apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στο τελος σε εφαγαν λαχανο ομωςΗτανε συζυγος μου και Αυτοκρατωρ της Ρωμης![]()

στο τελος σε εφαγαν λαχανο ομωςΗτανε συζυγος μου και Αυτοκρατωρ της Ρωμης![]()
Πηγες να τον φας αλλα σου βγηκε μπουμερανγκ.Ητανε συζυγος μου και Αυτοκρατωρ της Ρωμης![]()
δεν εχω τοσο προχωρημενες φαντασιωσεις. Ειμαι πιο μουχλας και συντηριτικος
Μπορω να εκφράζω τις δικές μου ; Η θα με επιπλήξεις και γιαυτο;
Σκας απο την ζηλια σου οταν βλεπεις να γινονται θρεντ για αλλα γυναικεια μελη ετσι;Μπορω να εκφράζω τις δικές μου ; Η θα με επιπλήξεις και γιαυτο;
ας μας δωσει τα φωτα τουΟ Κλαυδιος ειχε προσωπικη επαφη μαζι της.στειλε του πμ.
ειναι ο σεβαλιε πισω απο το νικ μεσαλινα![]()
Σκας απο την ζηλια σου οταν βλεπεις να γινονται θρεντ για αλλα γυναικεια μελη ετσι;
η μεσσαλινα ειναι φετιχιστρια της αρεσει να φοραει γοβες και βρακακια με φτεραΕιναι ωραια σαν αμαρτια και εχει πανεμορφα ματια
![]()
Τυπε πες λεπτομερειες γιατι επαιζα με το ps4 και το εχασα αυτο.Απο τοτε που σε ξεσκεπασε-ξεσκισε ο moderator σε χθεσινο θεμα εχεις ξεσκιστει να του κανεις παραθεσεις τα post του ή να αναφερεσαι συνεχεια αστειευόμενη και καλα στον ιδιο . Τυχαιο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε με λενε Μαριαν ουτε ξερω ποια ειναι αυτη που λες .Ουτε γιατι το λες συνεχεια.H Marian δεν είναι απλά ακόμη ένα γυναικείο μέλος. Είναι η γιατρός του site.
τυπε καλο το εργαλειο?Τυπε πες λεπτομερειες γιατι επαιζα με το ps4 και το εχασα αυτο.
τυπε γαμας το θρενττυπε καλο το εργαλειο?
Απο τοτε που σε ξεσκεπασε-ξεσκισε ο moderator σε χθεσινο θεμα εχεις ξεσκιστει να του κανεις παραθεσεις τα post του ή να αναφερεσαι συνεχεια αστειευόμενη και καλα στον ιδιο . Τυχαιο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τεραστιο ρε το μασαλινακι μας το πηρε κανεις η τσαμπα ασχολουμαιτυπε καλο το εργαλειο?
με απαξιωξες :-τυπε γαμας το θρεντ![]()
εσενα παντως σιγουρα σε τρωει.........ο κώλος σου!!!!και σενα τι σε τρωει σου τρωω τον γκομενο;![]()