.
καλυτεραΘα μεινω στο ξενοδοχειο.
Για πες μας τι γινεται.Κ ξέρετε τι γίνεται you naughty boys όταν διευκρινίζει έτσι;
Θα μεινω στο ξενοδοχειο.
Ειπαμε οχι τι δε καταλαβες;incall λεγεται αυτο