apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στο τελος σε εφαγαν λαχανο ομωςΗτανε συζυγος μου και Αυτοκρατωρ της Ρωμης
στο τελος σε εφαγαν λαχανο ομωςΗτανε συζυγος μου και Αυτοκρατωρ της Ρωμης
Πηγες να τον φας αλλα σου βγηκε μπουμερανγκ.Ητανε συζυγος μου και Αυτοκρατωρ της Ρωμης
δεν εχω τοσο προχωρημενες φαντασιωσεις. Ειμαι πιο μουχλας και συντηριτικος
Μπορω να εκφράζω τις δικές μου ; Η θα με επιπλήξεις και γιαυτο;
Σκας απο την ζηλια σου οταν βλεπεις να γινονται θρεντ για αλλα γυναικεια μελη ετσι;Μπορω να εκφράζω τις δικές μου ; Η θα με επιπλήξεις και γιαυτο;
ας μας δωσει τα φωτα τουΟ Κλαυδιος ειχε προσωπικη επαφη μαζι της.στειλε του πμ.
ειναι ο σεβαλιε πισω απο το νικ μεσαλινα
Σκας απο την ζηλια σου οταν βλεπεις να γινονται θρεντ για αλλα γυναικεια μελη ετσι;
η μεσσαλινα ειναι φετιχιστρια της αρεσει να φοραει γοβες και βρακακια με φτερα Ειναι ωραια σαν αμαρτια και εχει πανεμορφα ματια
Τυπε πες λεπτομερειες γιατι επαιζα με το ps4 και το εχασα αυτο.Απο τοτε που σε ξεσκεπασε-ξεσκισε ο moderator σε χθεσινο θεμα εχεις ξεσκιστει να του κανεις παραθεσεις τα post του ή να αναφερεσαι συνεχεια αστειευόμενη και καλα στον ιδιο . Τυχαιο?
Δε με λενε Μαριαν ουτε ξερω ποια ειναι αυτη που λες .Ουτε γιατι το λες συνεχεια.H Marian δεν είναι απλά ακόμη ένα γυναικείο μέλος. Είναι η γιατρός του site.
τυπε καλο το εργαλειο?Τυπε πες λεπτομερειες γιατι επαιζα με το ps4 και το εχασα αυτο.
τυπε γαμας το θρενττυπε καλο το εργαλειο?
Απο τοτε που σε ξεσκεπασε-ξεσκισε ο moderator σε χθεσινο θεμα εχεις ξεσκιστει να του κανεις παραθεσεις τα post του ή να αναφερεσαι συνεχεια αστειευόμενη και καλα στον ιδιο . Τυχαιο?
τεραστιο ρε το μασαλινακι μας το πηρε κανεις η τσαμπα ασχολουμαιτυπε καλο το εργαλειο?
με απαξιωξες :-τυπε γαμας το θρεντ
Την καρφωσες ?
εσενα παντως σιγουρα σε τρωει.........ο κώλος σου!!!!και σενα τι σε τρωει σου τρωω τον γκομενο;