Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σαν ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας έχεις χειρότερες σκοτούρες.
δεν εχει πολλες σκοτουρες η μπελάδες αυτο που κάνω...τραβάω και γω καποια ζόρια αλλα εντάξει οτι και να κάνεις στη ζωη,με κάτι θα τρέχεις

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
δεν εχει πολλες σκοτουρες η μπελάδες αυτο που κάνω...τραβάω και γω καποια ζόρια αλλα εντάξει οτι και να κάνεις στη ζωη,με κάτι θα τρέχεις
Αν κατάλαβα καλά τι δουλειά κάνεις, φαντάζομαι ότι δε θα έχεις πάντα σταθερό εισόδημα και θα πρέπει να ελέγχεις τους από κάτω σου κατά πόσο δουλεύουν. Η δε φορολογία είναι μεγαλύτερη, εκτός φυσικά και αν φοροδιαφεύγεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν κατάλαβα καλά τι δουλειά κάνεις, φαντάζομαι ότι δε θα έχεις πάντα σταθερό εισόδημα και θα πρέπει να ελέγχεις τους από κάτω σου κατά πόσο δουλεύουν. Η δε φορολογία είναι μεγαλύτερη, εκτός φυσικά και αν φοροδιαφεύγεις.
εχω 3 άδειες ταξι,τις 2 τις εχω κλείσει σε μάντρα γραφειο και τις νοικίαζω και δουλευω τη μια μονος σχετικα χαλαρά.....χαλαρά λέγοντας οτι δουλευω φουλ 12ωρα για ενα 6μηνο η και παραπάνω ανάλογα την περίοδο και την εποχή, και τους υπόλοιπους μήνες το κλείνω και ταξιδευω..εντάξει τωρα με τον κορονοιο ειχα αντιμετωπίσει κάποια θεματάκια αλλα σιγα σιγα επανέρχεται.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
φορολογικα τη μόνη "πουστια" αντε να το πούμε ετσι ειναι που ναι μεν τα κόβω ολα,στο τελος του μηνός προσθέτω πετρελαιο-τιμολόγια και διαφορα αλλα τιμολόγια και γλιτώνω πολυ φπα...(παιζει να γλιτώνω και κανα 500ρικο το μηνα)

• Like
Αντιδράσεις: vril

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Πρεπει να συνειδητοποιησουμε καποιες σταθερες που ειναι:
-Η ελλαδα ειναι χρεοκωπημενη χωρα με 40% ανεργια
-η ελλαδα ειναι μονο για γονους ,εισοδηματιες κ δ.υ.
-η αξιοπρεπεια και μια καλυτερη ζωη βρισκεται ΜΟΝΟ στο εξωτερικο δυστυχως

Εδώ μας λένε ότι η ανεργία είναι μόνο 13%.Που επαρχία μόνο έχει 50-60-70% σε κάθε νομό και οι μόνοι που δουλεύουν είναι οι δ.υ και οι καφετέριες .Φεύγουν οι άνεργοι εξωτερικό και μας λένε ότι μειώνεται η ανεργία :jerking2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Αν μένεις κοντά στη Θεσσαλονίκη,εντάξει.Αν δε μένεις όμως;Θα κάνεις ολόκληρο ταξίδι για να γαμήσεις 5 λεπτά;Θα πεις,αν δεν έχεις άλλη λύση τί να κάνεις;
Για αυτό είπα ΣΧΕΤΙΚΗ η αγαμία...π.χ.στην Καστοριά είναι πολύ πιο δύσκολα...αν υπάρχουν τίποτα φοιτήτριες εκεί που κοιτάνε εκτός του κύκλου τους ίσως κάτι γίνει.Αλλιως...
Ακριβώς επειδή δεν συμφέρει να κάνεις ολόκληρη διαδικασία για 5' ,παίρνεις ένα πιο σπέσιαλ πρόγραμμα .Δίνεις προτεραιότητα στην ποιότητα έναντι της ποσότητας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Εδώ μας λένε ότι η ανεργία είναι μόνο 13%.Που επαρχία μόνο έχει 50-60-70% σε κάθε νομό και οι μόνοι που δουλεύουν είναι οι δ.υ και οι καφετέριες .Φεύγουν οι άνεργοι εξωτερικό και μας λένε ότι μειώνεται η ανεργία :jerking2:
Τυπικά έχουν δίκιο....είναι ένας τρόπος να μειώνεται η ανεργία.Εννοειται ότι αυτό δεν είναι λύση...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Να πω μερικά πράγματα.

