papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 52.076
- Πόντοι
- 27.261
καντου μια σεντρα εφτυχια
καντου μια σεντρα εφτυχια
90 κιλά τύπος με μπόι 1.80καραφλα κοντοστουπη λιγα λογια σε παρακαλω επισης πρωην χοντρος τα εχω χασει πλεον ενω εσυ τη καραφλα και το υψος δε μπορεις να τα αλλαξεις εγω το αλλαξα το βαρος ομως οποτε αστο.
1.81 με 1.82 και κιλα 9090 κιλά τύπος με μπόι 1.80
Σε βλέπω σύντομα να τα ξαναπαιρνεις , αλλά και πάλι χοντρός είσαι. Θα πας παραλία με το ανθρώπινο σωσίβιο σου
Ωραία βυζια το αβαταρ
....κοριτσ' σε χημικο επεσες! Προτεινω να βρεις κανα μηχανολογο, αμα σου κατσει με μικρουλι εργαλειο τουλαχιστον να πιανουν τα χερια του
Για μηνυση ο τυπος
Σίγουρα θα είναι εντελώς άβυζες οι καρατρίγωνες.
Δεν γαμάει τίποτα ο τύπος. Την προηγούμενη Κυριακή είχε ανεβάσει ακριβώς το ίδιο post:
Αυτή την Κυριακή την αναβάθμισε τη μία σε "γκόμενα" (και η άλλη ψήνεται για τρίο ... την επόμενη Κυριακή).
Το απόγευμα όμως μετά το μπάνιο γύρισε να ξενυχτήσει στο site ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Την παράτησε την "γκόμενά του" Κυριακάτικα μετά το μπάνιο ή τη γάμησε μέσα στη θάλασσα καταμεσήμερο;
Μοιράζει και εγκεφαλικά, πρόσεξε μην τον πετύχεις κατά λάθος σε καμιά παραλία και πάθεις τίποτα (από τα γέλια )
Πες του ότι θα τον στραποναρεις
Τι να απαντησω.
και τα φρέσκα βλητα με άφθονο λεμόνι καλά είναι πεστου.
Τι να απαντησω.
Έχω μεγάλη εμπειρία στη πορδολαγνεια. Να φας κλανιδι στη μαπα από μενα να χάσεις το σκαλπ σου.Τι λες?
Τι να απαντησω.
φοραει και τα ακουστικα του για ηχο σαουντκατσεκαλαναουμΟ ακροατής το νικ πως το διάλεξε ;
Από τις πολλες ψωλες που αφουγκράζεται όταν τον γαμάνε; Τον ήχο που κάνει κάθε φορά που σκίζεται η πρωκτοραφη του ;
......δινει αγωνα διπλα με την @Magiη πουστογρια των εξαρχειων με τη ξεχειλωμενη πρωκτοραφη απο τις απανωτες ψωλες, ακομα δεν εχει εμφανιστει στο νημα της ?
που'σαι μαρη ακροαΤουλα @Ακροατής_ να σε κανω κουπεπε?
η κωλογρια κανει τον αλεκο και παει και κουναει την σαπχιοκωλαρα του εκει που τον παιρνει.......δινει αγωνα διπλα με την @Magi
εβγαλε τις τριχες απο την κεφαλα του και τις κολλησε στα χερια η ασχημονια των εξαρχειων.εδω ο ακροατης με τον αραπη συντροφο του κανουν αγκαλιτσες ενω πριν γαμηθηκαν διχως αυριο.
Ρε μαγκες ο ακροατης ειναι και 56 χρονων οπως ειπε και αυτος εδω ο λευκος δειχνει συγουρα 50+,πιστευω ρε μαγκες καπως ετσι θα μοιαζει ο ακροατης σα το λευκο στη φωτο.Παπαφιλιπ εισαι θεουλης εχω δακρυσει απο τα γελια με τα ποστ σου εχεις τρομερο χιουμορ,πιστευω θα γαμας λογω χιουμορ εσυ τις ελληνιδες,εχεις χαρισμα με το χιουμορ.εβγαλε τις τριχες απο την κεφαλα του και τις κολλησε στα χερια η ασχημονια των εξαρχειων.
τι τριχα ειναι αυτη μαρη πουστογρια ακροαΤουλα ? @Ακροατής_
Που;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σοβαρα ατομα ahahahahah