Νέα

messalina.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxos!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 713
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
γιατι θα της κοψεις το μισθο; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχ

παντως γρηγορα το δουλευεις το log-in log-out... με 2 υπολογιστες, ταμπλετ κλπ δοκιμασες μηπως φαινεστε και οι 2 on-line ? γιατι τωρα βγαζει ματι ....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ανεφερα και σε αλλο θεμα οτι ηταν απλα case study

Α σε άλλο θέμα. Κ όταν πόσταρες στο Value For Money Call-Girls, Γραφεία κ Ανεξάρτητες

βασικα ηθελα να πω οποιος εχει ενδιαφερον για μενα μπορει να μου στειλει μηνυμα

Κ αυτό case study ήταν;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παντως γρηγορα το δουλευεις το log-in log-out... με 2 υπολογιστες, ταμπλετ κλπ δοκιμασες μηπως φαινεστε και οι 2 on-line ? γιατι τωρα βγαζει ματι ....

τι λες οτι ειμαι εγω και μιλαω με τον εαυτο μου;  :o :o  εχετε ξεφυγει εδω μεσα, ντουγρου για σταυρούπολη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Απορία είχα κ εγώ κ ρώτησα. Τι σε ρώτησε η φίλη σου που σκοπεύεις να εκπορνευεσαι.
Δεν εγραψα πουθενα κατι τετοιο και να μην βγαζεις ιστοριες απο το μυαλο σου.Απλως καποιες αποριες που ειχα τις εξεφρασα και εχω σταματησει πλεον αυτες τις στηλες

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αφου εσύ δεν σκοπευεςς να εκδίδεσαι, πως σου απάντησε να μην κάνεις κάτι που δεν σκοπευες να κάνεις.
:grin:

με ρωτησε αν εκδιδομαι εγω της ειπα οχι και της συνεστησα να μην εκδοθει και αυτη γιατι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα για μια κοπελα

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αφου εσύ δεν σκοπευεςς να εκδίδεσαι, πως σου απάντησε να μην κάνεις κάτι που δεν σκοπευες να κάνεις.
:grin:
Αφου καποιος το εγραψε εδω το κοριτσι του απαντησε δε θυμαμαι τωρα να σου πω ποιος το εγραψε ομως.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
με ρωτησε αν εκδιδομαι εγω της ειπα οχι και της συνεστησα να μην εκδοθει και αυτη γιατι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα για μια κοπελα

καλα της ειπες...... ντροπης πραματα ....τσ τσ τσ τσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom