Διαγραμμένο μέλος 240053
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 329
- Πόντοι
- 21
Μουρλαθηκε η μουρλοκεφαλα σου ουτε η ιδια δεν καταλαβαινεις τι γραφεις πλεον κριμαηρεμα μουνιτσα γαμιεται αλλος ..μην κλεβεις τη βαρδια του
Μουρλαθηκε η μουρλοκεφαλα σου ουτε η ιδια δεν καταλαβαινεις τι γραφεις πλεον κριμαηρεμα μουνιτσα γαμιεται αλλος ..μην κλεβεις τη βαρδια του
χωνακι καρφωμα στο μουνι σου και κατουρημα βρωμα να στο μουσκεψω...Μουρλαθηκε η μουρλοκεφαλα σου ουτε η ιδια δεν καταλαβαινεις τι γραφεις πλεον κριμα
κατέβα μια σκάλα... αφού βλέπεις ότι δεν υπαρχει αναλογη τροφοδότηση.χωνακι καρφωμα στο μουνι σου και κατουρημα βρωμα να στο μουσκεψω...
δεν την γαμαω δικια σας τρυπα ειναι ..λιγο τσιμεντο στις τρυπες της θα με καυλωνε για ησυχίακατέβα μια σκάλα... αφού βλέπεις ότι δεν υπαρχει αναλογη τροφοδότηση.
παίξε χαγιατε στυλακι η' αλά Ακροατής_ επιπεδο αστερατου υπεργαμεα απο ΗΠΑ.
απλα πραγματακια δηλαδή... πουτσα-ξυλο-καρατε
πρεπει να την κανουμε δικια μας την εφτυχια, απλα θελει σωστη καθοδηγηση πιστευω.δεν την γαμαω δικια σας τρυπα ειναι ..λιγο τσιμεντο στις τρυπες της θα με καυλωνε για ησυχία
μου βαζεις δυσκολα διοτι η γυναικα στρωνει μονο με πουτσαπρεπει να την κανουμε δικια μας την εφτυχια, απλα θελει σωστη καθοδηγηση πιστευω.
εχει παει σε λαθος σοκακια
αμεσως με καταλαβεςμου βαζεις δυσκολα διοτι η γυναικα στρωνει μονο με πουτσα
εγω θελω την γκομενα ακροατη ..1.92 μου τον ξεσκισες ...η ευτιχια το κοριτσακι δεν μπορει να με καλυψει στις σαδιστικες μου καυλες ...αμεσως με καταλαβες
παει το παιχνιδακι μου....btw...που εξαφανιστηκε η πουστογρια ?
κρατα ακροατη 1,92 μπουστη με κωλοχοανη βε8 και φ200εγω θελω την γκομενα ακροατη ..1.92 μου τον ξεσκισες ...η ευτιχια το κοριτσακι δεν μπορει να με καλυψει στις σαδιστικες μου καυλες ...
Ωρίωνα λάθος ερώτηση,
η σωστή ερώτηση είναι ποιανού κλώνος είναι αυτός?
κάπου πάει το μυαλό μου αλλά δεν είμαι σίγουρος
δεν μου αφησατε ουτε την πετσα του ενα κοκαλο κατι...και θα πρεπει να χαμογελαω και στην ευτιχουλα ..με εκανες αλογοκρατα ακροατη 1,92 μπουστη με κωλοχοανη βε8 και φ200
και κραταω εφτυχια μπουμπουκακι για γουτσου γουτσου και ρομαντικο ξεσκι
ντιλ
...καλα, κρατα μικρο καλαθι! Το υψος δεν συναδει απαραιτητα και με το "μηκος"εγω θελω την γκομενα ακροατη ..1.92 μου τον ξεσκισες ...η ευτιχια το κοριτσακι δεν μπορει να με καλυψει στις σαδιστικες μου καυλες ...
Κάνουμε το κατά δύναμιν κύριερε μλκ έγινες και κυνηγός κλώνων τώρα
τον κοιτας απο μπροστα τον κοιταω απο πισω.......καλα, κρατα μικρο καλαθι! Το υψος δεν συναδει απαραιτητα και με το "μηκος"
Κάνουμε το κατά δύναμιν κύριε
...δεν γινεται δ'λια ετσι ομως, πρεπει να εχουμε το ιδιο μετρο συγκρισης. Μιλαμε για "μηκος" κ εσυ κοιτας το "βαθος"τον κοιτας απο μπροστα τον κοιταω απο πισω....
Μου είπε ο θεράπων ιατρός να φοράω καπέλο μη με βαρέσει ο ήλιοςκαι τι avatar είναι αυτό ? βάλε πίσω το παλίο...
ναι γιατρε δεν το κανω επίτηδες......δεν γινεται δ'λια ετσι ομως, πρεπει να εχουμε το ιδιο μετρο συγκρισης. Μιλαμε για "μηκος" κ εσυ κοιτας το "βαθος"