Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.738
- Πόντοι
- 3.506
Και πουστης και χοντρός. Γαμησε ταΠροφανώς και δεν έχω τύψεις ρε εσύ.
Ύποπτος μπουστης.
Τι ανθρωπάκι μισελιν με το ουράνιο τόξο πρέπει να βάλει για αβαταρ
Και πουστης και χοντρός. Γαμησε ταΠροφανώς και δεν έχω τύψεις ρε εσύ.
Ύποπτος μπουστης.
Ο @Ακροατής_ εκδηλώνει τον χαρακτήρα και τα "θέλω " του.ο ακροατης μαζι με τον αραπη συντροφο του κανουν σεξ στο σπιτι του ακροατη.
Μπορεί να είναι και αυτό, δεν αντιλέγω.Εδώ ρε φίλε λοιδορώντας λέει ότι είναι σε φόρουμ του εξωτερικού και στα @@ του το εδώ μέσα. Οπότε, ο τρόπος γραφής του αποκαλύπτει ότι, μάλλον κάποια ανάγκη ναρκισσισμού καλύπτει ενδεχομένως.
HahahahahahΑκροατής σημαίνει οτι τον παίρνει από τα αυτιά?
καλημερα γιατρε ..να υποτροπιασω λιγακι για κανα μισαωρο και θα ξανα μπω για θεραπεια ..δεν θα παω μακρια λιγο στον ακροατη εχει παρει φορα και θελω να το κλοτσήσω λιγακι.......τωρα την εχω σε θεραπεια με Σοφια, Πιστη, Ελπιδα κ Αγαπη. Θα περιμενεις να τελειωσει πρωτα
....αν ειναι για μισαωρο να πας, αλλα προσεξε τα χαπια σου μην στα βουτηξει ο ψυχακιας!!!καλημερα γιατρε ..να υποτροπιασω λιγακι για κανα μισαωρο και θα ξανα μπω για θεραπεια ..δεν θα παω μακρια λιγο στον ακροατη εχει παρει φορα και θελω να το κλοτσήσω λιγακι...
Προσπαθώ να φανταστώ πως γίνεται οι φίλες του να έχουν "καρατρίγωνα" κορμιά;Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή...και τι άλλο καλύτερο από ένα μπάνιο...πάντα με παρέα αστεράτη γυναικεία και ΜΟΝΟ!!!!
Αράζοντας σε πασίγνωστη πλάζ και αναδεικνύοντας τα καρατρίγωνα και γυμνασμένα κορμιά μας...
και οι τρεις τους (Ακροατής και 2 φίλες) είναι αχλαδοκώλες! "Καρατρίγωνες", με το τρίγωνο ανάποδα!τυπισα @Ακροατής_ λενε οτι εχεις μεγαλο κωλο, αληθευει;
Προσπαθώ να φανταστώ πως γίνεται οι φίλες του να έχουν "καρατρίγωνα" κορμιά;
κατι τετοιο τυπε
τα καλυτερα γαμαει ο τυπος
Πήγα και με τα υπερμοντελέ κορίτσια μου σήμερα γιά μπάνιο...
πάντα μιλάμε εκτός από τα γνωστά μέρη...πιό έξω πήγαμε!!
Αράξαμε...και βγάλαμε τα καρατρίγωνα σουπεργυμνασμένα κορμιά μας...μοιράζοντας εννοείται εγκεφαλικά στούς γύρω μας!!
Μιλάμε ο τύπος είναι Ολυμπιονίκης του ξεφτιλίσματος. Διαχρονικός Νο1 πρωταθλητής του site.Αυτή την Κυριακή την αναβάθμισε τη μία σε "γκόμενα" (και η άλλη ψήνεται για τρίο ... την επόμενη Κυριακή).
Το απόγευμα όμως μετά το μπάνιο γύρισε να ξενυχτήσει στο site ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Την παράτησε την "γκόμενά του" Κυριακάτικα μετά το μπάνιο ή τη γάμησε μέσα στη θάλασσα καταμεσήμερο;
Μοιράζει και εγκεφαλικά, πρόσεξε μην τον πετύχεις κατά λάθος σε καμιά παραλία και πάθεις τίποτα (από τα γέλια )
Αφού το πουσταριό ο @Ακροατής_ κρύβεταιΠέθανε το νήμα ,τύποι Ντόναλντ και Σαββιδης είχαν νηματαρες
Δεν απαντάει ο ίδιος εδώ μέσα ποτέ, γι αυτό. Κάντε του τις παραθέσεις εδώ μέσα. Θα τρελαθεί όταν αναγκαστεί να απαντήσει σε θρεντ με θέμα το ξεφτίλισμα τουΠέθανε το νήμα ,τύποι Ντόναλντ και Σαββιδης είχαν νηματαρες
Μιλάμε ο τύπος είναι Ολυμπιονίκης του ξεφτιλίσματος. Διαχρονικός Νο1 πρωταθλητής του site.
καραφλα κοντοστουπη λιγα λογια σε παρακαλω επισης πρωην χοντρος τα εχω χασει πλεον ενω εσυ τη καραφλα και το υψος δε μπορεις να τα αλλαξεις εγω το αλλαξα το βαρος ομως οποτε αστο.Και πουστης και χοντρός. Γαμησε τα
Τι ανθρωπάκι μισελιν με το ουράνιο τόξο πρέπει να βάλει για αβαταρ
χαχαχα κλαιω κανει και μαγικα,ο ακροατης στο σαλε του μπαμπα του καθεται να αυτοβελτιωθει σα ανθρωπος μεσα στα χιονια για να του ερθει η εμπνευση να φλερταρει.