? Είναι ωραία φάση το υπαλληλίκι, ακόμα και με όχι πολλά λεφτά αρκεί να ξέρεις ότι είσαι σε καλό περιβάλλον εργασίας. Πλέον τα τοξικά περιβάλλοντα σε επαγγελματικούς χώρους είναι ανυπόφορα.
? Στην Αθήνα ΓΙΝΑΝΤΙΑΙΑ σημασία έχει και η μετακίνηση από και προς εργασία (χρόνος και κόστος)
? Να, όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος Βλαδίμηρος, μία λύση, αναγκαστική, εντός ή εκτός εισαγωγικών είναι να είσαι μόνος σου ελεύθερος και ωραίος επαγγελματίας. Βέβαια να του πω, μια ςκαι μιλάει για άδειες ταξί πως αυτό που πάει να γίνει είναι η "εξουδετέρωση" των ταξί... Κια δεν λέω άμεσα αλλά στο επόμενο διάστημα. Please όμως να μην το αναλύσουμε εδώ. Απλά το αναφέρω ως επιχειρηματικό κίνδυνο.
? Η νοοτροπία που πρέπει να έχεις στον ιδιωτικό τομέα είναι η νοοτροπία του ανθρώπου που θέλει να κάνει τα πάντα και να είναι πρόθυμος ΧΩΡΙΣ όμως να απαιτεί αυξήσεις ή ανταμοιβές.
? Επειδή στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν πάρα πολλοί, βασικά οι περισσότεροι είναι, κακοί εργοδότες, ανίκανοι να επενδύσουν σε ανθρώπους αλλά καυλώνουν με σκλάβους, έχουν προκύψει αμέτρητοι φτωχοδιάβολοι σολίστες. Οι σολίστες είναι τυπαίοι που "σολάρουν" μόνοι τους. Ελεύθεροι επαγγελματίες, τρέχουν πέρα δόθε κλπ (γι αυτό εχουμε απίστευτη κίνηση στους δρόμους). Γιατί μεταξύ μας δεν νοείται με τέτοια ανεργία, που πραγματικά έχουμε να έχει τόσο κόσμο έξω όλες τις ώρες...
? Στην επαρχία υπάρχει ΦΑΣΙΣΜΟΣ του κερατά. Αν δεν έχεις σοβαρή άκρη δεν πας. Χρειάζεται δουλειά σωστή με αμοιβές κοντά στα 1000 για να επιβιώσεις σαν άνθρωπος γιατί εκεί τα έξοδα για αμάξι είναι απαραίτητα, ενώ εδώ την ψιλοπαλεύεις και χωρίς αμάξι. (λέμε τώρα)
? Στην Ελλάδα δεν συμφέρει να είσαι ιδιωτικός υπάλληλος με εξαίρεση αυτό που θέλω πχ και ονειρεύομαι και εγώ:ΒΙΑΝΕΞ, ΚΑΡΕΛΙΑΣ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κλπ αλλιώς θα είσαι σκλάβος
? Σε μεγάλη αλυσίδα διαγνωστικών κέντρων ένας γνωστός φίλου είναι βιολόγος και πάιρνει 1500€ επειδή είναι 16 χρόνια εκεί. Έχει απλά ένα πτυχίο. Προχθές πήρανε νέες κοπέλες, δύο στον αριθμό με μεταπτυχιακά και εμπειρία 5 χρόνια σε διαγνωστικά και τους δίνουν μισθό 650€...
? Οι εποχές που έμπαινες σε δουλειά και έφευγες με σύνταξη έφυγαν ανεπιστρεπτί.
? Πλέον όταν πάω σε επαγγελματικές συνεντεύξεις για δουλειά δεν έχει νόημα να "πουλάω" τον εαυτό μου αφού ξέρω για παράδειγμα ότι στην κλινική που θα πάω μεθαύριο για συνέντευξη ως υπάλληλος θα δίνουν φιξ το βασικό και θα απαιτούν τα μύρια όσα.
? Η λύση σε όλα αυτά έχει δοθεί και ξέρετε ποια είναι; Θα σας τη πω εγώ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΤΟ 99% δηλαδή των εργαζομένων στην Ελλάδα είναι μη αποδοτικοί ως τεμπέληδες. Γιατί πολύ απλά δεν έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΝΗΤΡΑ.

Αυτά τα λίγα είχα να πω σαν γενικό συμπέρασμα. Επίσης, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι οι ιντερντεάκηδες, οι tradάκηδες και γενικότερα όσοι θέλουν να βγάλουν λεφτά από σπίτι χωρίς να μπλέκουν με τα μουνόπανα που παριστάνουν τους εργοδότες και που έχουν απαιτεήσεις πληρώνοντας με 650€ το μήνα και απαιτώντας σου να κάνεις reports, να μιλάς 2 γλώσσες και να έχεις μεταπτυχιακό.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω φίλοι να με διαβάζουν. Αν το έκανα σε σχόλια στο facebook θα με είχαν μπλοκάρει. Σας ευχαριστώ όλους.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Να πω μερικά πράγματα.

? Είναι ωραία φάση το υπαλληλίκι, ακόμα και με όχι πολλά λεφτά αρκεί να ξέρεις ότι είσαι σε καλό περιβάλλον εργασίας. Πλέον τα τοξικά περιβάλλοντα σε επαγγελματικούς χώρους είναι ανυπόφορα.
? Στην Αθήνα ΓΙΝΑΝΤΙΑΙΑ σημασία έχει και η μετακίνηση από και προς εργασία (χρόνος και κόστος)
? Να, όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος Βλαδίμηρος, μία λύση, αναγκαστική, εντός ή εκτός εισαγωγικών είναι να είσαι μόνος σου ελεύθερος και ωραίος επαγγελματίας. Βέβαια να του πω, μια ςκαι μιλάει για άδειες ταξί πως αυτό που πάει να γίνει είναι η "εξουδετέρωση" των ταξί... Κια δεν λέω άμεσα αλλά στο επόμενο διάστημα. Please όμως να μην το αναλύσουμε εδώ. Απλά το αναφέρω ως επιχειρηματικό κίνδυνο.
? Η νοοτροπία που πρέπει να έχεις στον ιδιωτικό τομέα είναι η νοοτροπία του ανθρώπου που θέλει να κάνει τα πάντα και να είναι πρόθυμος ΧΩΡΙΣ όμως να απαιτεί αυξήσεις ή ανταμοιβές.
? Επειδή στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν πάρα πολλοί, βασικά οι περισσότεροι είναι, κακοί εργοδότες, ανίκανοι να επενδύσουν σε ανθρώπους αλλά καυλώνουν με σκλάβους, έχουν προκύψει αμέτρητοι φτωχοδιάβολοι σολίστες. Οι σολίστες είναι τυπαίοι που "σολάρουν" μόνοι τους. Ελεύθεροι επαγγελματίες, τρέχουν πέρα δόθε κλπ (γι αυτό εχουμε απίστευτη κίνηση στους δρόμους). Γιατί μεταξύ μας δεν νοείται με τέτοια ανεργία, που πραγματικά έχουμε να έχει τόσο κόσμο έξω όλες τις ώρες...
? Στην επαρχία υπάρχει ΦΑΣΙΣΜΟΣ του κερατά. Αν δεν έχεις σοβαρή άκρη δεν πας. Χρειάζεται δουλειά σωστή με αμοιβές κοντά στα 1000 για να επιβιώσεις σαν άνθρωπος γιατί εκεί τα έξοδα για αμάξι είναι απαραίτητα, ενώ εδώ την ψιλοπαλεύεις και χωρίς αμάξι. (λέμε τώρα)
? Στην Ελλάδα δεν συμφέρει να είσαι ιδιωτικός υπάλληλος με εξαίρεση αυτό που θέλω πχ και ονειρεύομαι και εγώ:ΒΙΑΝΕΞ, ΚΑΡΕΛΙΑΣ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κλπ αλλιώς θα είσαι σκλάβος
? Σε μεγάλη αλυσίδα διαγνωστικών κέντρων ένας γνωστός φίλου είναι βιολόγος και πάιρνει 1500€ επειδή είναι 16 χρόνια εκεί. Έχει απλά ένα πτυχίο. Προχθές πήρανε νέες κοπέλες, δύο στον αριθμό με μεταπτυχιακά και εμπειρία 5 χρόνια σε διαγνωστικά και τους δίνουν μισθό 650€...
? Οι εποχές που έμπαινες σε δουλειά και έφευγες με σύνταξη έφυγαν ανεπιστρεπτί.
? Πλέον όταν πάω σε επαγγελματικές συνεντεύξεις για δουλειά δεν έχει νόημα να "πουλάω" τον εαυτό μου αφού ξέρω για παράδειγμα ότι στην κλινική που θα πάω μεθαύριο για συνέντευξη ως υπάλληλος θα δίνουν φιξ το βασικό και θα απαιτούν τα μύρια όσα.
? Η λύση σε όλα αυτά έχει δοθεί και ξέρετε ποια είναι; Θα σας τη πω εγώ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΤΟ 99% δηλαδή των εργαζομένων στην Ελλάδα είναι μη αποδοτικοί ως τεμπέληδες. Γιατί πολύ απλά δεν έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΝΗΤΡΑ.

Αυτά τα λίγα είχα να πω σαν γενικό συμπέρασμα. Επίσης, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι οι ιντερντεάκηδες, οι tradάκηδες και γενικότερα όσοι θέλουν να βγάλουν λεφτά από σπίτι χωρίς να μπλέκουν με τα μουνόπανα που παριστάνουν τους εργοδότες και που έχουν απαιτεήσεις πληρώνοντας με 650€ το μήνα και απαιτώντας σου να κάνεις reports, να μιλάς 2 γλώσσες και να έχεις μεταπτυχιακό.
αστα να πανε φιλε....ολο σε "τοιχους" πεφτεις σε αυτη τη κωλοχώρα..που δεν ειναι κωλοχώρα απλα την έκαναν ετσι οι απατεώνες και τα λαμόγια να εισαι συνέχεια σε αδιέξοδο (τα εχω σκεφτει αυτα για τις αδειες,και μάλιστα σκέφτομαι να τις σπρωξω αν ανέβει και αλλο η τιμη μπας και παρω κανα δυο σπίτια για airbnb..)

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
αστα να πανε φιλε....ολο σε "τοιχους" πεφτεις σε αυτη τη κωλοχώρα..που δεν ειναι κωλοχώρα απλα την έκαναν ετσι οι απατεώνες και τα λαμόγια να εισαι συνέχεια σε αδιέξοδο (τα εχω σκεφτει αυτα για τις αδειες,και μάλιστα σκέφτομαι να τις σπρωξω αν ανέβει και αλλο η τιμη μπας και παρω κανα δυο σπίτια για airbnb..)
Αγαπητέ Βλαδίμηρε, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εξοργισμένος είμαι με τους επχιειρηματίες που ΔΕΝ θέλουν να επενδύσουν στο προσωπικό, και ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ σε αυτούς που πράγματι ζορίζονται γιατί έχουμε ένα κράτος κλέφτη που θέλει να ταιζει τους συνταξιούχους 50αρηδες αλλά εκείνους που πραγματικά μπορούν και δεν το κάνουν.
?Όταν λοιπόν βγαίνει κάποιος επιχειρηματίας και μου λέει ότι το 99% των εργαζομένων είναι μέτριοι ΦΥΣΙΚΑ δεν φταίνε αυτοί αλλά αυτός.
? Αν ποτέ γινόμουν επιχειρηματίας και είχα πχ 40 υπαλλήλους θα ήταν σαν παιδιά μου! Γιατί αυτοί θα μου έφερναν πλούτο! Αυτοί θα με είχαν Βασιλιά! Οι εργαζόμενοι είναι τα πάντα σε μια επιχείρηση! Πρέπει να τους αμείβεις ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ για να μπορείς να είσαι κινητή διαφήμισή και να έχεις και απαιτήσεις.

? Ως προς τα ταξιά ναι κάνε αυτό που λες. Ποτέ όταν έχεις χρήμα δεν πρέπει να το έχεις σε ένα μόνο είδος επένδυσης. Πάντα πρέπει να κινείσαι σε παραπάνω από 3 άξονες.

Υ. Γ. Μακάρι να είχα κάποια χρήματα, ή κάποιες άκρες ή και να μου δινόταν ρόλος να μπορούσα να διοικώ (και να με ακούει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μιας οποιασδήποτε μεγάλης και σοβαρής εταιρείας). Θα πέταγε! Όχι επειδή είμαι έξυπνος ρε παιδιά, χαζός είμαι, απλά ξέρω ένα πράγμα και το "κάνω" από φυσικού μου: Αγαπώ τους ανθρώπους και πιστεύω πώς όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα τους χρυσάφι αρκεί να ξέρεις πώς να τους το βγάλεις. Και ο μοναδικός τρόπος είναι να νοιάζεσαι για αυτούς, με πράξεις και όχι με λόγια και απειλές.

Τελευταία τροποποίηση:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Δεν γαμει. Δουλευει ολη μερα για λιγα σχετικα λεφτα. Ζει σε δωματιο αντι για δικον του σπιτι με κοινη τουαλετα. Θες κι αλλα;;;;
Αν όμως την κοινή τουαλέτα τη χρησιμοποιούν και τίποτα μουνάκια από δίπλα έκανε την τύχη του.
Θα παίρνει και κανα χυμένο στρινγκάκι να το μυρίζει όλο το βράδυ :confused:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Μόνο Ελλάδα έρχεσαι χωρίς χαρτιά και δε σε διώχνουν, νομίζω.
? Ένα γιγαντιαίο πρόβλημα, το οποίο ναι, έχει μετακινηθεί τόσο στην αγορά εργασίας όσο και στην αγορά ενοικίαση κατοικίας είναι ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των μεταναστών που είναι όλοι τους παράνομοι. Και το λέω δίχως ίχνος κάποιου συναισθηματισμού. Δημιουργού μια χαώδη κατάσταση καθώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε οι συνθήκες ούτε η οικονομία για να τους απορροφήσει.
? Εδώ τους θέλουν μόνο για σκλάβους. Ήδη στην Αμαλιάδα μέχρι και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κάνουν οι εργάτες στα φραουλοχώραφα, δείτε τις ειδήσεις.

• Like
Αντιδράσεις: vril
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Αν όμως την κοινή τουαλέτα τη χρησιμοποιούν και τίποτα μουνάκια από δίπλα έκανε την τύχη του.
Θα παίρνει και κανα χυμένο στρινγκάκι να το μυρίζει όλο το βράδυ :confused:

Ο συγκεκριμένος φίλος, αν κατάλαβα καλά, στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, εργαζόμενος σε μια χώρα του εξωτερικού ( ??)από το πρωί μέχρι το βράδυ για ελάχιστα λεφτά, το τελευταίο που θα έκανε είναι να έχει καύλες πάντως.:cry:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
? Πάντως σχεδόν όλες οι αγγελίες εργασίες που βλέπω καθημερινά είναι για γέλια βροντερά.:grin:

? Έχουμε μια πραγματικά άθλια αγορά εργασίας. Το διαπιστώνω κάθε μέρα. Μακάρι αυτό να αλλάξει.

?Μεγάλη ευθύνη έχουν σε αυτό οι χομπίστες, τύποι που πάνε ακόμα και με πολύ λίγα λεφτά γιατί "έχουνε ανάγκες". Τώρα τι είδους ανάγκες καλύπτουν με 500€ ούτε που ξέρω... Μάλλον για χαρτζηλίκι πάνε...

?Δεν με πειράζει, ας πάνε να δουλέψουν και για 100€ το μήνα, αλλά το θέμα είναι ότι εξαιτίας τους αναγκάζομαι να κάνω και εγώ τον σκλάβο.
Τον λούζερ όπως λέει και ο φίλος από πάνω

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
:D: Α, εν τω μεταξύ όταν πάω σε συνεντεύξεις και μιλάω (ρωτάω) για το αν υπάρχουν προοπτικές και τέτοια, όλοι λένε "ναι φυσικά". Χαχα. Για γέλια και για κλάματα. Καμία εξέλιξη και πουθενά. Λες και δεν τα ξέρουμε. Ρητορική η ερώτηση πάντα.

