papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.414
- Πόντοι
- 27.261
ληποισ
....τα μπισκοτακια τα θες? Γτ ειμαι με μια τυροπιτα απο το πρωιληποισ
1 είναι, έχουν κάνει πουτανια στο εξώφυλλο....τα μπισκοτακια τα θες? Γτ ειμαι με μια τυροπιτα απο το πρωι
....ρε τα λαμογια!!!!!1 είναι, έχουν κάνει πουτανια στο εξώφυλλο
alta... τι περίμενες?....ρε τα λαμογια!!!!!
@Magi έλα να πχιουμε έναν ακόμα καφέ της παρηγοριάς για το φίλο μας... σνιφ σνιφληποισ
Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να εχει γινει εχει γινει εισαγωγη σε καποιο ψυχιατρειο.Κ ξερεις εκει απαγορευουν τα κινητα.Λάκησε η πουστάρα. Είμαι σίγουρος θα μπεί με αλλο nick και θα τον πάρουμε πρέφα αργά ή γρήγορα
να φωναξουμε ανεστακο εδω που εσκασε με φρεσκο κλωνοπροφιλ μιας βδομαδας μολις... τι λες ?Λάκησε η πουστάρα. Είμαι σίγουρος θα μπεί με αλλο nick και θα τον πάρουμε πρέφα αργά ή γρήγορα
Φιλε fillis και leader μη πέφτετε στη παγιδα των λαμογιων εδω μέσα.χαχαχαχα κλαιω τον εχουμε ξεφτυλισει τον ακροατη και ουτε που απανταει μας γραφει στα παπαρια του μου φαινεται.
Φιλε fillis και leader μη πέφτετε στη παγιδα των λαμογιων εδω μέσα.Πήγε να βρει τις μουνες του ο ακροατής.. νομίζω θα έρθει παλι.να εδώ με τις μουνες
στραπονοκλωνοπουστρακι απο το λεοντιο, εχεις ετοιμασει το επομενο προφιλ η' οχι ακομα ?Φιλε fillis και leader μη πέφτετε στη παγιδα των λαμογιων εδω μέσα.
Εχθροι δικοι σας και δικοι μου ειναι ο παπαφιλιπς ο υπουργαρας η μαγκι ο μπουρδελιαρης82.
Ο ακροατης ειχε καποιες αποψεις αλλα δεν χρειαζοταν να στοχευτει απο εμας.
Αυτο το κουτρετο παει μεθοδευμενα και μαζικα σε επιθέσεις και οπως κοιταξαν να ροκανισουν τον ακροατή θα ροκανισουν και εσας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλε fillis και leader μη πέφτετε στη παγιδα των λαμογιων εδω μέσα.
Εχθροι δικοι σας και δικοι μου ειναι ο παπαφιλιπς ο υπουργαρας η μαγκι ο μπουρδελιαρης82.
Αυτο το κουτρετο παει μεθοδευμενα και μαζικα σε επιθέσεις και οπως κοιταξαν να ροκανισουν τον ακροατή θα ροκανισουν και εσας
Ρε πισωγλεντακι εγω κατι λαμογια σαν και σενα τα εχω για πρωινο...στραπονοκλωνοπουστρακι απο το λεοντιο, εχεις ετοιμασει το επομενο προφιλ η' οχι ακομα ?
για να ξερω πως θα σε παω δηλαδη
να σε παρουμε μαζικη παρτουζα εννοεις ?Ρε πισωγλεντακι εγω κατι λαμογια σαν και σενα τα εχω για πρωινο...
Φωναξε τη στραπονου η κανα μπουρδελιαρη82 να πεσει μαζική
Εννοειται ολα τα κλωνοποιημενα πρέπει να τα έχουμε μαζεμένα, γιατί χαλάνε τα νηματα με τις βλακειες τους. Η πουσταρα ο Ακροατής θα έχει κάνει σίγουρα αλλο προφιλ. Θα φανεί, που θα πάει.να φωναξουμε ανεστακο εδω που εσκασε με φρεσκο κλωνοπροφιλ μιας βδομαδας μολις... τι λες ?
το ιδιο κρυφοπουστρακι ειναι και αυτος οπως η ακροαΤουλα και ο μπουστης24, που λακησε παλι (και αυτος) btw.
να τα εχουμε μαζεμενα ολα μαζι σε ενα θρεντ για να μη μας τα ζαλιζει με τη μαλακια που τον δερνει, αλλα και με της αυτοβελτιωσης παντου.
Kατσε καλα θα σε κανω να φτυσεις τα χυσια του γαμια σουνα σε παρουμε μαζικη παρτουζα εννοεις ?
τα δικα μου ακομα στο στομαχακι σου ειναι ομωςKατσε καλα θα σε κανω να φτυσεις τα χυσια του γαμια σου
Τα γράφεις δυο φορές για να τα εμπεδωσεις; ή μήπως είσαι η πουσταρα ο ακροατης;Φιλε fillis και leader μη πέφτετε στη παγιδα των λαμογιων εδω μέσα.
Φιλε fillis και leader μη πέφτετε στη παγιδα των λαμογιων εδω μέσα.
Ρε ηλιθιε εσυ αν φας μπαν δεν θα κανεις αλλο προφιλ?Εννοειται ολα τα κλωνοποιημενα πρέπει να τα έχουμε μαζεμένα, γιατί χαλάνε τα νηματα με τις βλακειες τους. Η πουσταρα ο Ακροατής θα έχει κάνει σίγουρα αλλο προφιλ. Θα φανεί, που θα πάει.
Καλως τον αγαμητο μπουρδελιαρηΤα γράφεις δυο φορές για να τα εμπεδωσεις; ή μήπως είσαι η πουσταρα ο ακροατης;
Ρε σουργελο , την τελευταία βδομάδα ζήτημα θα ναι να χω τρεις φορές. Τόσα ξερεις τόσα λες αγαμητη πουσταραΡε ηλιθιε εσυ αν φας μπαν δεν θα κανεις αλλο προφιλ?
Εσενα ειναι ο λογος ύπαρξης σου εδω μεσα 24 ωρες το 24ωρο να καβλαντιζεις και να γραφεις κριτικες απο το μυαλο σου με δικα σου σεναρια.
Εσυ ρε δεν μπορείς χωρις το μπου ουτε 10 λεπτά.
Καλως τον αγαμητο μπουρδελιαρη