Νέα

Με παιδι και γυναικα παλευεται η φαση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΗΝΙΑΙΩΣ[/b][/u]

1. ΕΞΟΔΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ (ΔΙΑ 12)                        400
2. ΕΞΟΔΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΩΡΟΥ (ΚΟΥΝΙΑ-ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΤΛ ΔΙΑ 12)        200

ΣΥΝΟΛΟ                                                     2150 ΕΥΡΩ
* ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ-ΕΙΣΦΟΡΕΣ-ΕΦΟΡΙΕΣ -  ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ

Γιατί να πάει σε ιδιωτικό; Πολλές φίλες μου έχουν γεννήσει σε δημόσια μαιευτήρια και μείναν πολύ ικανοποιημένες. Π.χ. το Έλενα στην Αθήνα , πίσω από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, θεωρείται από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μπράβο ρε φίλε. Να χαίρεσαι τις κόρες σου. Και καλά κάνεις και είσαι υπερήφανος για αυτές.

Και μπράβο σου που δεν τις καλόμαθες. Μόνο σε καλό θα τους βγει αυτό.

Κατά τα άλλα απλά σου περιγράφω μια κατάσταση, που φοβάμαι ότι αποτελεί κανόνα για τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών γύρω στα 30. Οι περισσότερες επιδιώκουν οικονοιμκή εξασφάλιση και άνετη ζωή. Και μιλάμε για άτομα της διπλανής πόρτας , όχι για μοντέλα. Το βλέπω από πιο πολλές φίλες μου. Και δεν είναι ψώνια ή στόκοι, μια χαρά παιδιά είναι. Δεν τις κατηγορώ. Απλά μια διαπίστωση της υπάρχουσας νοοτροπίας καταγράφω.
ναι συμφωνο..μαζι σου ετσι ειναι οπως τα λες..το  βλεπω και εγω καθημερινα...απλα λαθος νοοτροπια ...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Γιατί να πάει σε ιδιωτικό; Πολλές φίλες μου έχουν γεννήσει σε δημόσια μαιευτήρια και μείναν πολύ ικανοποιημένες. Π.χ. το Έλενα στην Αθήνα , πίσω από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, θεωρείται από τα καλύτερα στην Ελλάδα.
εννοειται οτι ειναι πολυ καλα..κορυφαιος γιατρος ειναι διευθυντης στο ελενα..
δυστυχως ομως μερικες τον γαμο τους και τις γεννες τους τα θελουν οπως τα εχουν πλασει στο μυαλο τους..

Επισκέπτης
Εσύ δεν έχεις διαπιστώσει αυτή τη νοοτροπία στις δικές σου παρέες;
φιλε αυτη ειναι η νοοτροπια του ανθρωπινου ειδους απο τοτε που πλαστηκε γι αυτο και υπαρχει εξελιξη γιατι παντα θελουμε παραπανω και καλα κανουμε, αυτο που λεω εγω ειναι οτι δεντρο που δεν λιγιζει σπαει...
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο και μονιμο σημερα λεφτας αυριο μπατιρης οποτε το χρημα δεν εξασφαλιζει τιποτα αλλο παρα μονο το σημερα και για μενα καλυτερα να προετοιμασεις το παιδι σου για ενα δυσκολο αυριο παρα να το πας μπαλετο και τενις. Λες να ειναι πιο ευτυχισμενο ενα πλουσιοπαιδο που μεγαλωνει με ντανταδες απο ενα που εχει την αγαπη των γονιων του? Η νομιζεις οτι οι 40 δασκαλοι και οι 10 γυμναστες θα το κανουν πιο μορφωμενο απο οτι θα το κανει η μαμα του που βγαζει τα ματια της καθε μερα για να το διαβασει?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
δυστυχως ομως μερικες τον γαμο τους και τις γεννες τους τα θελουν οπως τα εχουν πλασει στο μυαλο τους..

Ναι. Μου θύμισες έναν γνωστό μου,  που σε πολύ γνωστό ιδωτικό μαιευτήριο το τελικό κόστος ανήλθε σε 12.000 €. Ε ήμαρτον. Οι ιδιωτικές κλινικές - νοσοκομεία χρεώνουν ό,τι θέλουν. Και για το θέμα της ποιότητας (η της υποτιθέμενης διαφοράς ποιότητας) ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Μπορούμε να γράφουμε ολόκληρα thread .....

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
φιλε αυτη ειναι η νοοτροπια του ανθρωπινου ειδους απο τοτε που πλαστηκε γι αυτο και υπαρχει εξελιξη γιατι παντα θελουμε παραπανω και καλα κανουμε, αυτο που λεω εγω ειναι οτι δεντρο που δεν λιγιζει σπαει...
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο και μονιμο σημερα λεφτας αυριο μπατιρης οποτε το χρημα δεν εξασφαλιζει τιποτα αλλο παρα μονο το σημερα και για μενα καλυτερα να προετοιμασεις το παιδι σου για ενα δυσκολο αυριο παρα να το πας μπαλετο και τενις. Λες να ειναι πιο ευτυχισμενο ενα πλουσιοπαιδο που μεγαλωνει με ντανταδες απο ενα που εχει την αγαπη των γονιων του? Η νομιζεις οτι οι 40 δασκαλοι και οι 10 γυμναστες θα το κανουν πιο μορφωμενο απο οτι θα το κανει η μαμα του που βγαζει τα ματια της καθε μερα για να το διαβασει?

Φίλε μαζί σου είμαι. Εγώ προσαρμόζομαι και στα πολλά και στα λίγα. Απλά φοβάμαι ότι είμαστε η μειοψηφία.  :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ναι. Μου θύμισες έναν γνωστό μου,  που σε πολύ γνωστό ιδωτικό μαιευτήριο το τελικό κόστος ανήλθε σε 12.000 €. Ε ήμαρτον. Οι ιδιωτικές κλινικές - νοσοκομεία χρεώνουν ό,τι θέλουν. Και για το θέμα της ποιότητας (η της υποτιθέμενης διαφοράς ποιότητας) ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Μπορούμε να γράφουμε ολόκληρα thread .....
εκανα ενα χειρουργειο 40 λεπτων που σε ιδιωτικο θελανε 2000 + εξοδα νοσοκομειο οπου θα με κρατουσαν και ενα βραδυ μεσα και καλα για παρακολουθηση

το εκανα σε δημοσιο με μηδενικο κοστος και εφυγα μετα απο 1 ωρα..

εντουτοις,εαν πιεζομουν χρονικα θα επρεπε να παω σε ιδιωτικο γιατι στο δημοσιο μου εκλεισαν χειρουργειο μετα απο 2 μηνες..

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Εμενα φιλε μου κορυφαιος γιατρος και διευθυντης στο Ελενα μου πηρε 2000ε φακελακι για να ξεγεννησει...

Αυτο που γλυτωσα ηταν γυρω στο 1,5 χιλιαρικο που θα ηταν η διαφορα στα νοσοκομεια (απο ιασω στο Ελενα)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εμενα φιλε μου κορυφαιος γιατρος και διευθυντης στο Ελενα μου πηρε 2000ε φακελακι για να ξεγεννησει...

Αυτο που γλυτωσα ηταν γυρω στο 1,5 χιλιαρικο που θα ηταν η διαφορα στα νοσοκομεια (απο ιασω στο Ελενα)
enνοειται το φακελακι ρε..χωρις φακελλακι δεν προκειται να σε ξεγενησει κανεις..μονο για 1-2 εξαιρετικους γιατρους εχω ακουσει απο καλες πηγες..
γλυτωνεις τα μισα λεφτα σε δημοσιο..δεν ειναι και λιγο να γλυτωσεις 2000 ..

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
enνοειται το φακελακι ρε..χωρις φακελλακι δεν προκειται να σε ξεγενησει κανεις..μονο για 1-2 εξαιρετικους γιατρους εχω ακουσει απο καλες πηγες..
γλυτωνεις τα μισα λεφτα σε δημοσιο..δεν ειναι και λιγο να γλυτωσεις 2000 ..
Ε ναι δεν ειναι λιγο να γλιτωνεις τα μισα λεφτα...

Βεβαια εγω το πηγα αλλου, γιατι το πρωινο εκεινο που ξεγεννησε την συζυγο, ειχε αλλες 4-5 μεσα και εκανα τον πολλαπλασιασμο :huh:

Καλο μεροκαματο ο πουσταρας για 2-3 ωρες, μαυρα, συν τον μισθο που πεφτει απο το Ελενα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ε ναι δεν ειναι λιγο να γλιτωνεις τα μισα λεφτα...

Βεβαια εγω πηγα αλλου, γιατι το πρωινο εκεινο που ξεγεννησε την συζυγο, ειχε αλλες 4-5 μεσα και εκανα τον πολλαπλασιασμο :huh:

Καλο μεροκαματο ο πουσταρας για 2-3 ωρες, μαυρα, συν τον μισθο που πεφτει απο το Ελενα...
που να δεις γυναικολογο εκ βουλγαριας οπου φανταζεσε πως τελειωσε πριν 25 ετη..

τρελο χρημα..λαιμο βουλιαγμενης μεζονετα, τζηπ και τα ρεστα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

εμενα η φιλη μου εδωσε 0 ευρω για γεννα στο Ελενα
αν θελεις τον Γιακουμπ των γυναικολογων πρεπει να πληρωσεις

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οταν λεω ποιοτητα ζωης δεν εννοω playstation3 , κινητα blackberry κτλ...

εννοω καλα ρουχα,καλο σχολειο,μορφωση,καποιο αθλημα... πιστευω οτι για να μεγαλωσει σωστα ενα παιδι χρειαζεται καποια απαραιτητα πραγματα αλλιως ειναι κριμα να το ταλαιπωρω λεγοντας του πχ ''οχι δε θα πας αγγλικα γιατι δεν εχω λεφτα'' ...

συμφωνω οτι οι παλαιοτεροι μεγαλωσανε παιδια σε πιο δυσκολες συνθηκες(αν και αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα) ομως μιλαμε για τωρα οχι για πριν 20 η 10 χρονια...

το να γινει το παιδι σου κακομαθημενο εξαρταται απ το τι ανθρωπος εισαι εσυ και μονο εσυ...ομως δε θεωρω οτι ειναι κακομαθημενο επειδη θα του πληρωνω τις ξενες γλωσσες η το αθλημα του...ισα ισα ενας γονιος πρεπει να δωσει βοηθεια στο παιδι του ωστε οταν ενηλικιωθει να εχει τα εφοδια να βρει μια δουλεια για να ζησει αξιοπρεπως...

ειναι γεγονος παντως οτι χωρις μια σχετικη οικονομικη ανεση το παιδι θα μεγαλωσει δυσκολα...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
που να δεις γυναικολογο εκ βουλγαριας οπου φανταζεσε πως τελειωσε πριν 25 ετη..

Ασε εχω κανει εκει και ξερω...1000-1500ε ανα μαθημα το λαδι στον καθηγητη, και μετα απο 5 χρονια πτυχιο ιατρικης...

Η μαλακια ειναι οτι μας παιρνουν φακελακι και εμεις νιωθουμε τυχεροι :headbang:

Συγγενης εκανε 2 παιδια χωρις φακελακι, με γιατρο που εφημερευε εκεινη την στιγμη που πηγε, ηταν μια χαρα. Πηγε λοιπον ετσι και στο 3ο, αλλα παρουσιαστηκαν επιπλοκες. Την παρατησαν 5 ωρες να σφαδαζει απο τον πονο σε εναν διαδρομο. Τελικα γεννησε ως δια μαγειας οταν η πεθερα της εδωσε ενα χιλιαρικακι στον γιατρο που ηταν εκει :headbang:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Υπάρχουν και γιατροί άνεργοι...