? Θα πάω φύλαξη πχ, με εκπαιδεύσεις, με άριστη γνώση Πρώτων Βοηθειών, με σεμινάρια από το Πυροσβεστικό Σώμα και με άλλα που να μην σας τα γράψω - και θα μου πουν: πάρε βασικό + νυχτερινά κοντά στα 670€ τελικό στη τσέπη... Κα μετά απορούν γιατί έχουμε λέει "κακούς και μη αποδοτικούς υπαλλήλους" - Ε πώς να έχετε ρε παλιομαλάκες καλούς υπαλλήλους όταν τους αμείβετε για σκλάβους;

? Υ.Γ. Και μην έρθει κάποιος και μου γράψει για την προσφορά και την ζήτηση γιατί τα ξέρω καλά αυτά. Και βλέπω και τα αποτελέσματά του "φτηνού κόστους" σε όλα. Είτε είναι ρούχα είτε είναι ένας κακοπληρωμένος υπάλληλος.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
? Ναι, ζούμε στη χώρα που όλοι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι το κόστος, είτε στα ρούχα που θα αγοράσουν είτε στον εργαζόμενο που θα προσλάβουν. Μετά όμως κλαίγονται και μιλάνε για ποιότητα... τότε είναι αργά γιατί ήδη έχουν φάει σκατά ??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά υπάρχουν άτομα ικανοτήτων και ψωλάδες.Οταν οι ψωλάδες παίρνουν τη θέση και τα άτομα ικανοτήτων αρνούνται να δουλέψουν για αυτούς η φάση έχει τελειώσει δε χρειάζεται να το ψάχνετε.Είναι πρόβλημα στην καρδιά του συστήματος δε λύνεται με τίποτα.
Αν μπλέξεις αυτό που θα εισπράξεις στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι η εργασία ψωλά.Εντάξει θα πουν αυτοί δεν έπρεπε να είναι έτσι,αλλιώς είναι η Ελλάδα κτλ,αυτά είναι ηθικές θεωρίες πώς θα έπρεπε να είναι.Ετσι θα έπρεπε αλλά δεν είναι.
Ο ψωλάς έχει μια εικόνα για την Ελλάδα που περικλείει εσένα ενώ εσύ χαρίζεις την Ελλάδα στον ψωλά.Είναι είδος αναπηρίας.Αυτός ας έχει ό,τι εικόνα θέλει.Αυτός ελπίζει οτι κάποια στιγμή με κάποιον τρόπο θα ενεργοποιηθούν και κινητοποιηθούν τα άτομα ικανοτήτων να παράγουν για αυτόν,σφύρα κι έρχεται που λένε.
Τον πάκη σε αυτή την περίπτωση τον θεωρούν ανώτερο από κάθε άποψη τον βλέπουν σα στέλεχος.Τον Ελληνα τον βλέπουν σα σκουπίδι αφού δεν παράγει για αυτούς.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Μόνο Ελλάδα έρχεσαι χωρίς χαρτιά και δε σε διώχνουν, νομίζω.
Με το καθεστως ασυλιας δεν σε διωχνουν απο πουθενα, (ενταξει αποφευγουμε λευκορωσιες,ρωσιες κινες κτλ που βαρανε αγαρμπα)
Εντος εε δεν χρειαζεσαι χαρτια αφου δικαιουσε να πας παντου.
Λατ αμερικη ισχυει αυτο που λεω.
Usa πας δουλευεις κτλ αλλα παντα εισαι στο παρασκηνιο.
Αυστραλια πας με τουριστικη βιζα κ εκει κοιτας για δουλεια για να παρεις επαγγελματικη βιζα
Σε αλλεςχωρες κανεις κανα "μαυρο γαμο"
Ενω σε πολλες χωρες απλα δεν ενδιαφερομαστε να παμε πχ αραβικες ,ή φτωχες ασιατικες ή κενρικοαμερικανικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom