kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ανεφερα και σε αλλο θεμα οτι ηταν απλα case study
μελέτησε αυτό
γιατι θα της κοψεις το μισθο; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχμην ορκιζεσαι
Aκριβωςνα μην εκδοθει
Εχεις καποια αποδειξη γι αυτο που αγνοοω;μην ορκιζεσαι
γιατι θα της κοψεις το μισθο; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχ
βασικα ηθελα να πω οποιος εχει ενδιαφερον για μενα μπορει να μου στειλει μηνυμα
Εχεις καποια αποδειξη γι αυτο που αγνοοω;
Ειχα αποριες δε καταλαβαινω προς τι αυτη η συζητησηΑ σε άλλο θέμα. Κ όταν πόσταρες στο Value For Money Call-Girls, Γραφεία κ Ανεξάρτητες
Κ αυτό case study ήταν;
να μην εκδοθει
Οπως;Θες να μας πεις;εχουν αλλοι ;-)
παντως γρηγορα το δουλευεις το log-in log-out... με 2 υπολογιστες, ταμπλετ κλπ δοκιμασες μηπως φαινεστε και οι 2 on-line ? γιατι τωρα βγαζει ματι ....
Ειχα αποριες δε καταλαβαινω προς τι αυτη η συζητηση
oi mod ισως ?Οπως;Θες να μας πεις;
Iσχυρογνώμων αυτή η κοπέλα, κανέναν δεν ακούει.
Απορία είχα κ εγώ κ ρώτησα. Τι σου σύστησε η φίλη σου που σκοπεύεις να εκπορνευεσαι.
Δεν εγραψα πουθενα κατι τετοιο και να μην βγαζεις ιστοριες απο το μυαλο σου.Απλως καποιες αποριες που ειχα τις εξεφρασα και εχω σταματησει πλεον αυτες τις στηλεςΑπορία είχα κ εγώ κ ρώτησα. Τι σε ρώτησε η φίλη σου που σκοπεύεις να εκπορνευεσαι.
Aκριβως
Ειλικρινα δε σκεφτηκα ποτε κατι τετοιο.
Αφου εσύ δεν σκοπευεςς να εκδίδεσαι, πως σου απάντησε να μην κάνεις κάτι που δεν σκοπευες να κάνεις.
Αφου καποιος το εγραψε εδω το κοριτσι του απαντησε δε θυμαμαι τωρα να σου πω ποιος το εγραψε ομως.Αφου εσύ δεν σκοπευεςς να εκδίδεσαι, πως σου απάντησε να μην κάνεις κάτι που δεν σκοπευες να κάνεις.
με ρωτησε αν εκδιδομαι εγω της ειπα οχι και της συνεστησα να μην εκδοθει και αυτη γιατι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα για μια κοπελα