Που η θέση τους για ειδικότητα ανοίγει σε 7-8 χρόνια..
Που παρακαλάνε για δουλεια, και τους λένε θα κάνεις καμια εφημερία 20 ώρες για 40-50ευρώ, μερικές φορες το μηνα...
Που δε τους δίνουν επίδομα ανεργίας..
Που τους κόβουν και την ασφάλιση υγειας, και δεν μπορούν να εξετασθουν δωρεαν ουτε απο συναδέλφους στο νοσοκομείο αν πάθουν κάτι...
Που δεν έχουν προσωπική ζωή λόγω ανεργίας...
Που όταν δουλευαν στο νοσοκομείο μπορεί να έκαναν διπλές εφημερίες 2-3 μέρες στη δουλεια...και ο μισθος δεν ήταν χιλιάρικο..
Που τους φάγανε εφημερίες...
Που για την εκπαιδευση τους πληρώνουν απο την τσέπη τους..

Που σπουδασαν και δεν μπορουν να βρουν δουλεια και είναι -αντα +++

Αυτή είναι η άλλη όψη...
Αυτά τα ξέρετε?
ή πάτε σαν βόδια στα ιδιωτικά και ακουτε για μεταπτυχιακα, εξωτερικα, και καθηγητάδες?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Το μηδεν δεν υπαρχει, πληρωνεις ετσι και αλλιως το νοσοκομειο. Χωρις παρεξηγηση το αμφιβαλλω αυτο, για να ερθει ο γιατρος που σε παρακολουθει για να σε ξεγεννησει, θελει να πεσει το παραδακι. Οι τιμες απο κει και περα παιζουν, αναλογα το ποσο την εχει δει ο εν λογω γιατρος.

Δεν πηγα ετσι, ρωτησα πρωτα :sunglasses:

Επισκέπτης
Ετσι πρέπει ψηλέ.Γράψτε τους στ'αρχίδια σας.
Αν δεν τους φτάνουν τα λεφτά που παίρνουν στο δημόσιο,να πάνε να δουλέψουν σε ιδιωτικό.
Κι αν πούνε μα μου σου του,καταγγελία κατευθείαν.
Δίνεις μόνο αν γουστάρεις κι όπου γουστάρεις.Αρκετά τους καλομάθαμε.
Άσε που το έχουν παραχέσει με τις καισαρικές.Υποβάλουν ανθρώπους σε αναίτιες πολλές φορές επεμβάσεις τα βρωμόγιδα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

εννοω καλα ρουχα,καλο σχολειο,μορφωση,καποιο αθλημα... πιστευω οτι για να μεγαλωσει σωστα ενα παιδι χρειαζεται καποια απαραιτητα πραγματα αλλιως ειναι κριμα να το ταλαιπωρω λεγοντας του πχ ''οχι δε θα πας αγγλικα γιατι δεν εχω λεφτα'' ...

συμφωνω οτι οι παλαιοτεροι μεγαλωσανε παιδια σε πιο δυσκολες συνθηκες(αν και αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα) ομως μιλαμε για τωρα οχι για πριν 20 η 10 χρονια...

το να γινει το παιδι σου κακομαθημενο εξαρταται απ το τι ανθρωπος εισαι εσυ και μονο εσυ...ομως δε θεωρω οτι ειναι κακομαθημενο επειδη θα του πληρωνω τις ξενες γλωσσες η το αθλημα του...ισα ισα ενας γονιος πρεπει να δωσει βοηθεια στο παιδι του ωστε οταν ενηλικιωθει να εχει τα εφοδια να βρει μια δουλεια για να ζησει αξιοπρεπως...

ειναι γεγονος παντως οτι χωρις μια σχετικη οικονομικη ανεση το παιδι θα μεγαλωσει δυσκολα...

Ναι έτσι είναι , χρειάζονται σίγουρα κάποιοι οικονομικοί πόροι,

Επισκέπτης

εισαι σιγουρος οτι η οικονομικη ανεση αρκει για ν αποκτισει τα εφοδια που αναφερεσαι?
Παλια ελεγαν ειναι να το χει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κι αν πούνε μα μου σου του,καταγγελία κατευθείαν.

Δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό.

Δίνεις μόνο αν γουστάρεις κι όπου γουστάρεις.Αρκετά τους καλομάθαμε.
Άσε που το έχουν παραχέσει με τις καισαρικές.Υποβάλουν ανθρώπους σε αναίτιες πολλές φορές επεμβάσεις τα βρωμόγιδα.

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom