Νέα

Το ξεφτίλισμα του Ακροατής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Σοβαρά μιλώντας, το να έχει μείνει ένας άνθρωπος μόνος του και για τους Χ , Ψ λόγους, να ψάχνει για παρέα (όχι απαραίτητα σεξουαλικη ) σίγουρα δεν είναι κακό, μην σου πω ότι είναι και καλό για το site οι άνθρωποι να γνωρίζονται απο εδώ και να πηγαίνουν και για μπίρες. Αν όμως διαβάσεις τα διαμαντένια ποστ του συγκεκριμένου καταλαβαίνεις είτε ότι απλά τρολαρει , είτε ότι όντως έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο
Καταλαβαίνω τι λες απόλυτα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναζητήσω τι κάνει. Σίγουρα όμως καταλαβαίνω τι λες.
Προσωπικά μιλώντας από εδώ, στο ανώνυμο έχω μάθει πολλά και έχω βοηθηθεί για πολλά θέματα και όχι μόνο σεξουαλικά αλλά ακόμα και οικονομικά ή και γενικά θέματα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Εμενα χωρις λογο ξεκινησε να μου λεει οτι εχω τελειωσει μονο το δημοτικο και αυτος εχει πτυχια … τρελα προβληματα αλλα δεν πρεπει να τους κοροιδευουμε αλλα να τους βοηθησουμε
Όλες τις γυναικες τις απαξιώνει..... ειναι μισογυνης!!!
μην σου κανει εντύπωση ότι στην είπε...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
ποτέ στην ζωή μου δεν βγαίνω έξω για να το παίξω ούτε ωραίος ούτε υπερμετράτος!!
Είναι κάτι...που η το έχεις η όχι...και εγώ χωρίς να θέλω να το παίξω μούρη το έχω χάρισμα...εκ γενετής!!
Δεν κάνω ΠΟΤΕ καμάκι στις γκόμενες...απλά πάω κάπου και μου την πέφτουν αυτές...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
ντροπη και ασχος σας!
ο Ακροατης ειναι θησαυρός εθνικης σημασιας για το σαϊτ και αντι να τον αφησετε να αναπτυχθει κι αλλο, να ξεδιπλωσει τα ταλεντα του, τον καταναλωνετε αλογιστα με νηματα και μαλακιες.
ευχομαι ο Μεγας Player να σας τιμωρησει για τον τροπο που τον μεταχειριζεστε.
Παω να ακουσω δισκους με τον Μεγαλο, εσεις εδω ειστε φτωχοι και ασημαντοι…:confused:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Καλημέρα σε όλους σας.

:coffee:

Ήρεμα παιδιά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τι εχουν τα εμβολια δλδ;; Πλζ πες
Πολλοί από τα εμβολια έχουν πάθει καρδιακό,εγκεφαλικό,καρκίνο,νευρολογικά προβληματα,τα εμβολια μόνο κακό κάνουν και ο κουλης είπε ψέματα στο κόσμο ότι είναι καλά και δε θα πάθετε κάτι πήγαν το κάναν και παθαν χίλιες ζημιές αυτή τη στιγμή ο κουλης είναι υπεύθυνος για τις ασθένειες από το εμβόλιο που έπαθαν οι άνθρωποι που το κάναν.Επισης είναι υπεύθυνος για 57 ανθρώπους που σκοτώθηκαν στα τεμπη αλλά παρόλα αυτά δε μπήκε μέσα αυτή είναι η δικαιοσύνη και είχε και το θράσος ο κουλης να βάλει μέσα τον άνθρωπο που έλεγε Μητσοτάκη γαμιεσαι ντροπή απλά μέσα είναι να μπει ο κουλης και μόνο ο εγκληματίας και δολοφόνος.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Όλες τις γυναικες τις απαξιώνει..... ειναι μισογυνης!!!
μην σου κανει εντύπωση ότι στην είπε...
Να προσθέσω μεγάλος παρτακιας,ο κουλης μας έχει διαλύσει οικονομικά τη χώρα μας και να λέει δε με νοιάζει εγώ δε είμαι φτωχός χεστηκα αηδεια με έπιασε με τον ατομιστη.

Τελευταία τροποποίηση:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ο @Ακροατής_ εκει που περπατάει στο δρόμο ερχεται ενας νεαρος και του παιρνει συνεντευξη χαμογελάνε σα τις γκομενιτσες κατά τη συνεντευξη και στο τέλος φιλιούνται και στο στόμα

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Το υπερμεγιστο Ναυάγιο @Ακροατής_ την ωρα που αλλοι γαμανε και περνάνε καλά, είναι Σάββατο βράδυ σπίτι και κανει αυτο που ξερει καλύτερα από τον καθ ενα. Να παίζει το πουλί του.
Τι να πεις για το ναυάγιο που έχει περάσει τους μισούς αύγουστους της ζωής του στο μπου.κομ
για να με βγάλει εμένα μρ μαλάκα στο "διαγωνισμό" που έστηνε άλλο ναυάγιο
που επίσης ήταν όλο τον αύγουστο εδώ μέσα ....

και τελικά το πρώτο ναυάγιο ... βγήκε Νο2 μαλάκας Ο ΙΔΙΟΣ ... μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε απέναντι ...
σε φυσικό ταλέντο ... αλλιώς θα έβγαινε Νο1 ........

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Τι εστί Ακροατής;
Μια σύνοψη από κάποιον παρακαλώ;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
αλλά προφανώς αγνοείς ότι ο άνθρωπος μπορεί να αναζητάει μέσω του φόρουμ "παρέα" συνομιλίας για γενικά θέματα.
Εδώ ρε φίλε λοιδορώντας λέει ότι είναι σε φόρουμ του εξωτερικού και στα @@ του το εδώ μέσα. Οπότε, ο τρόπος γραφής του αποκαλύπτει ότι, μάλλον κάποια ανάγκη ναρκισσισμού καλύπτει ενδεχομένως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom