Νέα

Με παιδι και γυναικα παλευεται η φαση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το να δημιουργήσεις οικογένεια απαιτεί άνθρωπο που γνωρίζει οτι θα αποποιηθεί το εγω του. Ένας άνθρωπος θα εξαρτάται απο σένα και χρειάζεται ωριμότητα για να γνωρίζεις οτι αυτό απαιτεί ισορροπία, δεν εννοώ ότι πρέπει να ξεχάσεις τον εαυτό σου αλλά να ξέρεις ποιες ειναι οι προτεραιότητες σου πλεον. Η ζωή αλλάζει με το παιδι, οχι με τον γάμο.
Αν όμως δεν εχεις αρμονία με τον ανθρωπο σου, το παιδι θα τα κάνει χειρότερα.(και φυσικά το παιδι θα έχει να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες των δικων σου λαθών).
Αν υπάρχει χρήμα ειναι πολύ καλό, αν δεν υπάρχει οσο χρειάζεται υπάρχουν γκρίνιες και αυτο φέρνει μεγάλη φθορά. Οποτε μια μεση κατάσταση χρήματος ειναι αναγκαία. Αν στα χώνουν γονείς για να μεγαλώσεις παιδια, η αν  προσέχουν τα παιδια σου, θα χεις επεμβάσεις, ειδικά αν πάντα ησουν αβουλος η και η γυναικα σου το ιδιο και δεν μπορείτε να ορίσετε τους ρολους και τις επεμβασεις γονιων ..(η εχεις την λογικη δικοι μου ειναι εχουν λογο κτλ)
Η οικογένεια ειναι ο αντρας σου /γυναικα σου και τα παιδια και τελος.
Αν μια γυναικα δεν εχει φραγκα και την εχει ακουσει για γαμους βασιλικους σημαίνει οτι εχει θεματακι. Αλλο να θελει να ειναι ομορφη και αξιοπρεπης στον γαμο της και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που καλει και αλλο να θέλει πράγματα κουφα. Νταβα δεν βαζεις στο κεφαλι σου αλλα αν προκειται να κανεις παιδι θα κρατησεος τα χρηματα για να γεννησεις και οχι για να παρεις τιαρα για τον γαμο σου. Απλη λογικη. Εκτος αν  περισσευουν και εχεις πλεονασματα. με λιγα λόγια ειναι συνετο να ξέρεις τι σημαίνει οικογενεια και παιδι.Ολα μπορουν να γινουν αν εχεις συννενοηση. αν η λογικη μου ειναι να κανω ενα παιδι με τον μαλακα/ω που βρηκα, αυτο ακριβως θα χεις. κυριως στις σχεσεις η κοροιδια ειναι απεναντι σον εαυτο σου οταν την κανεις οχι στον αλλο. Ο αλλος βιτρινα σου ειναι, διπλα σου τον εχεις. Αποψη μου
RESPEKT !!!!!!!!!!!!!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
η ευτυχία από λογιστική άποψη...
θλιβερό αλλά αληθινο.
DHLADH ΡΕ φιλε αν εχω μια και μου πει δεν μενω π.χ μοσχατο θελω γλυφαδα..
πως θα ανταπεξελθω σε νοικι η δανειο σπιτιου??
ενα παραδειγμα...
η αν μια θελει 4 φορες την εβδομαδα φαι εξω..κτλ..
δεν ειναι λογιστικα ειναι η πραγματικοτητα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γιατι κακο ειναι να παιζεις Pro ? 9.30 θα ειμαι σπιτι. Πρωτα αναβω τζακι. Γεμιζω 2 κανατες κρασι και περιμενω αλλους 3 αρκουδιαρεους απο το χωριο μου. Κατα τις 10 βαζουμε να δουμε ενα dvd. Διαλεξα το "Maria Full Of Grace". Οταν δουμε τη ταινια, βαζουμε Pro στο xbox360. Ταυτοχρονα ψηνουμε κανα λουκανικο στο τζακι, εχουμε και ελιες στουμπιστες και ντοματες, πινουμε και κανα μπαφο.  Τι αλλο θελουμε ? Μια χαρα θα τη βγαλουμε Σαββατοβραδο.

ΠΣΣΣΣ! ΑΡΧΟΝΤΑΣ!  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom