το να δημιουργήσεις οικογένεια απαιτεί άνθρωπο που γνωρίζει οτι θα αποποιηθεί το εγω του. Ένας άνθρωπος θα εξαρτάται απο σένα και χρειάζεται ωριμότητα για να γνωρίζεις οτι αυτό απαιτεί ισορροπία, δεν εννοώ ότι πρέπει να ξεχάσεις τον εαυτό σου αλλά να ξέρεις ποιες ειναι οι προτεραιότητες σου πλεον. Η ζωή αλλάζει με το παιδι, οχι με τον γάμο.
Αν όμως δεν εχεις αρμονία με τον ανθρωπο σου, το παιδι θα τα κάνει χειρότερα.(και φυσικά το παιδι θα έχει να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες των δικων σου λαθών).
Αν υπάρχει χρήμα ειναι πολύ καλό, αν δεν υπάρχει οσο χρειάζεται υπάρχουν γκρίνιες και αυτο φέρνει μεγάλη φθορά. Οποτε μια μεση κατάσταση χρήματος ειναι αναγκαία. Αν στα χώνουν γονείς για να μεγαλώσεις παιδια, η αν προσέχουν τα παιδια σου, θα χεις επεμβάσεις, ειδικά αν πάντα ησουν αβουλος η και η γυναικα σου το ιδιο και δεν μπορείτε να ορίσετε τους ρολους και τις επεμβασεις γονιων ..(η εχεις την λογικη δικοι μου ειναι εχουν λογο κτλ)
Η οικογένεια ειναι ο αντρας σου /γυναικα σου και τα παιδια και τελος.
Αν μια γυναικα δεν εχει φραγκα και την εχει ακουσει για γαμους βασιλικους σημαίνει οτι εχει θεματακι. Αλλο να θελει να ειναι ομορφη και αξιοπρεπης στον γαμο της και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που καλει και αλλο να θέλει πράγματα κουφα. Νταβα δεν βαζεις στο κεφαλι σου αλλα αν προκειται να κανεις παιδι θα κρατησεος τα χρηματα για να γεννησεις και οχι για να παρεις τιαρα για τον γαμο σου. Απλη λογικη. Εκτος αν περισσευουν και εχεις πλεονασματα. με λιγα λόγια ειναι συνετο να ξέρεις τι σημαίνει οικογενεια και παιδι.Ολα μπορουν να γινουν αν εχεις συννενοηση. αν η λογικη μου ειναι να κανω ενα παιδι με τον μαλακα/ω που βρηκα, αυτο ακριβως θα χεις. κυριως στις σχεσεις η κοροιδια ειναι απεναντι σον εαυτο σου οταν την κανεις οχι στον αλλο. Ο αλλος βιτρινα σου ειναι, διπλα σου τον εχεις. Αποψη μου