Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.268
- Πόντοι
- 11.146
....ψυχαναγκασμος εεεε??!?!?ναι γιατρε δεν το κανω επίτηδες...
....ψυχαναγκασμος εεεε??!?!?ναι γιατρε δεν το κανω επίτηδες...
με πιανει το νοικοκυριο........ψυχαναγκασμος εεεε??!?!?
...γιατι μαναμ' σε τουνελ μενεις??!??!με πιανει το νοικοκυριο....
γιατρε το νοικοκυριο στην ουσια ειναι η αρχειοθετηση τακτοποιση σε μια σειρα πραγματον...οταν λοιπον βλεπω ανακατεμενα πραγματα θελω να τα βαζω σε σειρα βαση της αξιας του και απο άχρηστος γινεται λειτουργικος.......γιατι μαναμ' σε τουνελ μενεις??!??!
...η ακαταστασια ομως δειχνει ευφυιαγιατρε το νοικοκυριο στην ουσια ειναι η αρχειοθετηση τακτοποιση σε μια σειρα πραγματον...οταν λοιπον βλεπω ανακατεμενα πραγματα θελω να τα βαζω σε σειρα βαση της αξιας του και απο άχρηστος γινεται λειτουργικος....
ναι γιατρε μου ομως εμενα με κερδισε η σοφια...η ακαταστασια ομως δειχνει ευφυια
....μεγαλα π΄τανακια κ αυτη και οι αλλες τρεις (Ελπιδα, Πιστη, Αγαπη)ναι γιατρε μου ομως εμενα με κερδισε η σοφια
αν δεν υπαρχει σοφια η εξυπναδα παει χαμενη....(γιατρε πολλα θηλυκα μου βαζεις )....μεγαλα π΄τανακια κ αυτη και οι αλλες τρεις (Ελπιδα, Πιστη, Αγαπη)
Εδώ δεν έχει ο Λάκης/Ζελικο ΣταλόνεΤωρα, δεν ειναι κριμα να εχει νημα ο Ακροατης και να μην εχεις εσυ με το παραπανω παραληρημα?
Tha mu areseχωνακι καρφωμα στο μουνι σου και κατουρημα βρωμα να στο μουσκεψω...
θσ ερθω και εγωThelw hate sex me @Magi
Thelw hate sex me @Magi
Oxi eyxaristumeθσ ερθω και εγω
γιατι μια οικογενεια ήμαστε...καποτε ειχες απορία αν οι γονεις μου ειναι χαρουμενοι ...με κατι δωρακια σαν και εσενα βυζαρες μου λαμπουν απο ευτυχία...Oxi eyxaristume
100% σωστό αυτό που λες. Και στο λέω εγώ που γουσταρω τις τρανς σαν άτομα.
τυπά πλακα πλακα με τοσα ναυαγια που εχει το σαη , ο παρκαδόρος ψυχών θα εκανε χρυσές δουλειες. εντωμεταξυ παει και αυτος μπαναριστηκε, χάθηκαν τα ίχνη του. τον ξεχασαμε ηδη, τα κόκκαλα του γινανε σκόνη και πετάχτηκαν στη χωματερή του σαη. οπως τόσοι και τόσοι αλλοιΠως τον φανταζεστε τον Player Ακροατη ? Εγω καπως ετσι
Τα καλύτερα παιδιά έχουν χαθεί από εδώ μέσατυπά πλακα πλακα με τοσα ναυαγια που εχει το σαη , ο παρκαδόρος ψυχών θα εκανε χρυσές δουλειες. εντωμεταξυ παει και αυτος μπαναριστηκε, χάθηκαν τα ίχνη του. τον ξεχασαμε ηδη, τα κόκκαλα του γινανε σκόνη και πετάχτηκαν στη χωματερή του σαη. οπως τόσοι και τόσοι αλλοι
E kala twra palia einai autaγιατι μια οικογενεια ήμαστε...καποτε ειχες απορία αν οι γονεις μου ειναι χαρουμενοι ...με κατι δωρακια σαν και εσενα βυζαρες μου λαμπουν απο ευτυχία...