Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.869
- Πόντοι
- 736
ελα εδω εχουμε σύσκεψη....η μουσα σου εχει καυλες εγκεφαλικες ...για πες
ελα εδω εχουμε σύσκεψη....η μουσα σου εχει καυλες εγκεφαλικες ...για πες
μου το εχει γυρισει στο αγγλικοσαξωνικον και με εχει μπερδεψει τωραελα εδω εχουμε σύσκεψη....η μουσα σου εχει καυλες εγκεφαλικες ...για πες
μεταφραση ...θελουμε κανα 500ευρω τουλαχιστον για το κτεο. (αλκατραζ)..αυτο μου λες?μου το εχει γυρισει στο αγγλικοσαξωνικον και με εχει μπερδεψει τωρα
νομιζω μια επισκεψη στο αλκατραζ, οι 3 μας, θα ειναι πολυ χρησιμη για περαιτερω εγκεφαλικη αναλυση και οχι μονο
κανα 100αρικακι για αρχη να δουμε το επιπεδο.μεταφραση ...θελουμε κανα 500ευρω τουλαχιστον για το κτεο...αυτο μου λες?
θα εχουμε γκομενα 10αρι με 100 ευρω ? δεν νομιζω δεν θα εχει ορεξη ..για πες στον ακροατη να μας δωσει κανα χιλιαρικο που ειναι και φραγκατος..θα χαρει για εμας ...κανα 100αρικακι για αρχη να δουμε το επιπεδο.
δεν νομιζω να ειναι υπεργαμεα αστερατου και καραμετρατου Ακροατη_ στυλ.
πες του θελουμε να γαμισουμε με ξενα κολυβα...να μας δωσει λιγακανα 100αρικακι για αρχη να δουμε το επιπεδο.
δεν νομιζω να ειναι υπεργαμεα αστερατου και καραμετρατου Ακροατη_ στυλ.
ααααα δε ξερουμε μεχρι στιγμης βαθμολογια εφτυχιας, αρα παιζουμε τυφλομυγα και ψαρεμα ακομα.θα εχουμε γκομενα 10αρι με 100 ευρω ? δεν νομιζω δεν θα εχει ορεξη ..για πες στον ακροατη να μας δωσει κανα χιλιαρικο που ειναι και φραγκατος..θα χαρει για εμας ...
και το στοματακι της ομως ...ερωτας ..ο τροπος που παιζει ειναι αλγολαγνα...θελει εντονο ακουστικο διαταγμα , αρκετα εντονη τεχνικη αλλα με ελαφρια ροζ σημαδακια ...παντου....ααααα δε ξερουμε μεχρι στιγμης βαθμολογια εφτυχιας, αρα παιζουμε τυφλομυγα και ψαρεμα ακομα.
μονο φωνητικο κλιπ εχει ανεβασει απο το οποιο φαινεται μικρουλα και καβλωφωνουλα
περιμεναμε τετοιο νημα να το ανοιγε ο Παπιας!Επειδή ο @Ακροατής_ γουστάρει να ξεφτιλιζεται και χαλάει ολα τα νήματα, προτείνω οποιοδήποτε ξεφτιλισμα και μπινελίκι να μεταφέρεται εδω.
Σε τελική ανάλυση αυτο θελει και ζητάει. Να τον ξεφτιλιζουν......
εχουμε κανα καλο μουνι???ααααα δε ξερουμε μεχρι στιγμης βαθμολογια εφτυχιας, αρα παιζουμε τυφλομυγα και ψαρεμα ακομα.
μονο φωνητικο κλιπ εχει ανεβασει απο το οποιο φαινεται μικρουλα και καβλωφωνουλα
δε ξερω μαν, μας εχει αφησει στο ηχητικο μονο η εφτυχια, ενω μπηκε δυναμικα με αλκατραζ και χολμς.εχουμε κανα καλο μουνι???
Όλο το σάιτ μια οικογένεια
ηρθαν και τα ξαδερφια ...εχουμε κανα καλο μουνι???
πρωτο τραπεζι πίστα ηταν ο μακαρίτης....πηγε χορτατοςΈχω τύψεις για την κακή συμπεριφορά στον Ανεστάκο Ζαν...
απο το υπουργαρα φαίνεσαι ανετος...κοιτα θελουμε να κανουμε μια ερευνα και θελουμε ενα 1000 το εχεις?Στην νεκρανάσταση του (επιστροφή στο σάιτ ) θα το κάψουμε
εγω καπως ετσι τον φανταζομαι τον ακροατηΠως τον φανταζεστε τον Player Ακροατη ? Εγω καπως ετσι
Σιγά μωρέ θα ξαναγυρίσει σε δυο βδομάδες. Και μετά θα φάει μπαμ πάλιΈχω τύψεις (λέμε τώρα) για την κακή συμπεριφορά στον Ανεστάκο Ζαν
Είσαι ύποπτος τύπε , στο ξαναείπαο ακροατης 20 χρονων τραβαει για πρωτη φορα μαλακια με το συνομιλικο του φιλο,απο τοτε καταλαβε οτι ψηνει το ψαρι και απο τις 2 μεριες.
ο ακροατης μαζι με τον αραπη συντροφο του κανουν σεξ στο σπιτι του ακροατη.Τι να πεις για το ναυάγιο που έχει περάσει τους μισούς αύγουστους της ζωής του στο μπου.κομ
για να με βγάλει εμένα μρ μαλάκα στο "διαγωνισμό" που έστηνε άλλο ναυάγιο
που επίσης ήταν όλο τον αύγουστο εδώ μέσα ....
και τελικά το πρώτο ναυάγιο ... βγήκε Νο2 μαλάκας Ο ΙΔΙΟΣ ... μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε απέναντι ...
σε φυσικό ταλέντο ... αλλιώς θα έβγαινε Νο1 ........